10 Bizzare Momenten Van Het Johnny Depp Defamation Trial

Inhoudsopgave:

10 Bizzare Momenten Van Het Johnny Depp Defamation Trial
10 Bizzare Momenten Van Het Johnny Depp Defamation Trial
Anonim

Sinds het proces tegen OJ Simpson in 1994 of het proces tegen Robert Blake in 2002 is het publiek niet meer zo geboeid door een rechtszaak van beroemdheden. De Johnny vs. Amber Heard Defamation Lawsuit schetst een bizar en verontrustend beeld van de giftige relatie die Amber Heard en Johnny Depp hadden.

Geheime opnames, vapende getuigen en enkele interessante keuzes van zowel de advocaten van Heard als Depp zijn slechts enkele van de momenten die de wenkbrauwen deden fronsen of een moment van komische opluchting boden in een zaak met zoveel geweld, huiselijk geweld, en manipulatie. Dit zijn enkele van de meest bizarre momenten uit het Johnny Depp-proces, en het zijn misschien ook enkele van de meest bizarre momenten in de juridische geschiedenis van beroemdheden.

10 Amber Heards advocaat heeft een ironische naam

Depp beschuldigde Heard er niet alleen van dat hij haar had misbruikt, maar beweerde ook dat hij het echte slachtoffer was van misbruik in de relatie. Wie koos Miss Heard om haar te verdedigen tegen beschuldigingen van huiselijk geweld? Nou, een van de namen van haar advocaat en degene die Johnny heeft verhoord heeft een ongelukkige naam voor zo'n zaak. Heard huurde een man genaamd Ben Rottenborn in om haar te verdedigen. Rottenborn, ja dat is zijn echte naam. Het is niet de schuld van de man dat zijn naam zo ironisch is, en het heeft ook niets te maken met het bewijs in de zaak, maar heeft niemand in het PR-team van Heard die betrapt?

9 De advocaten van Amber Heard kunnen zich niet herinneren welke dokter welke is

Heards andere advocaat, Elaine Bredehoft, had wat moeite bij het ondervragen van haar getuige-deskundige. Beide partijen hebben psychologen als getuige-deskundigen voorgesteld. Depp's kant bracht Dr. Curry binnen die Heard diagnosticeerde met een borderline persoonlijkheidsstoornis, terwijl Heard Dr. Hughes. Elaine Bredehoft bleef tijdens haar ondervraging dr. Hughes bij de naam van dr. Curry noemen, en Hughes bleef haar beleefd, hoewel enigszins verontwaardigd, corrigeren. Ter verdediging van Bredehoft zijn beide vrouwen blond, hebben dezelfde lengte en hebben ze dezelfde baan, dus het is een begrijpelijke fout, maar het is beschamend dat het gebeurde voor zo'n groot publiek en nu voor altijd online zal blijven bestaan als een meme.

8 De "Mega Pint" Wijn

Ben Rottenborn ondervroeg Depp over de tijd dat Depp zwaar dronk en schonk zichzelf een 'mega pint wijn' in. Depp en de hele rechtbank fronsten verward een wenkbrauw, want een megapint bestaat niet. Een pint is 16 fluid ounces of 473 milliliter. Mega, numeriek gesproken, betekent een miljoen. Daarom zou een "mega-pint" 473.000 liter moeten zijn. Zelfs Johnny Depp kon niet zoveel wijn drinken.

7 Amber Heards "ongeluk"

Onder de stapel beschuldigingen die Depp en Heard over en weer naar elkaar gooiden, was een verontrustende dat Heard in Depps bed poepen als vergelding voor een van hun vele ruzies. Het walgelijke verhaal heeft Amber een wrede bijnaam opgeleverd van online Johnny Depp-supporters, 'Amber Turd'.

6 The Vaping Witness

Veel van de getuigenverklaringen waren vooraf opgenomen verklaringen uit 2021, waarvan de meeste gingen over het incident in 2015 tussen Heard en Depp en het Colombia Hotel Penthouse dat ze deelden. De receptionist van het hotel, Alejandro Romero, nam zijn verklaring op met zijn telefoon in zijn auto, en toen het verhoor was afgerond, kreeg een gefrustreerde Romero een enorme klap van zijn damp en begon naar zijn werk te rijden. Het moment dat de advocaten van Depp en Heard moesten lachen, verontschuldigden zich zelfs bij de rechter voor die verklaring. De rechter was stomverbaasd en zei dat het "een van de meest bizarre verklaringen" was die ze ooit heeft gezien.

5 De vuistpomp

Tijdens Amber Heards tweede getuigenisdag bracht ze Depps ex-vriendin Kate Moss ter sprake en een ruzie die het stel zou hebben gehad toen ze aan het daten waren. Depps advocaat, Ben Chu, liet zijn mond openvallen toen ze Kate Moss noemde en hij gaf zijn partner een vuistslag. Het is een van de weinige keren dat Chu weinig terughoudendheid toonde tijdens getuigenverklaringen.

4 De ontslagen journalist

Bij het begin van het proces lieten de advocaten van Heard een van Depps getuigen ontslaan omdat ze de rechter vertelden dat ze op sociale media had gepost over het proces. Later werd ontdekt dat dit niet waar was omdat de post in kwestie meer dan een jaar oud was, wat betekent dat de getuige op valse gronden was ontslagen. De advocaten van Heard kregen deze informatie van haar vriendin, journaliste Eve Barlow. Toen werd ontdekt dat Barlow via de advocaten van Heard tegen de rechter had gelogen, en toen werd ontdekt dat ze haar telefoon gebruikte om in de rechtszaal over het proces te posten nadat de rechter telefoons had verboden, werd Barlow eruit gezet en verbannen uit de rechtbank voor de rest van de proef.

3 De make-upcontroverse

De advocaten van Heard beweren dat ze een Milani-make-upkit heeft gebruikt om de blauwe plekken te verbergen die Depp op haar achterliet. Het internet explodeerde toen het bedrijf erop wees dat de betreffende make-upkit pas na hun scheiding werd uitgebracht. Dit was een grote klap voor Heards zaak.

2 De referentie "Pot cocaïne"

Heard getuigde dat Depp een zware terugval had gekregen, weer cocaïne begon te gebruiken en dat hij het zo vaak deed dat hij een pot cocaïne naast hun bed zette. Depp keek verward toen ze dit ter sprake bracht en het internet was er snel bij om een van Depp's meest memorabele filmlijnen te memen, namelijk de scène in Pirates of The Caribbean 2 wanneer Jack Sparrow ronddanst terwijl hij "I GOT A JAR OF DIRT! I GOT A" zingt. POT MET AARDE!" Heard maakte een aantal ernstige beschuldigingen over Johnny terwijl hij op de tribune zat, maar dit was een van de weinige momenten waarop ze hem aan het lachen maakte.

1 Het verkeerde moment om bezwaar te maken

In wat misschien wel een van de meest gênante juridische debacles is, maakte een van Heards advocaten bezwaar tegen zijn eigen vraag terwijl hij een getuige ondervroeg. De getuige beantwoordde een vraag over het effect dat Heards artikel had op Depps carrière en de advocaat maakte halverwege het antwoord bezwaar. Kleine FYI voor nieuwe rechtenstudenten die dit lezen, je kunt er geen bezwaar tegen hebben dat een getuige je eigen vragen beantwoordt. Zo werkt dit allemaal niet.

Aanbevolen: