Wat James Franco te maken heeft met de Johnny Depp en Amber Heard Trial

Inhoudsopgave:

Wat James Franco te maken heeft met de Johnny Depp en Amber Heard Trial
Wat James Franco te maken heeft met de Johnny Depp en Amber Heard Trial
Anonim

Het proces tegen Johnny Depp/Amber Heard wordt op 16 mei hervat na een onderbreking van een week. Het proces staat in het middelpunt van de belangstelling van het publiek sinds het medio april van start ging. Naast de daadwerkelijke juridische procedures waarin Depp zijn ex-vrouw aanklaagt wegens smaad, leek het ex-echtpaar van beroemdheden soms te strijden om wie het meest bizarre moment in het proces zou opleveren. Het proces zou ongeveer vijf weken duren, en er is een verwachting dat de slotverklaringen op 27 mei voor de rechter moeten worden afgelegd. Nu de zaak dit laatste stuk binnenkomt, zullen er een paar nieuwe mensen het standpunt innemen om te getuigen.

Hieronder bevinden zich Animal Kingdom-actrice Ellen Barkin en de zus van Heard, Whitney Henriquez. Er waren ook geruchten dat de ex-vriend van de Aquaman-ster, Elon Musk, namens haar zou optreden, evenals de in ongenade gevallen acteur James Franco.

Sindsdien is bevestigd dat Musk niet in het proces zal verschijnen, noch persoonlijk, noch via een videolink. Franco heeft veel te regelen, want hij beraamt een comeback in zijn acteercarrière. Maar wat is de omvang van zijn betrokkenheid - als die er al is - in het Depp/Heard-proces?

8 Hoe kent Amber Heard James Franco?

James Franco en Amber Heard's professionele relatie is het meest opmerkelijk vanwege hun samenwerking in de misdaaddramafilm uit 2015, The Adderall Diaries. Volgens Rotten Tomatoes vertelt de film het verhaal van 'auteur Stephen Elliott (Franco), [die] lijdt aan een writer's block, opnieuw contact maakt met zijn vervreemde vader (Ed Harris) terwijl hij de moordzaak van computerondernemer Hans Reiser (Christian Slater) onderzoekt..'

Heard speelde de rol van Lana Edmond, een liefdesbelang van Stephen in de film.

7 Amber Heard en James Franco werkten ook samen in 'Pineapple Express'

Ongeveer acht jaar voordat ze samen kwamen om aan The Adderall Diaries te werken, werkten Amber Heard en James Franco ook samen in de stoner-komediefilm uit 2008, Pineapple Express. De film is geschreven door Franco's oude vriend en samenwerkingspartner Seth Rogen, die er ook in speelde samen met Danny McBride en Franco zelf.

In Pineapple Express was het personage van Heard een liefdesbelang van Dale Denton, de rol die Rogen in de film speelde. Bij het binnenhalen van de rol verving ze Olivia Thirlby, die al op de foto was gecast.

6 Had Amber Heard een affaire met James Franco?

Op het moment dat Amber Heard en James Franco in 2014 aan het filmen waren voor The Adderall Diaries, had ze een relatie met Johnny Depp, met wie ze sinds 2011 een relatie had. Ze zouden begin 2015 door het gangpad lopen, hoewel er al scheuren in hun relatie begonnen te ontstaan, waarbij verhalen over gevechten tussen hen vaak uitlekten.

Er is geen onweerlegbaar bewijs dat Heard en Franco in deze periode een affaire hadden. De actrice heeft niettemin toegegeven dat ze veel tijd samen doorbrachten en dat ze vaak details van de strijd tussen haar en Depp aan haar collega op het scherm vertelde.

5 Amber Heard getuigde dat Johnny Depp James Franco haatte

Amber Heard klaagt Johnny Depp aan voor $ 100 miljoen, door te bewijzen dat haar eerdere beweringen over huiselijk geweld tegen haar door haar ex-man inderdaad waar zijn. Toen ze naar de getuigenbank ging om te getuigen, zei ze onder meer dat Depp erg jaloers was op haar werk met Franco en obsessief werd over alle romantische scènes die ze samen zouden moeten doen.

"Hij was boos op me omdat ik de baan bij James Franco had aangenomen", getuigde Heard. "Hij haatte, haatte James Franco en beschuldigde me er al van dat ik in het verleden stiekem iets met hem had, sinds we samen Pineapple Express hadden gedaan."

4 Zal James Franco getuigen namens Amber Heard?

Een van de getuigen die door de advocaten van Amber Heard zijn opgeroepen, bracht de naam James Franco al ter sprake en beweerde dat haar vriendschap met de acteur Johnny Depp er ooit toe had gebracht 'haar in de rug te schoppen'. Er werd gefluisterd dat Franco zelf zou komen getuigen, als onderdeel van Heards strategie in het proces. Sindsdien is bevestigd dat dit het geval is, waarbij hun geschiedenis de waarschijnlijke reden is waarom mensen verwachtten dat het in de eerste plaats zou gebeuren.

Hetzelfde kan gezegd worden van Heards voormalige, korte tijd vriend Elon Musk, die ook geen deel zal uitmaken van het proces.

3 Heeft James Franco ooit met Johnny Depp gewerkt?

Ondanks de uitgebreide portfolio's van zowel James Franco als Johnny Depp, blijkt dat ze nooit hebben samengewerkt. De twee films waarin de ster van The Disaster Artist samen met Amber Heard te zien was, komen zo dicht bij elkaar als hun professionele paden elkaar hebben gekruist.

Depp en Franco zijn beide buitengewoon bekroonde artiesten, die in totaal drie Golden Globe Awards hebben gewonnen, evenals meerdere andere grote nominaties.

2 Wie anders gaat getuigen in de Amber Heard en Johnny Depp-rechtszaak

Meerdere getuigen hebben tot nu toe al namens Johnny Depp het standpunt ingenomen in het proces. Onder hen waren zijn zus en persoonlijke manager, Christi Dembrowski, evenals Alejandro Romero, die als portier werkte in een gebouw waar Depp en Amber Heard samen hadden gewoond. De bizarre en hilarische getuigenis van laatstgenoemde liet de eiser in lachen uitbarsten.

1 Wie zijn de getuigen van Amber Heard?

Heard krijgt nu de kans om haar eigen getuigen op te roepen. Naast Ellen Barkin en Whitney Henriquez, zal haar team ook haarstylist en social media influencer Adir Abergel, psychiater Dr. Amy Banks en Depps voormalige advocaat Jacob A. Bloom oproepen.

Aanbevolen: