Deze 'Hell's Kitchen'-deelnemer wilde tijdens de productie tegen Gordon Ramsay vechten

Inhoudsopgave:

Deze 'Hell's Kitchen'-deelnemer wilde tijdens de productie tegen Gordon Ramsay vechten
Deze 'Hell's Kitchen'-deelnemer wilde tijdens de productie tegen Gordon Ramsay vechten
Anonim

Gordon Ramsay is een van de grootste tv-persoonlijkheden in de geschiedenis en de man weet gewoon hoe hij een goede show moet maken. Hij heeft veel carrièreprestaties behaald en hij heeft verschillende shows gehad die variëren in populariteit. Door dit alles is hij als beste uit de bus gekomen en hij heeft een vermogen van $ 220 miljoen om ervoor te laten zien.

Hell's Kitchen is zijn grootste tv-hit, en in de show is chef Ramsay op zoek naar de volgende geweldige chef-kok voor een groot restaurant. De concurrentie wordt tijdens elk seizoen intens en dingen lopen niet altijd zo soepel. Het is zelfs bekend dat de show fungeerde als een kruitvat voor de deelnemers en voor Ramsay zelf.

Laten we terugkijken op een berucht moment waarop een deelnemer de strijd aanging met Gordon Ramsay.

'Hell's Kitchen' is een felle wedstrijdshow

Als het gaat om wedstrijdshows op het kleine scherm, komen maar weinigen in de buurt van de intensiteit of de pure amusementswaarde van Hell's Kitchen. Mensen houden van Gordon Ramsay, competitie en het zien van heerlijk eten dat wordt bereid, en gelukkig bevat deze show alle drie deze belangrijke elementen.

Elke chef-kok die op de show verschijnt, heeft de vaardigheden die nodig zijn om geweldige dingen in de keuken te doen, maar het is zo vermakelijk om ze in de competitie te zien duiken en gerechten te bereiden als onderdeel van een team. Ze hebben een zware verantwoordelijkheid om mee om te gaan, en ze krijgen niet alleen kritiek van de klanten, maar ze moeten ook met Gordon zelf omgaan.

Tot nu toe zijn er 20 seizoenen van de show geweest, wat bewijst dat fans er gewoon geen genoeg van kunnen krijgen. Elk seizoen brengt nieuwe en interessante koks met zich mee, en je weet gewoon nooit hoe ze met elkaar zullen samenwerken en hoe het ze zal vergaan onder Gordons toezicht.

Gezien de omgeving zelf en het feit dat er elke aflevering zoveel op het spel staat, spreekt het voor zich dat het behoorlijk heet kan worden in Hell's Kitchen.

Dingen worden verhit op de set

Gordon Ramsay is al een intens persoon, en als de deelnemers terugbijten, levert dat altijd geweldige televisie op. Niet alleen zullen de deelnemers terug blaffen naar Ramsay, maar ze gaan ook met elkaar in gesprek. Hierdoor weten fans dat er op Hell's Kitchen elk moment iets kan gebeuren.

Er vond een berucht moment plaats tussen Gordon en Giovani tijdens seizoen 5. Giovani had geen probleem om voor zichzelf op te komen, en hij en Gordon stonden bijna neus aan neus tijdens hun uitwisseling.

Kimmie en Robyn's beef markeerde een ander berucht moment in de show. Deze twee werkten misschien in hetzelfde team, maar dit weerhield hen er niet van om te kibbelen. Het was bijzonder intens toen Kimmie Robyn uitschelde en zei: Je verdomde oren moeten worden schoongemaakt, b.”

Nogmaals, dit zijn de momenten waarop fans elk seizoen terugkomen.

Jaren geleden werden de zaken bijzonder verhit tussen Gordon en een deelnemer aan de show, wat leidde tot een woordenwisseling die bijna uitbrak op de set.

Joseph Tinnelly wilde tegen Gordon vechten

Tijdens seizoen 6 van de show raakte Joseph Tinnelly, een voormalige marinier, betrokken bij Gordon Ramsay. Tinnelly was niet meewerkend bij het beantwoorden van vragen, en het was slechts een kwestie van tijd voordat de zaken tussen de twee losbarsten. Niemand had echter kunnen vermoeden hoe erg de zaken zouden escaleren.

"Wil je wat kletsen? Laten we naar buiten gaan", zei de voormalige marinier.

Ramsay vuurde terug: "Denk je dat ik bang ben?"

Dit was een intens moment voor kijkers, en we kunnen ons alleen maar voorstellen hoe het was voor de crew, die ervoor moest zorgen dat Ramsay en Joseph elkaar niet echt fysiek raakten. Uiteindelijk werd Joseph weggeleid, wat Ramsay ertoe bracht een reeks godslastering uit te lokken waarvan een zeeman zou blozen.

"F jij. F jij. Je bent niets anders dan een b. F jij, jij f teef. F jullie allemaal, "zei Ramsay.

Gelukkig kwamen deze twee niet uit elkaar, maar ze zorgden wel voor een van de meest beruchte momenten in de geschiedenis van de show.

Tijdens zijn exit-interview zei Joseph: Ik heb deze s niet nodig. Ik heb geen behoefte aan zo'n klootzak die zo tegen me praat. … Iedereen zou fhuur me in om in hun keuken te werken, en ze zouden trots zijn om me daar te hebben.”

Onnodig te zeggen dat Joseph niet bleef hangen, en hij ging de geschiedenis van Hell's Kitchen in met een van de meest intense exits aller tijden.

Hell's Kitchen weet mensen echt in drukvolle situaties te brengen, en in het geval van Joseph Tinnelly waren de dingen gewoon te heet om aan te pakken.

Aanbevolen: