DaBaby gaat backstage opnieuw vechten tijdens zijn show

Inhoudsopgave:

DaBaby gaat backstage opnieuw vechten tijdens zijn show
DaBaby gaat backstage opnieuw vechten tijdens zijn show
Anonim

Rapper DaBaby is weer in het nieuws. Helaas, het is voor een nieuwe daad van geweld. De artiest kreeg backstage een fysieke woordenwisseling met rapper Wisdom bij zijn eigen show. Hoewel het niet bekend is waar het gevecht over ging, moest de beveiliging de twee uit elkaar halen. Verschillende mensen waren getuige van het incident en de video is nu een trending topic op sociale media geworden.

De video toont de mannen die woorden uitwisselen, waarbij de "ROCKSTAR"-rapper degene is die de eerste klap uitdeelde. Wijsheid sloeg hem kort daarna, en bewakers gingen naar de rappers om het te verbreken. Het laat ook zien dat verschillende leden van DaBaby's team vragen: "Wat ben je aan het doen?" Voordat DaBaby en zijn team wegliepen, wisselden de twee opnieuw woorden, waarbij Wisdom de laatste kreeg.

Het incident vond plaats tijdens het Spring Jam-concert in 2022 in South Carolina. Andere artiesten die deelnamen aan de show zijn Kodak Black, Blacc Zacc en Boosie. Op het moment van deze publicatie hebben noch de rapper, noch een van hun vertegenwoordigers over het argument gesproken. Het is ook onduidelijk of de andere artiesten die optraden op de hoogte waren van het incident.

DaBaby is dit jaar al betrokken geweest bij meerdere incidenten, waaronder een gevecht

De artiest was het afgelopen jaar vol controverse. Naast de backstage vechtpartij vocht DaBaby met Brandon Bills, de broer van zangeres en baby mama, DaniLeigh op een bowlingbaan in februari 2022. Het is onduidelijk of haar broer het gevecht met woorden heeft aangestoken, maar DaBaby begon duidelijk de escalatie door een in zijn gezicht drinken. Een video verkregen door TMZ toont ook het gevecht dat de bowlingbanen ingaat, waarbij de "BOP"-artiest Bills aan zijn haar sleept.

Eerder deze maand bracht Bills een video uit waarin staat dat hij niet meewerkt met de politie en dat ook niet van plan is."Ik zou nooit iemand in de gevangenis stoppen, ik ben zelf in de gevangenis geweest, ik ga niemand in die situatie plaatsen." Hij besloot door te zeggen dat hij geen verklikker is. "Zal nooit een verklikker zijn, was nooit een verklikker."

Een ander incident dat deze maand plaatsvond, betrof iemand die het eigendom van DaBaby binnendrong. De politie reageerde toen op een 911-oproep en ontdekte dat de overtreder was neergeschoten. Mediakanalen bevestigden later dat de artiest degene was die hem neerschoot, en gaven toe dit te hebben gedaan aan 911. Hij bleef echter de hele tijd bij het slachtoffer om te controleren of hij in orde was. Op dit moment is het slachtoffer niet geïdentificeerd, maar het is inmiddels hersteld.

Twitter is in een razernij sinds de video uitkwam

Verschillende gebruikers op Twitter hebben op de video gereageerd, velen van hen zeggen dat ze het zat zijn om over de rapper te horen en dat de artiest alleen vecht tegen mensen die niet in staat lijken te vechten.

Andere gebruikers hebben ook beweerd dat DaBaby een pestkop is en dat hij veel geld zou verdienen door deel te nemen aan bokswedstrijden van beroemdheden. Andere opmerkingen riepen de rapper op hoe vaak hij ruzie krijgt, woedebeheersing nodig heeft en dat hij uiteindelijk zelf vermoord kan worden.

DaBaby neemt momenteel deel aan een reeks muziekfestivals en speelt vanavond zijn volgende show met Rod Wave in South Carolina. Vanaf deze publicatie is zijn laatste show gepland in Georgië op 19 juni. Tickets voor al zijn shows zijn nu beschikbaar.

Aanbevolen: