Hoe de sterren van 'Real Housewives of S alt Lake City' echt over elkaar denken

Inhoudsopgave:

Hoe de sterren van 'Real Housewives of S alt Lake City' echt over elkaar denken
Hoe de sterren van 'Real Housewives of S alt Lake City' echt over elkaar denken
Anonim

Er is geen gebrek aan drama in The Real Housewives of S alt Lake City, en fans staan te trappelen om elk moment vol twijfelachtig gedrag en controverses te beleven. De dames hebben een reeks verontrustende incidenten en explosieve ruzies meegemaakt, die allemaal hebben bijgedragen aan het verhogen van de kijkcijfers van deze dynamische reality-tv-show.

Een deel van het drama dat zich heeft voltrokken, heeft een ongemakkelijke spanning tussen de huisvrouwen gecreëerd en heeft de verschillen tussen hen duidelijk gemaakt. Er zijn momenten geweest waarop de dames kunstmatig aardig voor elkaar waren en andere gevallen waarin de situatie tussen hen te heet was om aan te pakken. De huisvrouwen hebben elkaar nu goed leren kennen en ze hebben veel te zeggen over hoe ze over hun medecastgenoten denken…

10 Hoe Mary Cosby zich voelde over Jennie Nguyen

Het is duidelijk dat Mary niet veel gevoelens voor Jennie heeft. Ze heeft een aantal keer naar haar geknipt en wijst haar bij elke gelegenheid snel met de vinger. Afgelopen herfst snauwde Mary naar Jennie in een sindsdien verwijderde tweet en zei: "Hou je mond Jennie … Ga zitten, leer eerlijk te zijn! Zeg niets anders tegen me! Ik beloof je dat je je met je zaken bemoeit."

Jennie nam de gelegenheid aan en daagde Mary uit om de onderliggende dreiging achter die zin uit te werken. Op een gegeven moment vroeg Whitney Mary of ze Jennie wel leuk vond, en Mary antwoordde met een heel eenvoudig, duidelijk: "Nee."

9 Wat Mary Cosby van Lisa Barlow vindt

Als de dames van The Real Housewives elkaar los laten, is niets heilig. Lisa Barlow was aan de ontvangende kant van Mary Cosby's woede toen de twee dames woorden wisselden en Mary uithaalde en Lisa ervan beschuldigde een 'nepleven' te hebben. 'Je liegt,' zei Mary, 'je leeft in een luchtbel. Je hele leven is nep.' Lisa vatte die belediging niet zo goed op, wat aantoont dat Mary precies wist hoe ze op de knop moest drukken om een reactie bij haar op te roepen.

8 Hoe Lisa Barlow over Mary Cosby denkt

Lisa Barlow is niet iemand die tegen een stootje kan en blijft liggen. Nadat ze de verbale aanvallen van Mary Cosby had ontvangen, reageerde ze door haar persoonlijkheid aan te vallen en te zeggen: "Mary, je bent nep als f---. Dat is wat je bent, je bent nep. Je zegt dat het je spijt de hele tijd en dan doe je hetzelfde opnieuw, het is een cyclus van misbruik." Ze zei verder: "Laten we praten over wat echt is. Je bent nep in alles wat je doet, alles over jou is nep. Je excuses zijn nep, je kerk is nep, de manier waarop je mensen behandelt is nep."

7 Whitney Rose zegt dat Mary Cosby de voorkeur geeft aan Meredith Marks

Terwijl Lisa Balrow en Mary Cosby onaangename woorden uitwisselden, sprongen Jennie Nguyen en Whitney Rose in het drama door hun stem aan het gesprek toe te voegen. Whitney riep Mary omdat ze iedereen slecht behandelde en met een scherpe tong tegen iedereen sprak, behalve Meredith Marks. Ze zette de schijnwerpers op de manier waarop Meredith wordt begunstigd, terwijl Mary voortdurend de rest van de huisvrouwen aanviel.

6 Lisa Barlow heeft de echtgenoot en financiële status van Meredith Mark bespot

Lisa Barlow raakte verstrikt in een heet microfoonmoment nadat ze verwikkeld was in de relatie en financiële status van Meredith Marks. Lisa ging op zoek naar Meredith door te zeggen dat ze niet eens denkt dat ze een huis kan bezitten, en sommigen vinden dat ze het gesprek te ver voerde door te zeggen dat haar man Seth Marks zo vaak van baan veranderde dat ze waarschijnlijk geen huis konden kopen. Meredith grapte terug om duidelijk te maken dat geld geen probleem voor haar was en verdedigde Seth's carrièrestappen.

5 Lisa denkt dat Meredith een bedrieger is

Tijdens een van haar vele explosieve momenten in The Real Housewives of S alt Lake City liet Lisa Meredith los door te suggereren dat ze een bedrieger was. Ze scheurde Merediths houding en gedrag los door de integriteit van haar huwelijk met Seth in twijfel te trekken en de scherpe opmerking te maken dat ze weet dat Meredith met de helft van de mannen in New York naar bed is geweest.

4 Jennie Nguyen denkt dat Mary Cosby een racist is

Jennie is misschien nieuw, maar ze deinst er niet voor terug om haar mening te uiten en voor zichzelf op te komen. Nadat Mary Cosby haar uiterlijk becommentarieerde door te zeggen dat ze "schuine ogen" had, beweerde ze dat ze niet wist dat dit een ongepaste term was om te gebruiken. Jennie zette Cosby meteen op het rechte pad door aan te geven hoe denigrerend die terminologie werkelijk was en gaf toe dat ze "gekwetst" en "gek" was omdat ze aan de ontvangende kant van deze uitwisseling stond.

3 Meredith ligt onder vuur omdat ze Mary steunt

De cast is de afgelopen afleveringen blijven vertakken in een reeks vetes, en het schoonheidsfeestje van Whitney Rose werd niet gespaard. Kort nadat Jennie op Mary's racistische opmerkingen had gereageerd door haar te zeggen "verantwoordelijkheid te nemen" voor haar woorden, leek de dynamiek tussen de dames een ongemakkelijke wending te nemen.

Meredith en Mary vertrokken samen, waardoor de rest van de huisvrouwen zich onmiddellijk afvroegen waarom Meredith Mary's tirannieke gedrag zou steunen. Deze bizarre allianties en schijnbaar blinde loyaliteit zorgen ervoor dat de huisvrouwen zich afvragen wat er achter de schermen gebeurt.

2 Hoe Mary Cosby en Whitney Rose zich voelden

Toen Mary's betrokkenheid bij haar kerk in het geding was en ze ervan werd beschuldigd deel uit te maken van een sekte, nam haar woede de overhand. Ze haalde uit naar Whitney door op haar karakter af te gaan. Mary noemde Whitney Rose een "bobbelkop" en beschuldigde haar ervan een leugenaar te zijn. Ze ging toen naar sociale media en schoot Whitney op door te zeggen: "Je moet stoppen met op me te liegen, want je bent het seizoen het meest met je paaldansmentaliteit… Jij en ik zullen nooit vrienden worden, waarom zou ik met een nep-Whitney praten."

1 Meredith Marks denkt niet dat Jen Shah onschuldig is

Jen Shah's schokkende arrestatie was veel voor de rest van de Real Housewives om te verwerken. De enorme omvang van wat er was gebeurd in zich opnemen, en het leren dat Jen geconfronteerd werd met een aantal zeer ernstige beschuldigingen en waarschijnlijke gevangenisstraf, leidde onmiddellijk tot een aantal verhitte gesprekken tussen Shah's cast-mates. Meredith had veel te zeggen over de zaak en was met name ongevoelig voor de enorme omvang van deze situatie. Later onthulde ze dat ze altijd had vermoed dat er iets niet klopte met Shah en verklaarde dat haar arrestatie "lang op zich liet wachten".

Ze ging verder met insinueren dat ze vermoedde dat Shah niets goeds van plan was.

Aanbevolen: