Mindy Kaling ronduit "maakt het niet uit" over de 'Velma'-reactie

Inhoudsopgave:

Mindy Kaling ronduit "maakt het niet uit" over de 'Velma'-reactie
Mindy Kaling ronduit "maakt het niet uit" over de 'Velma'-reactie
Anonim

Scooby-Doo-fans ontvangen al enkele maanden opwindend nieuws van de hilarische en geniale geest van Mindy Kaling over een nieuwe 'Velma'-show, die het oorsprongsverhaal van het iconische personage zal onderzoeken. Mindy's versie van Velma is zeker voor volwassenen en zal een paar verrassende veranderingen bevatten ten opzichte van de originele cartoon.

Scooby Doo en de geest van de heks
Scooby Doo en de geest van de heks

De geanimeerde prequel die op HBO Max zal verschijnen en waarin Kaling de hoofdrol speelt, is aan de wereld aangekondigd als een originele en humoristische draai die het complexe en kleurrijke verleden van een van Amerika's meest geliefde mysterieoplossers ontmaskert. Mindy Kaling is de uitvoerend producent van de nieuwe serie en zal de stem zijn van Velma. Dit is veelbelovend, aangezien Mindy een reputatie heeft voor het produceren van hitshows, zoals The Office en Never Have I Ever.

Tom Ascheim, de president van Warner Bros. Global Kids, Young Adults and Classics, maakte ook opmerkingen over de bedoelingen van de serie: hoe Scooby-Doo eruit zou zien als Velma van Oost-Aziatische afkomst was en in een andere wereld.” Ascheim zei.

“Er is geen hond, en er is geen busje, maar we hebben onze vier hoofdpersonen door een andere lens. En ik vind het geweldig. Dus het is superkrachtig om onze makers met ons IP te laten spelen.”

Maar ondanks het opwindende nieuws van deze nieuwe voorstelling, zijn veel mensen ongerust, waardoor de nieuwe ideeën voor een Scooby-Doo-prequel gericht op volwassenen weerslag krijgen.

Welke veranderingen zijn er aangebracht voor Kaling's 'Velma'?

Volgens een discussie op Reddit zal Daphne twee moeders hebben: "Fred zal vechten tegen zijn blanke privilege, en Velma zal [Zuid-Aziatisch] zijn" - die allemaal verdeelde Scooby-Doo-fans hebben. Sommigen willen niet dat er zoveel veranderingen in de originele show zijn, terwijl anderen ervan overtuigd zijn dat sommige geruchten dat er veranderingen zijn nep zijn.

Mindy Kaling deelde een eerste blik op 'Velma', maar dit bracht onzekere fans er alleen toe om te vragen of iemand weet "hoe je een geanimeerde show voor volwassenen kunt maken zonder naaktheid en geweld erin te hullen."

Volgens een tweet toont Velma "het klassieke Scooby Doo-personage dat onderzoek doet naar een seriemoordenaar die populaire kinderen vermoordt op haar school, terwijl ze te maken heeft met persoonlijke dilemma's zoals haar seksualiteit."

Waarom hebben mensen kritiek op 'Velma'?

Veel Scooby-Doo-fans hebben geklaagd over de verschillende veranderingen die Mindy Kaling heeft beloofd aan te brengen, waardoor fans ongerust worden over de show en hoe goed deze zal zijn. In wezen ligt de kritiek op de manier waarop andere personages zijn veranderd, zoals Velma's seksualiteit en Zuid-Aziatisch zijn.

Mindy Kaling zal Velma inspreken in nieuwe animatieserie voor volwassenen op HBO Max
Mindy Kaling zal Velma inspreken in nieuwe animatieserie voor volwassenen op HBO Max

Fans hebben ook moeite met het feit dat Scooby-Doo niet in de show zal zijn. Maar een van de doelen van deze show is om het ingetogen en ondergewaardeerde genie Velma eens in de schijnwerpers te zetten.

Er werden veel belachelijke opmerkingen gemaakt over de aankomende show toen IGN de eerste look van Velma op Facebook liet zien, zoals dat het ongepast is voor een kindershow, ondanks dat er werd beweerd dat Velma voor volwassenen zal zijn.

Een andere Facebook-gebruiker merkte op: "Ik kan niet geloven dat we in een tijd leven waarin denkbeeldige personages moeten overeenkomen met de etniciteit van hun voice-overacteurs. Ik bedoel, waarom [niet] Fred Flinstone genoemd door een echte holbewoner?!?"

Maar ondanks dergelijke opmerkingen waren er ook sarcastische opmerkingen over de first-look-afbeelding die geweldige punten opleverde, zoals: "Er is een meisje dat de helft van haar hoofd mist op de badkamervloer, waar ook enkele naakte meiden in een Scooby zijn -Doo-show en het eerste dat sommige mensen schokt, is Velma's huidskleur."

Wat zei Mindy Kaling tegen 'Velma'-critici?

Mindy staat terecht achter haar versie van Velma, ondanks negatieve feedback. Kaling zei ook dat als een hond misdaden kan oplossen, Velma "bruin kan zijn".

Mindy zei ook tegen Deadline: "Hopelijk is het je opgevallen dat mijn Velma Zuid-Aziatisch is. Als mensen daar gek van worden, kan het me niet schelen."

Fans waren dwaas om iets minder te verwachten van de legende die Mindy Kaling is, het type legende dat met haar volgers op een door wijn gevoede twitter-binge gaat, brutale tweets aan haar volgers levert en niet twee keer nadenkt over mensen op hun plek zetten. Wie het werk van Mindy echt kent, weet dat Velma in veilige handen is.

Aanbevolen: