Emily In Paris'-ster Lucien Laviscount getipt voor nieuwe Doctor Who

Inhoudsopgave:

Emily In Paris'-ster Lucien Laviscount getipt voor nieuwe Doctor Who
Emily In Paris'-ster Lucien Laviscount getipt voor nieuwe Doctor Who
Anonim

'Emily In Paris' ster Lucien Laviscount kan binnenkort een andere rol op zich nemen.

De Engelse acteur, vooral bekend van het vertolken van Alfie in de Netflix-serie met Lily Collins in de hoofdrol, is toegevoegd aan de cast van de acteurs om de volgende Doctor Who te worden. De huidige Doctor, gespeeld door de Engelse actrice Jodie Whittaker, staat op het punt afscheid te nemen van fans en de zoektocht naar een nieuwe incarnatie van het personage is al begonnen.

'Emily In Paris' ster Lucien Laviscount kan de volgende dokter worden die

Volgens gokbedrijf William Hill wordt Laviscount, die ook verscheen in de BBC-serie 'Waterloo Road' en soap 'Coronation Street', geprijsd op 12-1 om de nieuwe Time Lord te worden.

Het tijdreizende buitenaardse personage is bezig aan zijn veertiende iteratie en treedt in de voetsporen van mensen als David Tennant en Matt Smith.

Terwijl Whittaker zal buigen, zal de huidige showrunner van 'Doctor Who', Chris Chibnall, ook de Tardis-sleutels overhandigen aan de vorige schrijver Russell T. Davies na twee laatste speciale afleveringen van 'Doctor Who' die dit jaar worden uitgezonden.

Naast Laviscount, ziet de 'Doctor Who'-kans dat 'It's A Sin'-ster Lydia West een van de favorieten is voor de rol. West heeft in het verleden met nieuwe Davies gewerkt, dus het zou niet onmogelijk zijn voor de actrice om in de felbegeerde rol te worden gecast.

West's 'It's A Sin' co-sterren, Omari Douglas en Olly Alexander zijn ook in de race.

Laviscount viert dat 'Emily In Paris' wordt verlengd voor seizoen drie en vier

Laviscount maakte zijn 'Emily In Paris'-debuut in seizoen twee en stelde zijn charmante Alfie voor aan fans van de show gemaakt door Darren Star. Spoilers vooruit als je de nieuwe afleveringen nog niet hebt ingehaald.

Alfie, een Engelsman in Parijs, ontmoet Emily van Collins in de Franse les en het klikt niet meteen tussen de twee. Alfie vindt Emily's onvoorwaardelijke liefde voor Parijs te romantisch en naïef, maar hij zal van gedachten veranderen dankzij Emily's aanstekelijke enthousiasme.

Als Emily Camille (Camille Razat) belooft dat ze niet zal proberen om Gabriel (Lucas Bravo) te krijgen, krijgt de hoofdpersoon een hechtere band met Alfie en beginnen de twee te daten. Aan het einde van het seizoen moet de Engelse zakenman terug naar Londen, maar stelt voor dat hij en Emily de hele reis maken, iets waar ze aanvankelijk mee instemt. Na een verandering van gedachten besluit mevrouw Cooper haar hart voor Gabriel te openen, maar komt erachter dat hij en Camille weer bij elkaar zijn gekomen. Ouch.

Blijven Emily en Alfie bij elkaar? Fans hebben nog twee seizoenen om erachter te komen.

'Emily In Paris' seizoen één en twee worden gestreamd op Netflix.

Aanbevolen: