Rupert Grint onthult dat zijn dochter een Potterhead is

Inhoudsopgave:

Rupert Grint onthult dat zijn dochter een Potterhead is
Rupert Grint onthult dat zijn dochter een Potterhead is
Anonim

Rupert Grint – ook bekend als Ron Weasley – heeft onthuld dat zijn 21 maanden oude babymeisje een Potterhead is en zelfs haar eigen toverstok heeft. De 33-jarige en zijn partner van meer dan een decennium Georgia Groome besloten hun dochter woensdag kennis te laten maken met de geliefde 'Harry Potter'-franchise jong, en hoewel ze nog geen films heeft gezien, is ze een grote fan van de aanhangwagens.

In een gesprek met Jimmy Fallon vertelde Grint: "Ik ben al begonnen haar de trailers te laten zien, en ze heeft een toverstok en een PEZ-dispenser met mijn hoofd erop."

Grint onthulde ook dat zijn peuter een voorliefde heeft voor het gebruik van het 'F-woord'

Hij onthulde ook dat woensdag een nogal onbeleefde gewoonte heeft die ze van papa Grint heeft opgepikt terwijl ze hem regels voor het tv-programma 'Servant' hoorde reciteren.

“Nu is ze een beetje aan het praten en dingen aan het doen, omdat baby's al zo lang niets doen. Ze praat, ze praat, ze heeft meningen. Ze zegt 'papa.'

“Ze zegt 'mama.' Het was een beetje tegelijk. En ook het F-woord kwam vrij snel.”

"Ze brengt veel tijd door in mijn kleedkamer als ik mijn tekst voor [Servant] doe en mijn personage zegt vaak het F-woord en nu zegt ze het gewoon wanneer ze opgewonden is."

"We waren vandaag in de speelgoedwinkel en ze liep gewoon rond en liet het vallen."

Terwijl Rupert Grint duidelijk bloeit als vader, gaf hij toe nerveus te zijn na de geboorte van woensdag

Terwijl Grint nu duidelijk het vaderschap in zijn pas neemt, toen hij en Groome woensdag voor het eerst in de wereld verwelkomden in 2020, gaf hij liefjes toe dat hij erg nerveus was. “Ik wil niet te veel in detail treden, maar de eerste nacht was gewoon angstaanjagend. Je kunt helemaal niet slapen, gewoon constant controleren of ze ademt.”

“Slapen is voor mij in het algemeen iets waar ik echt moeite mee heb. Ik denk dat mensen als kind altijd zeiden: 'Ze stierven in hun slaap', dus ik dacht altijd dat slapen een heel gevaarlijk, gevaarlijk iets was.'

Het is waarschijnlijk dat Grints rol in de hitshow 'Servant' weinig deed om zijn angst te verlichten - de serie toont een tv-reporter die worstelt met het tragische verlies van haar pasgeboren zoon. Grint bekende: "[Vaderschap], het heeft mijn perspectief zeker veranderd."

"Sinds ik een beetje vader ben geworden, een beetje halverwege, gewoon om echt een beter idee te krijgen van wat dat met een gezin kan doen, is dat soort verlies onvoorstelbaar."

Aanbevolen: