Wat heeft Transgender Reality Star Jazz Jennings gedaan in 2021?

Inhoudsopgave:

Wat heeft Transgender Reality Star Jazz Jennings gedaan in 2021?
Wat heeft Transgender Reality Star Jazz Jennings gedaan in 2021?
Anonim

Jazz Jennings is een YouTube-persoonlijkheid, woordvoerder, televisiepersoonlijkheid en LGBTQ+-rechtenactivist. Ze is vooral bekend als een van de jongste openbaar gedocumenteerde personen die zich als transgender identificeerde. Ze kreeg landelijke aandacht in 2007 toen ze op 20/20 een interview deed met Barbara W alters. Haar ouders vertelden de media dat Jennings erop stond vrouw te zijn zodra ze kon praten.

Jennings ging verder met het hosten van een reeks YouTube-video's genaamd "I Am Jazz", waarin haar leven als transgenderkind wordt beschreven. Ze speelde verder in de TLC reality-tv-serie met dezelfde naam. I Am Jazz wordt nog steeds uitgezonden en seizoen zeven wordt uitgezonden op 30 november. In 2013 schreef Jennings een kinderboek genaamd "I Am Jazz", waarin haar leven als transgenderkind werd beschreven.

Sinds hij uit de kast kwam als transgender en een inspirerende activist voor jonge kinderen werd, wat heeft Jazz Jennings nog meer gedaan? Dit is wat ze in 2021 heeft gedaan.

9 Had plezier op TikTok

Als een gen-Zer is Jennings op TikTok. Ze plaatst veel video's met haar broers en zussen en ook trending video's. Hoewel ze leuke, herkenbare inhoud plaatst, plaatst ze ook belangrijke video's met haar familie en verspreidt ze positiviteit en bewustzijn over transgenderrechten. Jennings heeft 829.000 volgers en dat telt nog mee.

8 Jazz Jennings werd een Bubble Moisturizer-woordvoerder

Waarom wordt u geen ambassadeur voor iets waar u van houdt? Jazz gebruikt graag Bubble moisturizer en werd er dit jaar woordvoerster van. Ze adverteerde ook op haar Instagram dat de moisturizer nu verkrijgbaar is bij Walmart. Het wordt geadverteerd als "Voor de normale tot vette en gecombineerde huid", en het schijnt erg populair te zijn bij de jongere generatie. Je kunt Jennings het zien gebruiken in een paar video's op haar sociale media.

7 maakt veel selfies

Wat zou een 21-jarig meisje anders doen als het geen selfies zou maken? Er zijn veel mooie selfies van haar die ze plaatst. Sommigen van hen zijn om iets te promoten, of het nu gaat om trots of transgender awareness maand en anderen zijn gewoon voor de lol omdat ze vertrouwen heeft in haar lichaam en wie ze is. Degenen waar de regenboog op de foto reflecteert, zijn nog specialer. Als je van jezelf houdt, waarom zou je het dan niet laten zien?

6 Jazz Jennings stond op de cover van 'Variety Magazine'

Deze zomer stond de ster van de realityshow op de cover van het tijdschrift Variety. Het artikel ging over hoe ze de weg vrijmaakte voor andere transjongeren en dat ze het niet meer alleen hoeft te doen. Ze heeft een geweldig ondersteuningssysteem in haar familie en in de gemeenschap die LHBTQ+-bondgenoten zijn.

Het tijdschrift meldt: "Voor haar volgende hoofdstuk weet Jennings misschien niet precies wat ze wil studeren of hoe ze de fakkel van trans-advocatuur wil blijven dragen. Maar ze weet wel dat ze, eindelijk, niet de enige is "Ik ben niet de enige die een verschil probeert te maken in de wereld", zegt ze. "Ik ben maar één persoon die doet wat ik kan om een verschil te maken."

5 aangekondigd seizoen 7 van 'I Am Jazz'

Je zult de familie Jennings binnenkort weer op je tv's zien. Het zevende seizoen van I Am Jazz wordt op 30 november uitgezonden op TLC. Je kunt het ook online bekijken op TLC.com. De show stond ook bekend als All That Jazz. Dit seizoen krijgt Jazz te maken met gewichtstoename en het beheersen van haar mentale gezondheid. De serie werd voor het eerst uitgezonden in 2015 en kreeg positieve recensies.

4 Jazz Jennings worstelde met gewichtstoename

Jennings plaatste op haar Instagram dat ze haar gewichtstoename erkent en probeert een beter leven voor zichzelf op te bouwen. Ze kondigde aan dat ze een eetbuistoornis heeft en meer dan 100 pond is aangekomen. De 21-jarige gaf toe dat ze dikke shaming kreeg van haar familie. Het kwam allemaal voort uit psychische problemen en het proberen te achterhalen waar ze na de middelbare school naartoe wilde gaan. “Ik ben klaar om mijn manieren te veranderen; Ik heb gezegd dat ik klaar ben om een nieuw blad om te draaien, maar ik heb nu bijna geen bomen meer', schreef ze op Instagram.

3 hing rond met haar broers en zussen

Jazz' broers en zussen lijken er altijd voor haar te zijn. Of het nu gaat om het maken van een TikTok-video of het posten van berichten over hun verjaardagen, tennissen of gewoon gekke gezichten trekken, haar twee tweelingbroers en oudere zus zijn haar beste vrienden. Ze pleiten voor transrechten en verschijnen samen met haar in de TLC-show. Ze hebben haar nooit anders behandeld en houden van haar om wie ze is.

2 pleitte voor transjongeren in de sport

Sinds ze klein was, ervoer Jennings dat ze niet in staat was om te sporten omdat ze transgender is. Meer dan ooit pleit ze ervoor dat transjongeren kunnen spelen in het team waarmee ze zich identificeren, zodat ze zich niet buitengesloten voelen, aan lichaamsbeweging doen en het gevoel hebben dat ze erbij horen. Sommige staten hebben over de kwestie gedebatteerd en proberen transgenders helemaal niet te laten spelen.

1 Jazz Jennings was te zien in The Smithsonian

Als onderdeel van de tentoonstelling "Girlhood… It's Complicated" in het Smithsonian Museum of Natural History in Washington D. C., vierde Jennings haar 21e verjaardag door haar zeemeerminstaart in de tentoonstelling te zien. De tentoonstelling viert alles over vrouw zijn, en Jennings was erg blij om daar deel van uit te maken.

Aanbevolen: