Addison Rae's relatie met de Kardashian-Jenner Clan, uitgelegd

Inhoudsopgave:

Addison Rae's relatie met de Kardashian-Jenner Clan, uitgelegd
Addison Rae's relatie met de Kardashian-Jenner Clan, uitgelegd
Anonim

TikTok-ster Addison Rae begon in de zomer van 2019 met posten op het sociale-mediaplatform voor het delen van video's en tegen het einde van het jaar was ze een van de grootste sterren op de app. In 2020 begon Addison om te gaan met de Kardashians, wat haar zeker alleen maar hielp om nog beroemder te worden.

Vandaag bekijken we wat haar relatie met de beroemde familie is. Van hoe Addison Rae beste vrienden werd met Kourtney Kardashian tot met welke Kardashians ze tot nu toe heeft gewerkt - blijf scrollen om erachter te komen!

10 Addison Rae en Kourtney Kardashian ontmoetten elkaar vanwege Mason Disick

TikTok-ster Addison Rae betrad de binnenste cirkel van de Kardashian-familie dankzij Kourtney Kardashian's zoon Mason. Mason en Addison werden in het voorjaar van 2020 aan elkaar voorgesteld door YouTuber David Dobrik toen Mason nog een profiel had op het videodeelplatform (hij verwijderde zijn profiel sindsdien). In die tijd was Mason een grote fan van Addison, dus werd ze uitgenodigd om veel rond te hangen.

9 De twee dames hingen veel uit tijdens de lockdown

Kort na hun ontmoeting begonnen Kourtney Kardashian en Addison Rae veel met elkaar om te gaan en ze waren er zeker niet verlegen over. Het gebeurde allemaal tijdens een wereldwijde pandemie toen mensen werden aangespoord om sociale afstand te nemen - maar de twee konden gewoon geen tijd apart doorbrengen. Of ze nu bij het zwembad rondhangen of samen TikToks opnemen, Kourtney en Addison werden al snel de populairste nieuwe BFF's in de wereld van de rijken en beroemdheden!

8 Zoveel dat de zussen van Kourtney dachten dat ze aan het daten waren

De twee dames brachten zoveel tijd samen door dat zelfs de familie van Kourtney het raar vond. Op een gegeven moment geloofden Kim en Khloe zelfs dat Kourtney en Addison een relatie hadden - dus vroegen ze de jonge TikTok-ster naar haar relatie met hun zus.

Zoals degenen die de scène in Keeping Up With The Kardashians hebben gezien al weten, ontkende Addison dat de twee allesbehalve vrienden waren.

7 Addison verscheen op 'Keeping Up With The Kardashians'

Zoals eerder vermeld, verscheen Kourtney's BFF zelfs in de reality-tv-show Keeping Up With the Kardashians van haar familie. Afgaande op de beelden, lijkt het absoluut alsof Addison zich super comfortabel voelt in de buurt van de Kardashian-familie - zelfs op het scherm. Het zou niemand verbazen als we meer van Addison te zien zouden krijgen op de aankomende Hulu-show van de Kardashians.

6 en Kourtney verscheen in 'He's All That'

Deze zomer had Addison Rae haar acteerdebuut in Netflix's rom-com He's All That en terwijl de TikTok-ster de hoofdrol speelde Padgett Sawyer, maakte haar BFF Kourtney ook een cameo. Daarin speelde Kourtney Jessica Miles Torres en ze was absoluut perfect voor de rol. Wie weet zien fans de twee in de toekomst nog een keer het scherm delen!

5 Addison lijkt geen BFF's te zijn met Kourtney's Sisters

Degenen die de aflevering van Keeping Up With the Kardashians hebben gezien waarin Addison Rae verscheen, zullen het er zeker mee eens zijn dat, hoewel Addison op vriendschappelijke voet lijkt te staan met Kourtney's hele familie, ze niet al te close met hen is. Na verloop van tijd kan dit echter veranderen, vooral nu Addison alle jaarlijkse Kardashian-feesten bijwoont!

4 Maar ze was bevriend met Scott Disick

Hoewel Addison nooit leek af te sluiten met de rest van de Kardashians, hing Kourtney's BFF meerdere keren om met Scott Disick.

Het lijkt er zeker op dat Kourtney daar niet door werd lastiggevallen en de twee dames maakten zelfs grapjes over de geruchten dat Addison met Kourtney's ex aan het daten was.

3 Addison verscheen in de eenjarige jubileumcampagne van SKIMS

Addison is misschien niet zo hecht met de rest van de beroemde familie als met Kourtney, maar dat betekent niet dat ze geen zaken met hen doet. Vorig jaar was de TikTok-ster het gezicht van Kim Kardashians' shapewear-bedrijf Skims voor het eenjarig jubileum en ze paste er absoluut perfect bij!

2 Addison en Kourtney zijn BFF's ondanks hun leeftijdsverschil van 21 jaar

Velen vroegen zich meteen af hoe Kourtney en Addison erin slaagden zulke goede vrienden te worden - aangezien Kourtney 42 is terwijl Addison in oktober 21 wordt. Kortney onthulde echter dat de twee ondanks hun 21-jarige leeftijdsverschil dicht bij elkaar staan terwijl hun "energieën op één lijn liggen" en dat Addison een "jong hart en een oude ziel" heeft.

1 Ten slotte lijkt het alsof Addison in de binnenste cirkel van de Kardashians zal blijven

Kourtney en Addison kregen begin 2020 een hechte band - en vandaag brengen ze nog steeds evenveel tijd samen door, althans te oordelen naar hun sociale-mediaplatforms. Hoewel sommigen misschien dachten dat Addison niet te lang in de buurt van Kourtney zou blijven - de twee lijken een echte band te hebben en afgaand op alles wat we tot nu toe over hen weten, is het veilig om te zeggen dat Addison lid zal blijven van Kourtney's (en de Kardashians') binnenste cirkel!

Aanbevolen: