Cara Delevingne geeft haar breuk met Ashley Benson de schuld van de pandemie

Inhoudsopgave:

Cara Delevingne geeft haar breuk met Ashley Benson de schuld van de pandemie
Cara Delevingne geeft haar breuk met Ashley Benson de schuld van de pandemie
Anonim

In Hollywood zijn er een handvol beroemde koppels waar mensen echt om geven, ook al hebben ze nog nooit een van de betrokken mensen ontmoet. Tegenwoordig lijkt het er bijvoorbeeld op dat mensen meer om Tom Holland en Zendaya als koppel geven dan om welke andere celebrity-combinatie dan ook. Gelukkig blijven sommige Hollywood-koppels bestaan, maar in andere gevallen zijn beroemdheden waar mensen om hebben gegeven als duo plotseling uit elkaar gegaan.

Vroeger waren er miljoenen mensen die dachten dat Cara Delevingne en Ashley Benson een van de schattigste koppels van beroemdheden waren. Helaas gingen Delevingne en Benson echter elk hun eigen weg, waardoor hun fans zich één ding afvroegen, wat er werkelijk gebeurde waardoor het paar uit elkaar ging?

Hoe hebben Cara Delevingne en Ashley Benson elkaar ontmoet?

Tijdens interviews met beroemdheden hebben veel sterren gesproken over het naderen van hun co-sterren terwijl ze samenwerkten om nooit meer samen te hangen zodra de productie van hun gedeelde project is afgelopen. Hoewel dat heel triest is, zijn er zeker voorbeelden van voormalige co-sterren die extreem hecht zijn gebleven na hun samenwerking. Er zijn zelfs enkele opmerkelijke voorbeelden van acteurs die verliefd op elkaar werden nadat ze elkaar op de set hadden ontmoet.

Het blijkt dat Cara Delevingne een voorbeeld is van een beroemdheidspaar dat elkaar ontmoette en voor elkaar viel terwijl ze samen aan het werken waren. In 2018 kwam een redelijk met sterren bezaaide cast, waaronder Elizabeth Moss, Amber Heard, Eric Stoltz en Virginia Madsen, samen om een film te filmen met de titel Her Smell. Naast al die acteurs speelden Cara Delevingne en Ashley Benson beiden in Her Smell en ontmoetten ze elkaar op de set van de film.

Sinds Her Smell een complete flop was, aangezien het slechts iets meer dan $ 250.000 verdiende aan de kassa, wordt het het best herinnerd als de film die Cara Delevingne en Ashley Benson samenbracht. Niet lang na het maken van de film werden Benson en Delevingne tenslotte heel dichtbij gezien op een verjaardagsfeestje voor Kylie Jenner.

Waarom zijn Cara Delevingne en Ashley Benson uit elkaar gegaan?

Zoals iedereen die een ingrijpende breuk heeft doorgemaakt zal kunnen bevestigen, zijn de dingen zelden eenvoudig als koppels hun eigen weg gaan. Met dat in gedachten lijkt het veilig om aan te nemen dat toen Ashley Benson en Cara Delevingne hun relatie beëindigden, hun splitsing niet aan één ding te wijten was. Echter, volgens wat Delevingne in juni 2021 aan Cosmopolitan vertelde, eindigde haar relatie met Benson nadat de zaken om een belangrijke reden tot een hoogtepunt kwamen.

Toen de COVID-19-pandemie de wereld teisterde, werden heel veel mensen gedwongen in hun huizen in quarantaine te gaan. Volgens wat Cara Delevingne Cosmopolitan vertelde over haar scheiding van Ashley Benson, resulteerde het samen in quarantaine zitten in "de meest moeilijke tijd" voor het paar omdat het "je echt maakt of breekt". Helaas voor Delevingne en Benson eindigde het samen in quarantaine gaan om ze uit elkaar te halen.

Naast het vertellen van Cosmopolitan dat COVID-19 ertoe leidde dat zij en Ashley Benson uit elkaar gingen, onthulde Cara Delevingne dat het de breuk intenser maakte. Immers, in plaats van met vrienden uit te gaan zodat ze haar problemen kon vergeten, dwong het isolement dat de pandemie veroorzaakte Delevingne om "er meer mee om te gaan, wat moeilijker was … of beter. Ik weet het niet. Alles wordt uitvergroot in een pandemie."

Waarom werd Cara Delevingne gedwongen om op te komen voor Ashley Benson?

Als een stel uit elkaar gaat, is het niet meer dan normaal dat ze allebei samenkomen met hun dierbaren om te praten over wat er is gebeurd. In veel van die gevallen besluiten de vrienden van de pas vrijgezel om hun ex te beledigen, ook al is dat een slecht idee, aangezien koppels soms weer bij elkaar komen. Blijkbaar hebben sommige fans van Cara Delevingne besloten iets soortgelijks te doen toen ze in 2020 nieuw single was sinds ze Ashley Benson op sociale media begonnen te beledigen.

Kort nadat de wereld vernam dat Cara Delevingne en Ashley Benson hun eigen weg waren gegaan, werd de laatste gespot met de rapper G-Easy. Als gevolg hiervan gingen sommige mensen die van Delevingne en Benson als koppel hielden ervan uit dat ze uit elkaar gingen omdat Ashely op Cara stapte. Toen die mensen Benson begonnen te bellen op sociale media op basis van hun veronderstellingen, plaatste Delevingne een Instagram-verhaal waarin ze Ashley verdedigde.

"Het is nu belangrijker dan ooit om liefde te verspreiden, geen haat. Aan iedereen die haat aan @ashleybenson, stop alsjeblieft. Je kent de waarheid niet, alleen zij en ik weten het en dat is precies hoe het zou moeten zijn. " Hoewel het echt fatsoenlijk is van Cara Delevingne om Ashley Benson te verdedigen in een tumultueus moment in hun leven, had dat om te beginnen nooit nodig moeten zijn.

Aanbevolen: