Wie is Kat Stickler van TikTok?

Inhoudsopgave:

Wie is Kat Stickler van TikTok?
Wie is Kat Stickler van TikTok?
Anonim

Kat Stickler liet haar TikTok enorm groeien nadat ze haar zwangerschapsverhaal met de wereld had gedeeld. Haar baby-papa, Michael, maakte deel uit van haar pagina genaamd "mikeandkat", terwijl ze hun nieuwe ouderschapsreis deelden. De drie maanden durende relatie van het paar werd een prachtig cadeau met de geboorte van hun dochter MK. Niemand zag het aankomen toen Kat en Mike hun scheiding aankondigden en daarna gingen scheiden. Sociale media verheerlijken relaties en de fans hadden geen idee hoeveel het paar worstelde achter gesloten deuren.

Kat Stickler trok echter een 180 en transformeerde haar vorige imago in iets geheel nieuws: dat van een onafhankelijke vrouw. Haar parenpagina gaat nu over een alleenstaande moeder die gewoon haar best doet. Kat Stickler schuwde de hoogte- en dieptepunten van haar breuk niet, maar ze liet het haar of haar dochtertje niet vernietigen. Ze zette een dapper gezicht op voor MK en is langzaam maar zeker overgegaan naar een nieuwe, gezonde relatie. Kat bewees aan jonge meisjes dat het wel goed komt, ook al voelt het misschien niet zo. Haar aanhang groeide tot 8,3 miljoen zonder een man aan haar zijde.

6 Wie is Kat Stickler?

Kat Stickler is een 26-jarige uit Miami, Florida. Stickler viel per ongeluk in de wereld van sociale media na het downloaden van TikTok tijdens de pandemie. Haar verveling veranderde in een volledige beïnvloedingscarrière en ze heeft momenteel een nettowaarde van $ 500K. Kat herinnerde zich dat hij voor het eerst met de app begon als een creatieve uitlaatklep om los te laten. Wie wist dat het zo'n succesvolle carrière zou worden. Kat heeft ook meer dan 830K volgers op Instagram en een populair YouTube-kanaal.

5 Hartverscheurend echtscheidingsverhaal

Kat en Mike werden opgekeken als een realistische weergave van getrouwde stellen. Ze haalden veel grappen met elkaar uit en speelden met elkaar. Ze lieten hun kleine familie met de wereld zien. Helaas was het niet allemaal zonneschijn en regenbogen voor het TikTok-paar. Fans dachten dat ze een realistische show kregen, maar ze kregen eigenlijk alleen de goede dingen. Toen Kat en Mike op 17 maart 2021 hun scheiding aankondigden, waren hun fans radeloos.

4 Aankondiging van Kat en Mike

Over de geruchten over de scheiding zei Kat: Helaas zijn ze waar. We zijn aan het scheiden. We wilden gewoon transparant zijn met jullie, omdat jullie vanaf het begin van deze hele reis bij ons zijn geweest.” Kat vroeg vervolgens om privacy voor het paar, omdat ze zich concentreren op het co-ouderschap van MK, ondanks de teloorgang van hun relatie. Mike voegde eraan toe: 'Kat heeft hier helemaal geen schuld aan, zodat je het weet. Er zijn veel dingen waar ik in mijn eigen leven aan moet werken.”

3 Baby MK

Mary Katherine werd geboren op 15 november 2019 en is twee jaar oud. Zij en haar moeder zijn best schattig samen op sociale media! De fans zijn helemaal verliefd geworden op de alleenstaande moeder en haar baby MK. Het lijkt erop dat het aftrekken van Mike echt geen invloed heeft gehad op Kat's aanhang. Het heeft haar aanhang zelfs verbeterd en ze ziet er gelukkiger uit dan ooit. Ze heeft de moeilijke tijden niet gesuikerd, maar het lijkt erop dat Kat over de bult is. Mike gaf haar MK en hij zal altijd haar vader zijn, maar dat betekent niet altijd bij elkaar blijven. Een gezonde situatie van co-ouderschap is het beste voor de hele Stickler-familie.

2 Kat's nieuwe man Cam Winter

In september 2021 ging het gerucht dat Kat een nieuwe man in haar leven had en dat het de broer van haar beste vriend was! Cue Victoria Justice's hit van Victorious, "De broer van mijn beste vriend is die voor mij / BFB, BFB / de broer van mijn beste vriend / de broer van mijn beste vriend!" Het lijkt erop dat de rechercheurs van de sociale media het bij het rechte eind hebben en Kat Stickler is momenteel aan het daten met Cam Winter, de oudere broer van haar vriend Taylor! Het duurde even voordat Kat de identiteit van haar nieuwe vriend onthulde en maakte veel TikTok-video's met uitgesneden gezicht. Al dit geplaag was het zeker waard omdat Kat eindelijk haar nieuwe mysterieuze man aankondigde en de fans konden niet gelukkiger zijn.

1 Kat's vernieuwde TikTok-pagina

Fans zijn dol op de nieuwe en verbeterde Kat Stickler. Ze is leuk, ze is vrij en ze bloeit. Nadat ze de breuk met Mike aankondigde … is hij echt nergens te vinden op sociale mediaplatforms. De pagina van Mike en Kat werd die van Kat en MK. Alle inhoud van april tot nu ging over Kat en MK. Dit is het moment waarop fans verliefd werden op Kat Stickler alleen en we haar echt als individu leerden kennen. Ze schuwde sociale media niet, ze omarmde het en liet iedereen haar kwetsbare kant zien. Dit is waarom ze echt een icoon is en een van de meest geliefde influencers op TikTok.

Aanbevolen: