Deze sterren houden van hun videogames en het maakt niet uit wie het weet

Inhoudsopgave:

Deze sterren houden van hun videogames en het maakt niet uit wie het weet
Deze sterren houden van hun videogames en het maakt niet uit wie het weet
Anonim

Gaming maakt net zo goed deel uit van de wereld van entertainment als sport of Hollywood. Miljoenen over de hele wereld genieten van videogames, of het nu gaat om Nintendo-klassiekers, first-person shooters, vechtgames of sportgames. Zelfs enkele van de grootste sterren ter wereld zitten diep in de gamewereld.

Videogames werden vroeger geassocieerd met nerds en geekcultuur, maar nu zijn zelfs de heetste sterren fanatieke gamers. Deze sterren zijn niet verlegen over hun liefde voor gamen.

11 Samuel L. Jackson

Samuel L. Jackson heeft veel rollen gespeeld waarin hij de trekker overhaalde voor schurken en stoere mannen. Ik denk aan films als Pulp Fiction, waarin hij de vrees voor God in zijn slachtoffers legde door de Bijbel te citeren voordat hij ze met kogels vulde. In het echte leven krijgt hij veel oefening met first-person shooters. Volgens GameRant en andere bronnen houdt de man die bekend staat om zijn gebruik van het woord "motherfker" in games als Grand Theft Auto, Fallout en Call of Duty.

10 Megan Fox

Megan Fox tart het stereotype dat gamers allemaal nerdy kerels zijn. De beeldschone actrice en socialite is een grote fan van de Halo-franchise, volgens opmerkingen die ze maakte in een interview met Collider. Ze is ook niet alleen een first-person shooter-gamer. Fox is ook een fan van vechtspellen, vooral Mortal Kombat. Fox heeft het seksisme van sommige gamers doorstaan wanneer ze online spelen, maar lijkt ervan te genieten dat ze niet weten dat ze een van 's werelds beroemdste actrices aan het trollen zijn. "Ze maken ook grappen over mijn gamer-tag omdat het grappig is. En het zijn allemaal een stel jongens en het is duidelijk dat ik een meisje ben, dus ze maken grappen over mijn naam, en ze hebben geen idee dat ze me uitlachen."

9 Henry Cavill

Cavill houdt van RPG's, rollenspellen en zijn favoriet is World Of Warcraft. Naar verluidt zorgde zijn liefde voor WoW ervoor dat hij bijna zijn rol als Superman verloor. Volgens een verhaal in Blastr en How Stuff Works blies Cavill Zach Snyder bijna van zich af toen hem zijn rol in Man of Steel werd aangeboden omdat hij diep in een zeer belangrijke game van WoW zat. Geen woord over of hij zijn missie heeft volbracht.

8 Zac Efron

Efron ziet er misschien uit als een mooie Hollywood-jongen, maar in zijn borst klopt het hart van een gamer. Efron houdt van first-person shooters en waarschijnlijk van veel andere games, maar we weten zeker dat hij een die-hard fan is van Halo. Hij was de gastheer van het Halo 3-lanceringsevenement in Los Angeles in 2007.

7 Dwayne Johnson

Een gamecontroller moet er klein uitzien in de machtige handen van Dwayne Johnson. Maar hoe amusant dat gezicht ook mag zijn, Johnsons liefde voor games is niets om om te lachen, tenzij hij tegen zijn tegenspeler Kevin Hart speelt. Johnson is een fan van sportgames, vechtgames zoals Mortal Kombat. Hij is ook een fan van een klassiek arcade- en N64-spel genaamd Rampage. Johnson had het geluk om te schitteren in de filmversie van Rampage in 2018.

6 Brie Larson

Niet alle videogames gaan over vechten en schieten, sommige gaan over het creëren van een eigen wereld. Games zoals Minecraft komen voor de geest, en hetzelfde kan gezegd worden van Animal Crossing. De Captain Marvel-ster houdt van haar Animal Crossing-dorp. Ze deed zelfs een commercial voor de Nintendo Switch en Animal Crossing. Volgens GameRant houdt ze vooral van Nintendo en houdt ze ook van klassiekers als The Legend of Zelda en Mario Brothers.

5 Matthew Perry

In een aflevering van Friends krijgen Chandler en Monica een ouderwets Ms. Pac-Man-spel voorgeschoteld. Een running gag in de aflevering is dat Perry's personage verschrikkelijk is in games. In het echte leven is Matthew Perry een zeer prominente gamer. Hij onthulde in een interview met Ellen dat zijn spelgewoonten hem bijna het carpa altunnelsyndroom bezorgden. Grappig genoeg gebeurde hetzelfde met Chandler toen hij eindelijk mevrouw Pac-Man versloeg. Perry was ook een van de stemacteurs die werd gebruikt voor Fallout 3.

4 Vin Diesel

Johnson en Diesel hebben misschien een beetje rivaliteit op en buiten het scherm dankzij de Fast and Furious-films waarin ze met elkaar concurreren, maar in het echte leven hebben ze één ding gemeen: videogames. Diesel is een fan van Call of Duty en andere first-person shooters. Hoewel hij eruitziet als een klassieke jock, is Diesel een beetje een nerd. Hij is ook een grote fan van het bordspel Dungeons and Dragons.

3 Mila Kunis

Op zijn hoogtepunt leek het alsof iedereen met een computer World of Warcraft speelde. Een van die verslaafde gamers was de lieftallige Mila Kunis. Volgens GameRant heeft ze sindsdien afstand genomen van het klassieke rollenspel en geeft ze nu de voorkeur aan "minder tijdrovende games", zoals de altijd populaire Call of Duty.

2 Daniel Craig

Misschien had hij wat hulp nodig bij het oefenen van zijn doel voor al het schieten dat hij deed als James Bond. Of misschien is hij gewoon een normale kerel die ervan houdt om af en toe te ontspannen met een spelletje. Hoe dan ook, Daniel Craig houdt van zijn Grand Theft Auto. Hij is ook een fan van Halo, niet alleen van de game zelf, maar ook van het gebruik van kennis en verhalen die de game zo invloedrijk hebben gemaakt.

1 Steven Spielberg

Het zal niemand verbazen dat de regisseur van Ready Player One in het echte leven een fervent gamer is en dat al generaties lang. Spielberg bestaat al sinds de dagen van Pong en Atari, en tegenwoordig is hij een behoorlijk enthousiaste gamer die geniet van alles wat met games te maken heeft, vooral Call of Duty en Halo. Leuk weetje: de videogameversie van Spielbergs klassieke E. T. wordt algemeen beschouwd als de slechtste videogame in de gamegeschiedenis. Jarenlang deden geruchten de ronde dat onverkochte cartridges van het spel ergens in het midden van de woestijn waren begraven. Het verhaal werd bevestigd toen honderden Atari-cartridges werden opgegraven aan de rand van een klein stadje in New Mexico.

Aanbevolen: