Angelina Jolie heeft ooit toegegeven een grote verliefdheid op Johnny Depp te hebben

Inhoudsopgave:

Angelina Jolie heeft ooit toegegeven een grote verliefdheid op Johnny Depp te hebben
Angelina Jolie heeft ooit toegegeven een grote verliefdheid op Johnny Depp te hebben
Anonim

Hollywood-sterren Angelina Jolie en Johnny Depp zijn twee van de beroemdste filmkunstenaars van de moderne tijd. Toen ze de kans kregen, hadden ze samen gewerkt aan de actiethriller uit 2010, The Tourist, van regisseur Florian Henckel von Donnersmack.

Ze waren in staat om hun rollen met succes te vertolken en hadden zelfs een zinderende chemie op het scherm, waardoor veel fans zich afvroegen of dit allemaal een camera-act was of dat er meer aan de hand was. Als toevoeging aan de speculatie suggereert een biografie van de ster dat ze ooit een enorme crush had op Johnny Depp.

Angelina Jolie onthulde haar verliefdheid op Johnny Depp

Hoewel velen Angelina Jolie misschien alleen hebben afgebeeld met haar ex-man Brad Pitt, had de actrice ook ooit haar hart gericht op haar mede-beroemdheid en co-ster in een film.

Als de intrigerende persoon die ze is, heeft ze verschillende passies, waaronder een liefde voor messen en de dood – wat heeft bijgedragen aan het ontwikkelen van genegenheid voor Johnny Depp sinds de release van zijn film Edward Scissorhands.

Haar memoires, Angelina: An Unauthorized Biography, werpt licht op haar verliefdheid op Johnny's film en hoe ze 'shit' met hem was.

"Tegelijkertijd kleedde Angie zich als een punker en identificeerde ze zich met buitenstaanders zoals de held van Edward Scissorhands, de cultfilm die in december 1990 werd uitgebracht en die een must-see was voor elke goth die haar zwarte mascara waard was," de biografie geclaimd.

Het voegde eraan toe: Angie was verliefd op acteur Johnny Depp, die Edward speelde, een geïsoleerde figuur met een schaar als handen. De thema's van vervreemding en zelfontdekking in de film spraken de door angst geteisterde Angie aan.”

Johnny speelde de titulaire kunstmatige mensachtige in de Amerikaanse fantasy-romanfilm uit 1990, die schaarbladen als handen bezat.

Angelina Jolie werkt graag met Johnny Depp

Angelina en Johnny hadden later samen schermen gedeeld in de film, The Tourist, en terwijl ze hun joint venture promootten, had de actrice haar hoofdrolspeler geprezen.

Ze gutste: Natuurlijk heb ik altijd al met Johnny Depp willen werken! Welke actrice niet? Ik dacht al jaren dat hij het coolste was. Ik ben praktisch met hem opgegroeid en was zo verliefd op hem in Edward Scissorhands!”

In reactie op Angie's opmerking noemde Johnny, die behoorlijk onder de indruk was van de persoonlijkheid van zijn vrouwelijke hoofdrol, haar een 'walking a poem'.

Hij zei: Ze is een soort wandelend gedicht, Angelina … Je weet dat ze deze perfecte schoonheid is. Maar tegelijkertijd heel diep, heel slim, heel snel, heel slim en heel grappig. Ze heeft ook een zeer pervers gevoel voor humor. Ja, ze is erg leuk.'

In een ander interview vertelde Angelina ook hoe leuk ze het vond om met Johnny te werken.

Ze gaf toe: We zijn net samengekomen in de film en we houden allebei van elkaars films, maar hadden elkaar nog nooit ontmoet. En we ontmoetten elkaar en we praatten het eerste uur over kinderen en het tweede uur over Frankrijk en we lachten goed. We vonden het erg leuk om met elkaar samen te werken in de film en ik hoop dat dat overkomt.”

Gemeenschappelijke vrienden denken dat Angelina en Johnny perfect voor elkaar zijn

Fans van de Hollywood-sterren Angelina en Johnny vinden niet alleen dat de twee er goed uitzien samen, maar ook een bron van OK! Magazine onthulde dat hun wederzijdse vrienden ook denken dat ze eigenlijk perfect voor elkaar zouden zijn.

Nu ze allebei vrijgezel zijn, zou er dan een kans zijn voor Johnny om zich een weg naar haar hart te banen?

De bron onthulde aan de outlet: "Het woord is dat hij achteraf zei dat hij zich realiseerde dat hij genoegen nam met een arme mannenversie van Angie."

Ondanks Johnny's tumultueuze scheiding van Amber Heard, heeft de acteur "de liefde in geen geval opgegeven", voegt de vriend toe, die onthult dat Johnny contact heeft opgenomen met de actrice door haar e-mails en bloemen te sturen.

"Veel van hun wederzijdse vrienden denken dat ze eigenlijk perfect voor elkaar zouden zijn, en Johnny voelt duidelijk hetzelfde!" aldus de bron. Normaal gesproken, als resultaat van hun naadloze chemie op het scherm, is het gerucht dat het paar in het verleden een romantische relatie had.

De acteurs hadden niets dan goede dingen over elkaar te zeggen. Het lijkt er ook zeker op dat Johnny open zou staan voor een nieuwe samenwerking met Angelina als hij nog een kans krijgt.

Hij deelde zijn gedachte over een hereniging met de actrice weer op het scherm en zei: “Jongen, ik zou het zeker willen denken. Ik hoop het. Als ze me weer wil hebben, zou ik meer dan gelukkig zijn. Ze is indrukwekkend. Ze is een kracht.”

Aanbevolen: