Tien beroemde koppels die begonnen als vrienden

Inhoudsopgave:

Tien beroemde koppels die begonnen als vrienden
Tien beroemde koppels die begonnen als vrienden
Anonim

Het is eerlijk om te zeggen dat romances met beroemdheden een beetje een wervelwind kunnen zijn. Tussen paparazzi-foto's, sociale media-aandacht en drukke evenementen kan het een beetje lastig zijn om die in vrede te vinden. Filmsterren, muzieklegendes en reality-tv-moguls zetten hun dagelijkse leven echter onder het publieke oog voort, en ja, dat omvat daten en dumpen.

Sommige koppels van beroemdheden zijn liefdesiconen geworden voor een breed publiek, terwijl anderen het in de loop van de tijd niet zo goed hebben gedaan. Veel koppels van beroemdheden hebben een aantal behoorlijk gekke verhalen over 'eerste ontmoetingen', terwijl anderen elkaar ontmoetten via sociale media of zelfs gewoon vanwege de gedeelde bekendheidsstatus. Maar hoe zit het met degenen die elkaar kenden voor de romance? Meer specifiek, degenen die van besties naar geliefden gingen. Laten we eens kijken naar enkele van de meest iconische gevallen van beroemdheden die een relatie hebben gehad met (en soms zelfs getrouwd zijn!) met hun beste vrienden.

10 Ashton Kutcher en Mila Kunis

Als eerste binnenkomen, hebben we een van de meest geliefde tienervriendschappen die in romantiek zijn veranderd om uit Hollywood te komen met acteurs Mila Kunis en Ashton Kutcher. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst op de set van de iconische That 70s Show waarin ze de liefjes Jackie Burkhart en Michael Kelso speelden. Gedurende de hele show bleef het paar goede vrienden, zelfs nadat ze de show hadden verlaten. In 2012, jaar na hun vertrek uit That 70s Show, nam het paar eindelijk de volgende stap in hun relatie en werd exclusief, slechts 2 jaar na het begin van hun relatie verloofd. Kutcher en Kunis zijn nu getrouwd en hebben een prachtig eigen gezin.

9 Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr

Vervolgens hebben we nog een klassiek geval van liefde uit de jaren 90 met sterren Sarah Michelle Gellar en Freddie Prinze Jr. Het paar acteurs ontmoette elkaar in 1997 op de set van hun klassieke horrorfilm I Know What You Did Last Summer, waar ze een hechte vriendschap ontwikkelden door de simpele daad van Prinze Jr. die Gellar van en naar de set reed. Uit hun vriendschap ontwikkelde zich een hartverwarmende romance en in 2001 besloot het paar in het huwelijksbootje te stappen en te trouwen! Gellar en Prinze Jr zijn tot op de dag van vandaag geliefd als altijd met twee eigen kinderen.

8 Angela Bassett en Courtney B. Vance

De volgende keer hebben we acteerlegendes Angela Bassett en Courtney B. Vance. De Broadway-ster en het Hollywood-icoon ontmoetten elkaar tijdens hun academische tijd aan de Yale School Of Drama, maar raakten pas enkele jaren daarna romantisch betrokken. De acteurs trouwden in 1997 en hebben sindsdien een gelukkig huwelijk van meer dan 2 decennia onderhouden.

7 Joel Courtney en Mia Scholink

Vervolgens hebben we een klassiek geval van jeugdliefdes met The Kissing Booth-ster Joel Courtney en vrouw Mia Scholink. Terwijl ze in 2017 een romance ontstaken, kende het paar elkaar al sinds een zeer jonge leeftijd. Terwijl hij met People sprak, benadrukte Courtney dit zelf toen hij onthulde dat hun ouders elkaar al kenden voordat de twee zelfs maar waren geboren. In 2021 stapten ze in het huwelijksbootje tijdens een prachtige huwelijksceremonie.

6 Jordan Fisher en Ellie Woods

Een andere jonge ster die een zoete romance ontwikkelde met zijn jeugdvriend, is Work It-ster Jordan Fisher en zijn vrouw Ellie Woods. De acteur en zijn geliefde ontmoetten elkaar tien jaar geleden voor het eerst in 2012 tijdens een theaterkamp. Nadat ze een hechte vriendschap hadden ontwikkeld, begonnen ze 4 jaar later in 2016 te daten. Volgens Fisher duurde het even voordat het paar eindelijk besefte dat ze samen wilden zijn. Het lijkt er echter op dat de wachttijd zijn vruchten afwerpt aangezien ze nu getrouwd zijn en een baby op komst hebben!

5 Ben Platt en Noah Galvin

Vervolgens hebben we Broadway's Dear Evan Hansen-sterren, Ben Platt en Noah Galvin. Voorafgaand aan de relatiestatus die ze nu hebben, waren het paar al een tijdje goede vrienden. Tijdens een interview in 2021 op The Kelly Clarkson Show, vertelde Platt over de overgang van goede vrienden naar partners.

Hij verklaarde: We zijn nu ongeveer anderhalf jaar samen. Het was echt te gek, we zijn al vijf jaar vrienden en vlak voor de pandemie hebben we eindelijk besloten om het echt een kans te geven.”

4 Chelsea Handler en Jo Koy

Als volgende hebben we comedians Chelsea Handler en Jo Koy. Jarenlang leek het paar allesbehalve romantisch vanwege hun gekibbel op Handler's show Chelsea Lately. Echter, Handler zelf is onlangs opengegaan over hoe ze had geloofd dat het gewoon haar manier van flirten was. Na elkaar 20 jaar te hebben gekend, kreeg het paar in 2021 eindelijk een romantische relatie.

3 Nina Dobrev en Ian Somerhalder

Vervolgens hebben we iconische tienerhartenbrekers, The Vampire Diaries sterren Nina Dobrev en Ian Somerhalder. Het paar acteurs ontmoette elkaar voor het eerst op de set van hun populaire tienershow in 2009. Nadat ze het knipperlichtpaar jarenlang op het scherm hadden geportretteerd, begonnen ze buiten het scherm te daten. Volgens The List had het paar drie jaar een relatie voordat ze minnelijk uit elkaar gingen. Tegenwoordig blijven Somerhalder en Dobrev goede vrienden zonder kwaad bloed.

2 Carey Mulligan en Marcus Mumford

De volgende keer hebben we de relatie van Carey Mulligan, de veelbelovende jonge vrouw-ster Carey Mulligan met Mumford and Sons-legende Marcus Mumford. De relatiegeschiedenis van Mulligan en Mumford is echt waar films van gemaakt zijn. Het paar ontmoette elkaar voor het eerst tijdens hun jeugd op 12-jarige leeftijd, waar ze jarenlang penvrienden werden! Jaren later, in 2011, kwamen ze weer samen en ontwikkelden ze een onmiddellijk ontluikende relatie, die slechts 5 maanden later ertoe leidde dat Mumford de vraag stelde en Mulligan een voorstel deed.

1 Blake Lively en Ryan Reynolds

En tot slot hebben we een van Hollywood's meest geliefde koppels tot nu toe, acteurs Blake Lively en Ryan Reynolds. Het paar kruiste elkaar voor het eerst vanwege hun gedeelde film Green Lantern in 2010. In die tijd was Lively echter een romantische relatie met haar Gossip Girl-medester Penn Badgley, terwijl Reynolds getrouwd was met Black Widow-ster Scarlett Johansson. Na het ontwikkelen van een gevestigde vriendschap (zelfs samen op dubbele dates gaan), eenmaal single, realiseerde het paar zich eindelijk hun liefde voor elkaar. In 2012 stapten ze in het huwelijksbootje en tegenwoordig zijn ze nog steeds getrouwd en hebben ze 3 prachtige kinderen.

Aanbevolen: