Deze acteur wilde tijdens de repetities tegen Alec Baldwin vechten

Inhoudsopgave:

Deze acteur wilde tijdens de repetities tegen Alec Baldwin vechten
Deze acteur wilde tijdens de repetities tegen Alec Baldwin vechten
Anonim

Op dit moment ziet het er niet ideaal uit voor Alec Baldwin. Hij moet niet alleen de pijn verdragen van het nemen van Halyna Hutchins' leven, maar hij wordt ook geconfronteerd met verschillende rechtszaken voor de blunder die plaatsvond op de set van 'Rust'.

Degenen die Baldwins carrière volgden, weten heel goed dat hij in het verleden wat problemen heeft gehad, vooral met collega's.

In dit geval kreeg hij bijna ruzie met een bepaalde method-acteur, die erom bekend staat dat hij zijn rollen iets te serieus nam. Heck, deze acteur baarde zijn leeftijdsgenoten zelfs in zijn vroegere dagen als Disney-ster zorgen en als je het Alec vraagt, zal hij toegeven dat dat later in zijn carrière ook zo was.

Laten we terugkijken naar wat er gebeurde.

Het was niet het eerste geschil van Alec Baldwin

Alec Baldwin is tijdens zijn carrière niet per se controverse uit de weg gegaan. Wie kan de tijd vergeten dat hij het volledig verloor aan de paparazzi … op die dag was Baldwin niet geamuseerd en in werkelijkheid hielp het zijn imago ook niet zo goed.

Volgens The Atlantic is dat nog maar het begin als het gaat om de problemen van Baldwin in de wereld van Hollywood.

Onder degenen op zijn ondeugende lijst bevindt zich Anderson Cooper, die in het verleden Baldwin uitriep voor zijn laster. Jonathan Larsen en Phil Griffin waren andere doelwitten van Alec, hij bundelde zijn krachten met de twee op MSNBC. Er wordt gezegd dat Baldwin zich niet zo goed gedroeg tijdens zijn tijd op het station, hij sloeg zelfs een interview met Rob Lowe af terwijl hij deel uitmaakte van het netwerk…

Natuurlijk stond Harvey Levin ook op de lijst van Baldwins vijanden, hoewel hij niet de eerste is en ook niet de laatste zal zijn. De lijst bevat ook Kim Basinger en Rachel Maddow.

Met al deze vijanden in gedachten stond Shia LaBeouf op een gegeven moment echter bijna helemaal bovenaan de lijst.

Dingen werden verhit tussen LaBeouf en Baldwin tijdens 'Orphans'

Shia LaBeouf's podiumcarrière werd abrupt afgebroken, dankzij een slechte ervaring in het toneelstuk 'Orphans'. Zoals we in het verleden hebben gezien, neemt Shia de benadering van een method-acteur en voor sommigen, vooral Alec, zou hij de zaken misschien een beetje te ver hebben doorgevoerd.

Shia is het ermee eens, zijn aanpak was erg hard, gezien de aard van zijn karakter.

"Baldwin en ik stootten hard tegen elkaar. Ik kwam in methode. Ik sliep in het park. Ik werd wakker, liep naar de repetitie. Ik was zo bang om het stuk te spelen dat ik het al eerder had onthouden Ik kwam naar de repetitie. En mijn hele doel was om Baldwin te intimideren. Dat was de rol. Dat was mijn taak als acteur. En het zou niet nep zijn. Ik wilde dat hij bang zou zijn. Dus ging ik over dat te doen gedurende drie weken van repetitie, tot het punt dat het uiteindelijk onhoudbaar was."

LaBeouf zou doorgaan met het sturen van harde e-mails naar Baldwin, waarin stond dat hij onvoldoende voorbereid was op de rol. Het zou alleen maar erger worden als Shia Alec opnieuw naar huis ging volgen, als een manier om de acteur intiem te maken.

"Ik volgde hem naar huis", gaf hij toe. "Ik was helemaal kapot en nog steeds in [karakter]. Ik wist niet wat ik moest doen. Ik begon met boksen. Ik probeerde mijn gedachten af te leiden van het spel, maar het lukte niet. Dus ik zou hem volgen van de repetitie naar zijn huis. Ik moest sluiting hebben."

De twee zouden op de set botsen in een woordenstrijd, een die fysiek had kunnen worden.

Uiteindelijk werd Shia van het stuk gehaald en gedurende de hele ervaring was Alec niet tevreden.

Baldwin was niet blij met Shia's methode-acteurbenadering

Baldwin maakte duidelijk dat hij niet genoot van zijn ervaring naast Shia. Volgens Alec werd hij vanaf de eerste dag aangevallen door de acteur.

"Op een dag viel hij me aan in het bijzijn van iedereen. Hij zei: "Je remt me af en je kent je regels niet. En als je je regels niet zegt, ben ik gewoon ik blijf mijn regels zeggen."

''We zaten allemaal verstijfd. Ik snoof een beetje, en terwijl ik me in het bijzijn van de hele cast tot hem wendde, vroeg ik: "Als ik mijn woorden niet snel genoeg zeg, ga je dan gewoon je volgende zin zeggen?" Ik zei. "Je realiseert je dat de regels in een bepaalde volgorde zijn geschreven?" Hij staarde me alleen maar aan.''

Baldwin zou verder stellen dat het er allemaal op neerkwam dat Shia niet geschikt was om op een podium op te treden, een platform dat heel anders is dan een Hollywood-set.

"Je gaat de tuin in en je plant de zaden en je kweekt het… het is het tegenovergestelde van filmacteren. Het is een veel intensiever en soort doordachter proces… En er zijn mensen die dat gewoon niet hun Dus voor die mensen waarvan ik denk dat het niet hun ding is, ik ben niet echt geïnteresseerd in hun mening erover."

Ondanks alle hectiek tussen de twee, wordt er gezegd dat ze in staat waren om dingen uit te zoeken toen Shia uit het stuk werd ontslagen.

Aanbevolen: