Beroemdheden die hebben geleden onder 'The Kardashian Curse

Inhoudsopgave:

Beroemdheden die hebben geleden onder 'The Kardashian Curse
Beroemdheden die hebben geleden onder 'The Kardashian Curse
Anonim

Er wordt al lang gezegd dat als een beroemde man een romantische relatie krijgt met een Kar-Jenner, zijn carrière nooit meer hetzelfde zal zijn, en gezien de staat van dienst van deze familie, zou er enige waarheid kunnen zijn in een "Kardashiaanse vloek?" De Kar-Jenners vermaken ons al sinds hun roem op Keeping Up With the Kardashians in 2007. Maar hun realityshow was slechts een deel van de reden waarom ze in de loop der jaren zo beroemd zijn geworden: de meesten van hen zijn uitgegaan met beroemde mannen, en hoewel hun carrières zijn blijven bloeien, kan hetzelfde niet gezegd worden voor de laatste.

Khloe Kardashian's ex-man, Lamar Odom, heeft een beroemde overdosis genomen in het bordeel van Las Vegas na een ernstige verslaving die hij had gevochten. De NBA-carrière van Kris Humphries stortte in na zijn scheiding met Kim Kardashian in 2011, waarbij de atleet later toegaf hoe de splitsing hem naar een donkere plek leidde. Maar het zijn niet alleen de mannen die zijn getroffen door de vermeende vloek, met Blac Chyna die de familie aanklaagt voor het ruïneren van haar reputatie na haar breuk met Rob Kardashian in 2016, bewerend dat ze zakelijke kansen heeft verloren vanwege de vermeende laster door de familie.

Deze beroemde gezichten hebben allemaal een of andere consequentie geleden voor hun banden met de Kardashians. Hier is het dieptepunt.

11 Lamar Odom

Het zag er goed uit voor Lamar Odom en Khloe Kardashian toen ze elkaar in 2009 ontmoetten en slechts een maand na het daten besloten te trouwen. De haast om door het gangpad te lopen en in het huwelijksbootje te stappen, had zijn gevolgen toen Khloe een aantal schokkende dingen zou leren over Lamar, zijn drugsverslaving, naast valse beweringen. Nadat ze in 2015 uit elkaar gingen, nam Odom een overdosis in een bordeel in Nevada en werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. Het paar scheidde kort daarna en de NBA-carrière van Lamar staat sindsdien on hold.

10 Kris Humphries

Kris Humphries ging van een succesvolle basketbalspeler naar de man die door Kim Kardashian werd gedumpt nadat hij slechts 72 dagen met haar getrouwd was. Het interessante is natuurlijk dat Kim degene was die de scheidingspapieren indiende terwijl Kris vastbesloten was om dingen uit te werken, maar het leek erop dat de tv-ster andere plannen had, zoals de romantische rapper Kanye West, die ze sindsdien vier kinderen heeft verwelkomd met. Kris daarentegen is volledig van de radar verdwenen.

9 Ray J

Veel mensen weten niet dat voordat zijn beruchte tape met Kim Kardashian in 2007 uitlekte, Ray J een succesvolle R&B-zanger was, meerdere hits scoorde met 'One Wish', 'Wait A Minute' en 'Sexy Can ik.'

Maar na het Kim K-schandaal leek het bijna alsof het enige waar mensen Ray J over wilden horen praten, iets over zijn ex-vriendin was. Zijn carrière werd absoluut overschaduwd door de tape.

8 Blac Chyna

Het zag er goed uit voor Blac Chyna toen ze in 2016 haar verloving met Rob Kardashian aankondigde, in de veronderstelling dat ze uiteindelijk mevrouw Angela Kardashian zou worden. Welnu, na de laatste fysieke confrontatie van het paar aan het einde van datzelfde jaar, verbraken de Kardashians alle banden met Chyna, die sindsdien meerdere rechtszaken heeft aangespannen bij de clan, bewerend dat ze haar reputatie hebben geruïneerd door haar naam op tv te belasteren, wat gezien een groot effect op haar bedrijf. Yikes.

7 Reggie Bush

Reggie Bush en Kim Kardashian leken het ultieme koppel in 2007, maar na hun breuk begon de carrière van de NFL-speler snel te ontsporen en dat gold ook voor de publieke belangstelling. Hoewel Kim op dat moment nog niet eens haar ultieme sterrendom had bereikt, begon Reggie's carrière te vertragen, waardoor de indruk ontstond dat hij was getroffen door de Kardashiaanse vloek.

6 James Harden

James Harden kwam beroemd naar buiten en zei dat hij 2015 als "het slechtste jaar van mijn leven" beschouwde, wat vooral interessant is omdat dit hetzelfde jaar was dat hij met Khloe Kardashian begon te daten. In een interview met Maxim deelde de basketballer: "Ik heb geen foto's van mezelf nodig als ik in mijn auto rijd. Wat maakt het uit?

“Welke schoenen draag ik? Wie kan het schelen? Waar ben ik aan het eten? Wie kan het schelen? Het waren onnodige dingen waarvan ik denk dat ze doorsijpelden naar mijn teamgenoten. Ik moest dat elimineren."

5 Rashad McCants

Voormalig basketbalster Rashad McCants gaf zijn ex-vriendin, Khloe Kardashian, de schuld voor het verpesten van zijn carrière sinds hij sinds hun splitsing niet meer voor de NBA heeft gespeeld. Hoewel Rashad toegeeft dat hij nooit een sterspeler was toen hij zich bij de Minnesota Timberwolves aansloot, was hij een solide schutter met een gemiddelde van 10 punten per wedstrijd voordat zijn carrière in 2009 tot stilstand kwam.

4 Scott Disick

Hoewel hij nog steeds bevriend is met de Kardashians, spreekt het voor zich dat Scott Disick door de jaren heen zeer goed door de familie is getroffen. Hij is in de loop der jaren open geweest over zijn problemen met drugs en in mei 2020 heeft hij zich ingecheckt bij een afkickkliniek voor de broodnodige hulp nadat hij een grote terugval had opgelopen terwijl hij in quarantaine zat te midden van de COVID-19-pandemie. Scott heeft ook toegegeven dat hij ooit een verslaving aan intimiteit heeft gehad direct na zijn breuk met Kourtney.

3 Tyga

Terwijl Tyga misschien dacht dat het daten van een beroemdheid die zo beroemd is als Kylie Jenner hem veel inkomsten zou kunnen opleveren voor zijn rapcarrière, sinds het voormalige stel ermee stopte in 2017, heeft de 'Rack City'-rapper eindeloze financiële problemen.

In de loop der jaren hebben verschillende verhuurders hem aangeklaagd wegens het niet betalen van huur en het betalen van honderdduizenden dollars aan onbetaalde rekeningen en advocaatkosten, terwijl het hem ook niet vreemd is dat zijn gehuurde auto's worden bekeurd omdat hij de betalingen niet bijhoudt.

2 Caitlyn Jenner

Caitlyn Jenner heeft zeker de Kardashiaanse vloek ervaren. Nadat ze naar buiten kwam en haar overgang om vrouw te worden aankondigde, was de familie volledig geschokt en beweerden ze volledig overrompeld te zijn door de beslissing. Caitlyn zou later een langdurige vete beginnen met een aantal van zijn familieleden die het niet leuk vonden hoe hij zijn coming-outverhaal behandelde met betrekking tot de gevoelens van Kris Jenner, aangezien ze ook beweerde dat ze de wens van haar ex-man om te leven niet kende. zijn leven als vrouw.

Het werd een enorme vete tussen het voormalige stel, en terwijl Caitlyn haar eigen E! Realityshow, I Am Cait, de realityserie werd geannuleerd na de tweede serie. En hoewel er niet veel fascinatie was rond Jenners reis om vrouw te worden, lijkt het bijna alsof mensen de voormalige Olympisch kampioen volledig zijn vergeten.

1 Het spel

Tijdens zijn optreden in 'The Wendy Williams Show' in 2015 gaf The Game toe dat hij ooit een affaire had met respectievelijk Kim Kardashian en Khloe Kardashian. Nadat Khloe dingen met Lamar had beëindigd, werd ze constant gezien met de 'How We Do'-rapper, maar kort na het beëindigen van hun kortstondige romance, nam de populariteit van The Game af en ook de verkoop van zijn muziek. Sinds 2015 is hij een onafhankelijke rapper.

Aanbevolen: