Zac Efron werd betrapt op 'Sneaking A Peek' met deze actrice

Inhoudsopgave:

Zac Efron werd betrapt op 'Sneaking A Peek' met deze actrice
Zac Efron werd betrapt op 'Sneaking A Peek' met deze actrice
Anonim

Ja, we hebben in het verleden wat ongemakkelijke momenten gezien, vooral op live tv. Tijdens een interview kan alles plaatsvinden aangezien het allemaal niet gescript is. Vraag het maar aan Michael Strahan, die willekeurig werd gevraagd naar zijn scheidingen door Kelly Ripa…

Wat dit scenario zo uniek maakt, is het feit dat het zich in plaats daarvan op een filmset afspeelde. Alexandra Daddario zat op dat moment nog in haar auditiefase en werkte samen met Zac Efron aan een screentest voor ' Baywatch '. Het was op dat moment dat de twee sterren werden gevraagd om volledig te improviseren. Ze deden precies dat en bovendien was de uitwisseling zo goed, dat ze besloten om het in de eigenlijke film te gebruiken.

We zullen die uitwisseling opnieuw bekijken terwijl we precies kijken hoe Zac Efron betrapt werd terwijl hij stiekem een kijkje nam.

Bovendien zullen we ook andere delen van Efrons 'Baywatch'-reis achter de schermen belichten, waaronder zijn zware dieet, waar hij tot op de dag van vandaag spijt van heeft.

Alexandra Daddario en Zac Efron werden close tijdens 'Baywatch'

Ze deden veel interviews tijdens hun perstour om 'Baywatch' naast elkaar te promoten. Het was duidelijk dat Zac Efron en Alexandra Daddario een geweldige chemie hadden buiten de set, zozeer zelfs dat ze constant met elkaar verbonden waren.

Alexandra geeft toe dat het niet gemakkelijk was om scènes met Zac op te nemen. Zoals ze samen met Us Magazine onthulde, was zijn lichaamsbouw op dat moment het volgende niveau.

“Vroeger moest ik een scène doen waarin ik met hem moest flirten en zijn middel moest aanraken”, herinnert ze zich. “Het was een soort van - ik was niet voorbereid. Het was alsof er een dierlijke schok door me heen ging. Ik weet het niet. Hij is, zoals, geen mens. Hij is als iets dat Michelangelo heeft gesneden. Ik heb nog nooit een man gezien die op hem lijkt. Het is ongelooflijk.”

Naast de datinggeruchten sprak Daddario zich uit en verklaarde dat ze meer dan wat dan ook gevleid was door de speculatie: "Het is maar een paar keer gebeurd, maar het gebeurt. Het feit dat mensen denken dat ik het kan krijg iemand die zo heet is als Zac Efron, het is cool, ik heb het gevoel dat ik terug val op alle jongens op de middelbare school die niet met me uit zouden gaan."

Nou, het blijkt dat Alexandra gevleid was door een bepaald moment dat plaatsvond op de Baywatch-set, vroeg toen de twee elkaar net hadden ontmoet.

Zac Efron werd betrapt op 'sneak a Peek' tijdens de auditie van Alexandra Daddario

Alexandra Daddario was net klaar met auditie, en op dat moment had ze de rol nog niet. Het was aan haarzelf en vijf andere vrouwen, op dit moment deden ze allemaal screentests naast Efron, om te zien wie de beste chemie had naast de Hollywood-hartbreker.

De scènes waren volledig zonder script, wat dit hilarische moment bevorderde toen dat de film daadwerkelijk maakte! Alexandra zou beginnen met te zeggen: "heb je naar mijn borsten gekeken?" Daddario vervolgde de scène door te zeggen: "Je zou naar mijn gezicht moeten kijken," alleen voor Efron om te reageren, "maar het is zo dicht bij je gezicht."

Het hilarische moment dat op dat moment volledig werd gespeeld, maakte de film. Zac gaf toe dat hij niet zeker wist of hij van plan was om de hoofdrol te spelen in Alexandra's borst, maar desalniettemin was het een behoorlijk moment.

Fans zijn het erover eens, de chemie tussen de twee is vrij duidelijk.

"Wie denkt er nog meer dat het volkomen duidelijk is dat Zac dol is op Alexandra? Hij is zo verlegen, het is schattig haha."

"Ik kan Zac niet haten. Voor iemand die succesvol is en er belachelijk goed uitziet, lijkt hij erg nederig."

Zo geweldig als Zac was tijdens de interviews en in de films, het was een ander verhaal achter de schermen.

Zac Efron had een zware tijd achter de schermen tijdens 'Baywatch'

"Ik wil nooit meer zo'n goede vorm hebben."

Dat waren de woorden van Zac Efron achter de schermen op 'Baywatch'. Natuurlijk, de acteur zag er krankzinnig uit, maar achter de schermen voelde hij zich niet helemaal hetzelfde en in werkelijkheid het tegenovergestelde.

Zac beroofde zichzelf volledig, bleef weg van koolhydraten, terwijl hij ook extreem hard trainde.

Naast Men's He alth toonde de acteur berouw over zijn lichaamsbouw en wat er voor nodig was om daar te komen.

"Je werkt zonder bewegingsruimte. Je hebt water onder je huid waardoor je je zorgen maakt over het maken van je six-pack in een four-pack."

"Het is gewoon stom. Het is niet echt. Ik ben blij dat het heeft gewerkt en dat het me erdoorheen heeft geholpen. Ik zou het misschien nog een keer doen als het iets de moeite waard was, maar ik zou wachten tot het zover is."

"Zorg voor je hart, zorg voor je hersenen. Je bent goed."

Door de moeite die hij deed om zo'n look te krijgen, op zijn minst een echt duurzame band met zijn medesterren te creëren.

Aanbevolen: