Wie denkt Twitter dat de beste Batman is?

Inhoudsopgave:

Wie denkt Twitter dat de beste Batman is?
Wie denkt Twitter dat de beste Batman is?
Anonim

Robert Pattinson is toegetreden tot de gelederen van acteurs die de Caped Crusader hebben gespeeld en de rol goed hebben vervuld. Recensies waren uitstekend voor Pattinsons vertolking van Bruce Wayne en de nieuwste DC-film The Batman. Het wordt een van de beste stripboekfilms ooit genoemd, wat betekent dat Pattinson heeft laten zien dat hij een duister paard is dat mogelijk ongeslagen zou kunnen blijven.

Een screenshot van The Batman
Een screenshot van The Batman

Nu fans Pattinsons vertolking van de Caped Crusader hebben gezien, gaan ze echter bespreken wie hun favoriete Batman is. Veel acteurs hebben de rol gespeeld en recht gedaan, terwijl sommigen er niet in zijn geslaagd om zichzelf als vaste favorieten te verzegelen. Maar met zoveel geweldige acteurs die het opnemen tegen Batman, is het moeilijk om het tot één te beperken als je aan de beste denkt. Ze brachten allemaal iets nieuws op tafel toen ze Bruce Wayne tot leven brachten.

De acteurs die Batman speelden voor RPatz

Elke live-action Batman-acteur
Elke live-action Batman-acteur

Er staan veel namen op deze lijst, en Batman staat al sinds de jaren 40 op ons scherm. De rustgevende stem van Adam West zit nog steeds stevig vast in de hoofden van de fans die van de originele serie hielden en nog steeds geen genoeg kunnen krijgen van die stripboekhumor en geluidseffecten. Natuurlijk is Batman in de loop der jaren overgegaan in iets veel donkerder en serieuzer, waarbij zelfs de stem van Batman schor en lager en 'humeuriger' werd. De stem van Batman is nu iconisch en direct herkenbaar, en het was mogelijk Christian Bale die verantwoordelijk was voor de verandering, en hij nam een meer keelachtige en bottere verandering voor zijn Batman-stem aan.

Batman is er in vele vormen, met zelfs The LEGO Batman Movie als een enorme hit, en enkele grote sterren hebben de Caped Crusader mogen spelen, het dragen van de rol is als een ereteken. Micheal Keaton, Christian Bale en Ben Affleck zijn slechts enkele van de beste uit Hollywood die onze schermen hebben gesierd als de held getraumatiseerd door de dood van zijn ouders en vastbesloten gerechtigheid te zoeken voor Gotham City. Dankzij al deze acteurs zal Batman als een reeks hitfilms altijd een erfenis zijn die stevig in de harten van fans zit; het is iets dat voor altijd zal leven.

Maar wie is de beste Batman?

Adam West als Batman
Adam West als Batman

Robert Pattinson mag trots zijn dat hij een welkom onderdeel van de erfenis is geworden, maar denken fans dat hij de beste tot nu toe is?

Ondanks dat fans ongelooflijk onder de indruk zijn van Pattinson's Batman, is er volgens Twitter nog steeds een Batman die ongeslagen blijft, met de consensus dat deze specifieke acteur altijd mijn Batman zal zijn. Dus wie is de regerende kampioen? Naar wie moet Pattinson opkijken in zijn aankomende films als de Caped Crusader? Wie is de acteur die Twitter denkt dat de Batman na Pattinson zal moeten verslaan?

Ben Affleck is volgens Twitter de beste Batman

Fans zijn naar Twitter gegaan om na te denken over Batmans uit het verleden en heden en om hun favorieten te bespreken. Tweets suggereren dat er aanvankelijk een gelijkspel was voor Christian Bale en Ben Affleck, maar de liefde voor Affleck, die speelde als Bruce Wayne in de The Dark Knight-films, was overweldigend. Het is duidelijk dat Batman-fans zeker meer van Affleck als de Dark Knight zouden willen zien, maar helaas is dit onwaarschijnlijk, aangezien Ben Affleck eerder heeft gezegd dat hij niet zal terugkeren naar zijn rol als Batman omdat The Flash de perfecte eindig met zijn karakter.

"Naar mijn mening is Ben Affleck de beste versie van Batman/Bruce Wayne in live action", twitterde een fan. "RT als je het ermee eens bent."

De tweet ontving meer dan 1.000 retweets, maar er waren fans in de reacties die dit wilden betwisten, met fans verdeeld door Robert Pattinson en Christian Bale. Veel fans zeiden dat niemand Kevin Conroy ooit zou verslaan, die de stem voor Batman in de animatieserie deed.

Maar het is duidelijk dat Ben Affleck als Batman veel betekent voor fans. "Ben Affleck als 'Batman' en dat is de tweet," zei een andere fan, terwijl hij foto's plaatste van Ben Affleck's lichaamsbouw.

"Ik ben teleurgesteld dat we nooit een solo-batfilm van Ben Affleck zullen hebben", zei een ander. "Zou ik er The Batman voor willen ruilen? Niet per se. Ik wou dat we ze allebei hadden kunnen krijgen."

"Robert is een geweldige batman, maar voor mij houdt Ben Affleck nog steeds de troon", twitterde een andere fan.

"Toevallig gaat het hoofdthema van zijn Batman over Redemption", twitterde een andere Batman-fan. "Om te worden neergehaald, schijnbaar voorbij een punt waar geen terugkeer meer mogelijk is, maar vervolgens wordt opgeheven / zichzelf opheft om weer een symbool van gerechtigheid te zijn. Heel erg bedankt @BenAffleck. Je weet het misschien niet, maar je hebt veel voor me gedaan."

De fans hebben gesproken. Affleck is de favoriete Batman.

Aanbevolen: