Een kijkje in de zus van Shawn Mendes, Aaliyah's leven

Inhoudsopgave:

Een kijkje in de zus van Shawn Mendes, Aaliyah's leven
Een kijkje in de zus van Shawn Mendes, Aaliyah's leven
Anonim

Shawn Mendes is een wereldwijde superster die de hitlijsten heeft gedomineerd en over de hele wereld heeft getourd. Het enige dat hem met beide voeten op de grond houdt, is zijn familie en zijn roots, met name zijn zus, Aaliyah. Ze zijn meer beste vrienden, ondanks hun leeftijdsverschil van 5 jaar, omdat ze alles zijn wat elkaar heeft behalve hun ouders. Ondanks zijn drukke agenda probeerde hij altijd thuis te komen voor belangrijke gebeurtenissen in haar leven, zoals schoolbals en diploma-uitreikingen. Zo belangrijk is ze voor hem. Soms worden de broers en zussen van beroemdheden beroemd in het fandom en dat is precies wat er gebeurde met het Mendes-leger.

Aaliyah is niet in de entertainmentbusiness gestapt, is net afgestudeerd van de middelbare school en zoekt haar weg door een normaal leven met een superberoemde broer. Ze heeft elke tour van hem bijgewoond en gaat meestal naar de show in hun geboortestad Toronto, dus de steun gaat beide kanten op. Dus, wat weten we over de 18-jarige? Hier is een kijkje in het leven van de zus van Shawn Mendes, Aaliyah.

10 De basis van Aaliyah Mendes

Aaliyah Mendes werd geboren op 15 september 2003 in Toronto, Canada, waarmee ze 18 jaar oud is en een Maagd. Ze werd geboren bij Manuel Mendes, een zakenman en Karen Rayment Mendes, een makelaar. Ze is van Portugese en Britse afkomst en woont momenteel nog steeds in Canada.

9 De vriend van Aaliyah Mendes

Aaliyah Mendes heeft een relatie met Jordan Savage, een jongen die ze op de middelbare school ontmoette. Ze zijn sinds juni 2019 in het openbaar aan het daten. Hij is twee jaar ouder dan zij, maar verder is er niet veel over hem bekend. Mendes plaatst hem veel op haar Instagram, of het nu gaat om verjaardags- of jubileumberichten, date-avonden, vakanties of gewoon een omdat-bericht.

8 Aaliyah Mendes speelt hockey en houdt van aardbeien

Nou, in ieder geval volgens haar Twitter-bio. Aaliyah's Instagram, als je een beetje naar beneden scrolt, heeft foto's vol van haar hockey in een meisjesteam. Ze trad op die manier in de voetsporen van haar broer, die als kind ijshockey speelde. Het is onduidelijk of ze nu nog steeds speelt, maar dat deed ze het grootste deel van haar jeugd.

7 Aaliyah is een pescatariër

Volgens een Twitter-bericht van de 18-jarige in juni 2021, is ze een pescatariër, wat betekent dat het enige dier dat ze eet vis is. Volgens haar post denkt ze er echter aan om in de nabije toekomst over te stappen op vegetarisch. Shawn is de afgelopen jaren ook gezonder gaan eten en heeft zelfs overwogen om veganist te worden in een Q&A-sessie van 2019.

6 Ze studeerde dit jaar af van de middelbare school

Zoals de meeste afgestudeerden van de afgelopen twee jaar, kreeg Aaliyah Mendes geen echt schoolbal, afstuderen of afscheid. Ze studeerde echter af aan de St. Mary Catholic Secondary School in juni 2021. Het leek niet alsof haar broer daar was, aangezien hij niet op de foto stond die ze plaatste, maar er waren toen waarschijnlijk nog reisbeperkingen van kracht.

5 Aaliyah Mendes houdt van 'Outer Banks'

"Ik ben behoorlijk verslaafd aan tik tok en ik hou van OBX. Ik heb seizoen twee in twee dagen gekeken. Ik wou dat ik in OBX woonde. Ik wou dat ik OBX was", tweette ze in augustus 2021. En eerlijk gezegd, wie niet? Voor degenen onder u die het niet weten, OBX is de afkorting voor de Netflix-show, Outer Banks en het is zeer verslavend. Misschien kan haar broer connecties hebben en haar voorstellen aan de cast…

4 Haar hond is schattig

Aaliyah Mendes' schattige hond heet Oreo en ze plaatst de pup veel op haar sociale media. Oreo is niet haar hond, maar de hond van het gezin en lijkt goed overweg te kunnen met de hond van Shawn, Tarzan, die momenteel bij zijn ex-vriendin Camila Cabello in Miami verblijft. Als kind werd gemeld dat Shawn allergisch was voor honden, dus de familie kon er geen hebben, maar dat leek de afgelopen jaren te veranderen.

3 Het grootste deel van haar persoonlijke leven is te zien op TikTok

Aaliyah Mendes is een zeer privépersoon en deelt niet veel over haar persoonlijke leven, vanwege het feit dat zij en haar vrienden in het verleden zijn gepest op sociale media, maar TikTok lijkt meer inzicht in haar te bieden leven. Een andere aanwijzing voor haar liefde voor aardbeien verwijst naar haar gebruikersnaam op de app, @strawberrylover881. Ze plaatst video's van haar hond, vriendje en slechts enkele dagen in het leven van een Gen-Z'er.

2 Ze is gezinsgericht

Net als haar broer brengt ze veel tijd door met haar familie, vooral haar neven en nichten. Ze lijken allemaal close te zijn en een van haar neven en nichten lijkt zelfs een beetje op haar. Aaliyah Mendes plaatst een groot aantal foto's op haar sociale media van haar familie, en ze geven altijd commentaar op haar berichten en steunen haar.

1 Het leven van Aaliyah Mendes nu

Na zijn afstuderen aan de middelbare school is het onduidelijk of Aaliyah Mendes naar de universiteit gaat of niet. Als dat zo is, heeft ze er niet over gepost. Maar recentelijk ging ze met het gezin op reis naar Italië en vierde ze Kerstmis met haar familie. We kunnen niet wachten om te zien waar haar leven haar brengt.

Aanbevolen: