Fans zijn niet blij met de manier waarop Angela op '90 Day Fiancé' Michael behandelt

Inhoudsopgave:

Fans zijn niet blij met de manier waarop Angela op '90 Day Fiancé' Michael behandelt
Fans zijn niet blij met de manier waarop Angela op '90 Day Fiancé' Michael behandelt
Anonim

90 Day Fiancé's Angela Deem en Michael Ilesanmi hebben een tumultueuze relatie gehad sinds ze voor het eerst in de show verschenen. Ze zijn in de loop der jaren meerdere keren uit elkaar gegaan en verzonnen, het is moeilijk om bij te houden. Fans zijn niet blij met de manier waarop Angela Michael behandelt, sommige kijkers kunnen niet begrijpen waarom hij überhaupt doorging met het huwelijk. Het onwaarschijnlijke paar heeft een groot aantal obstakels moeten doorstaan om samen te zijn, van hun duizelingwekkende leeftijdsverschil tot de nooit eindigende visumproblemen.

Hoewel Michael er voortdurend van wordt beschuldigd Angela te gebruiken als middel om een visum voor de VS te krijgen, hebben fans vaak sympathie voor hem. Deem's uitbarstingen zijn echter niet alleen voorbehouden aan Michael, ze ha alt ook uit naar verschillende van haar castmates. Angela is geen onbekende in controverse; fans begonnen zelfs petities om haar uit de franchise te laten ontslaan.

Zijn Angela en Michaela nog steeds samen?

Zoals de meeste stellen in de 90-daagse Fiancé-franchise, zijn Angela Deem en Michael Ilesanmi door hindernissen gesprongen om samen te zijn. Er zijn beschuldigingen van bedrog, Angela's vertrouwensproblemen met Michael en andere vrouwen en druk op een kind uit de familie van Michael. Al deze problemen culmineerden in het constant vechten van het paar en ontelbare keren uit elkaar gaan, alleen om weer bij elkaar te komen.

Hoewel de tortelduifjes deze keer voorgoed uit elkaar zijn gegaan. Deem en Ilesanmi stapten in 2020 in het huwelijksbootje in Nigeria en probeerden Michael een visum voor de VS te krijgen. Dit bleek tevergeefs en zette hun relatie onder druk. Het kwam allemaal tot een hoogtepunt tijdens de 90-daagse verloofde: nog lang en gelukkig? Seizoen 6 Vertel alles speciaal.

Deem onthulde dat hun huwelijk "niet legitiem" was in U. S. sinds ze in Nigeria zijn getrouwd, en ze vertelde Michael ook dat ze klaar was met hem. Het is onduidelijk of ze het voorgoed hebben stopgezet of gewoon door een andere moeilijke periode gaan. Het paar heeft niets over elkaar gepost op hun respectievelijke Instagram-accounts en lijkt elkaar niet te volgen.

Een fan op Instagram vroeg Ilesanmi of het waar is dat hij een visum voor de VS had gekregen, waarop hij antwoordde: "Niet waar."

Fans zijn niet blij met hoe Angela Michael behandelt

Sommige kijkers hebben hun vreugde geuit over het uiteenvallen van Angela en Michael omdat ze geen fans zijn van haar behandeling van Michael. Ze is talloze keren uitgeroepen voor haar grove en schurende gedrag in de show. Sommige fans hebben haar gedrag als beledigend en controlerend bestempeld en hebben duidelijk gemaakt dat ze haar niet meer in de show willen hebben.

Kijkers gingen naar Reddit om hun ongenoegen over Angela's gedrag te uiten in een bericht met de titel: "Angela is zo….. gemeen." Sommige fans maakten zich zelfs zorgen over het welzijn van Michael.

De kijker vroeg zich af waarom Deem nog steeds in de show was en schreef: "Ik huil om haar segment. Als ze een man was, vooral een niet-blanke man, zou schreeuwen tegen een stel blanke vrouwen niet veel goeds voorspelden. Ze is zo, zo grof. TLC zou op zijn minst een advertentie voor huiselijk geweld of iets dergelijks kunnen spelen na haar gewelddadige segmenten. Ze vertegenwoordigt het slechtste van de mensheid in haar reacties op bijna alles. Haar gebrek aan zelfbeheersing, zelfbewustzijn en niveau van zelf -rechtvaardigheid is een gruwel."

Anderen riepen de dubbele moraal op in de manier waarop mensen reageerden op Angela's behandeling van Michael vs Mark's behandeling van Nikki (90 dagen verloofde seizoen drie).

Er zijn petities om Angela te laten ontslaan door TLC

Het publiek heeft genoeg van Deem's gedrag in de show en heeft een verzoek ingediend om de realityster uit de franchise te halen. Het drama en de controverse rond Angela zijn echter precies wat anderen op de hoogte houdt. Het is niet ongebruikelijk dat TLC zijn sterren afvuurt, zoals het netwerk dit in de loop der jaren heeft gedaan.

Er is een petitie van Change.org waarin wordt opgeroepen tot Angela's verwijdering uit de 90-dagen verloofde franchise.

Er staat: "Angela Deem is de belichaming van een gewelddadige partner. Het staatsburgerschap over het hoofd van haar veel jongere verloofde bungelen en hem dwingen om in te spelen op haar grillen en haar regels te volgen - hem bijvoorbeeld verbieden te werken vanwege haar jaloezie - ze misbruikt hem voortdurend voor het publieke oog."

Nogmaals, er is sprake van de dubbele standaard waarmee misbruik wordt aangepakt als het een man aan de ontvangende kant is.

"Partnermisbruik is nooit acceptabel. Als dit gedrag een vrouw zou overkomen, zou er absoluut opschudding zijn, omdat ze volledig schandalig en schadelijk zijn. TLC zou zich moeten schamen om dit überhaupt uit te zenden, laat staan zonder enige tussenkomst of erkenning van het misbruik."

De petitie stelt verder: "TLC promoot en geeft een platform voor financieel, emotioneel en fysiek partnermisbruik door Angela zendtijd te blijven geven. Haal Angela onmiddellijk uit de lucht en erken de schade en schade die ze heeft toegebracht aan de psyche en het welzijn van een jonge man die graag liefde wil vinden en naar Amerika wil gaan. Een donatie aan een organisatie voor huiselijk geweld of een groep voor immigrantenrechten zou ook zeer zinvol zijn."

Aanbevolen: