David Beckham onthult woedend dat zijn dochter 'verliefd' is op iemand

Inhoudsopgave:

David Beckham onthult woedend dat zijn dochter 'verliefd' is op iemand
David Beckham onthult woedend dat zijn dochter 'verliefd' is op iemand
Anonim

David Beckham ging naar Instagram om te pronken met zijn beste boze vadergezicht toen hij onthulde dat zijn dochter, Harper Seven, een "verliefdheid" op iemand had. De voetbalvader suggereert dat hij niet zo onder de indruk was van het nieuws, terwijl hij ook zijn nieuwste tatoeage liet zien.

De dochter van David Beckham heeft onthuld dat ze haar eerste verliefdheid heeft, en hij ziet er niet al te blij uit

David deelt vier kinderen met Spice Girl Victoria Beckham, en Harper Seven is hun jongste. Ze is ook de enige dochter van het paar, dus het is logisch dat David meer beschermend zou zijn over de 10-jarige.

“Rozen zijn rood? Harper Seven vermeldt dat ze verliefd is en dit is papa's gezicht ??? maar het is oké, ze zei papa, jij bent mijn enige valentijn ️,' schreef hij onder de humeurige zwart-witfoto.

Het is geen geheim dat de voetbalsuperster en zijn dochter close zijn, en ze verschijnt regelmatig op zijn feed. David onthulde dat niet alles verloren was en schreef dat Harper Seven zei dat hij nog steeds haar "enige valentijn" zou zijn.

David had zijn dochter gesmeekt om te stoppen met opgroeien, terwijl zijn andere kinderen bijna het huis uit zijn

Nog maar een paar weken geleden plaatste David een fotoserie met foto's van de twee genietend van een wandeling, en in een van de kiekjes geeft David zijn Harper Seven een kus op de lippen. Sommigen vonden het schattig, terwijl anderen suggereerden dat het misschien een beetje ongepast was.

Hoewel "Golden Balls" waarschijnlijk met een goed humeur over de verliefdheid van zijn dochter schrijft, is het gemakkelijk om aan te nemen dat David niet zo enthousiast is over het opgroeien van zijn dochter. Vorig jaar schreef de hall-of-famer een lief eerbetoon aan zijn dochter op haar 10e verjaardag, waar hij haar smeekte om "alsjeblieft te stoppen met opgroeien".

David gebruikte de post ook om te pronken met zijn nieuwste tatoeage, die een adelaar op zijn keel leek te zijn. De adelaar voegt zich bij een uitgebreide collectie van minstens 67 andere tatoeages die de sportman in de loop der jaren heeft laten zetten.

Ondertussen zijn David en Victoria druk bezig geweest om hun op een na oudste zoon, Romeo Beckham, te vieren met het binnenhalen van zijn tweede tijdschriftomslag met GQ Korea Cover. En hun oudste zoon, Brooklyn Beckham, stelde onlangs de vraag aan actrice Nicola Pelt. Wat hun jongste zoon betreft, Cruz is een soort Instagram-beïnvloeder die onlangs onthulde dat hij verliefd is op Billie Eilish.

Aanbevolen: