Zooey Deschanel's TikTok leidt tot debat over 'Quirky Girl Syndrome

Inhoudsopgave:

Zooey Deschanel's TikTok leidt tot debat over 'Quirky Girl Syndrome
Zooey Deschanel's TikTok leidt tot debat over 'Quirky Girl Syndrome
Anonim

Ken je iemand met 'hoofdpersonage-energie'? Hoe zit het met een 'kies mij meisje'? 'Quirky girl syndrome' is nu ook een ding, en we wedden dat je hebt geraden wie het zou kunnen hebben.

Voor iedereen die nieuwsgierig is, is de topdefinitie voor 'eigenzinnig meisje' in de (altijd charmante) Urban Dictionary: "een meisje dat denkt dat ze anders is, maar eigenlijk gewoon is en ook vervelend is." Denk aan klassieke 'Manic Pixie Dream Girls' zoals Kate Winslet in 'Eternal Sunshine of the Spotless Mind', 'Natalie Portman in 'Garden State' of Zooey Deschanel in… nou ja, de meeste dingen.

Zoals The Guardian het in 2014 uitdrukte: "in alles waar Zooey Deschanel ooit in is verschenen… is ze een eigenzinnige, eendimensionale vrije geest." Nu is het 2021 en de TikTok-generatie heeft een hele nieuwe belediging voor de actrice 'New Girl'.

Zooey's eigen TikToks inspireren Gen Z om voor eens en altijd een einde te maken aan het 'quirky girl syndrome'! Hier is alles wat we weten:

Zooey Being Zooey

Het is ongeveer een maand geleden dat Zooey haar TikTok-debuut maakte met deze video. Het toont haar in de beste Zooey Deschanel-modus: ronddansen in kleurrijke outfits en lipsynchronisatie met het themalied 'New Girl'.

Ze ondertitelde het: "Ik ben het maar, Zooey. En ik ben nu op TikTok. Hallo!"

Het begon niet goed, met deze sarcastische (en verkeerd gespelde) opmerking die ongeveer 24.000 likes kreeg:

"Ik vind het geweldig hoe beroemdheden hun deelname aan een app aankondigen zoals millennials 'hun verwachting' op Facebook zouden aankondigen."

Andere opmerkingen zoals "dus wat je zegt is dat jij het nieuwe meisje van TikTok bent.." kreeg ook veel likes, en wie kan daar tegenin gaan?

Sommige mensen kunnen het niet aan

Zooey's nieuwste TikTok maakte mensen het meest boos. Het laat haar zien dat ze door haar huis dwa alt en onhandig glimlacht om dingen, en het inspireerde dit 'eigenzinnige meisjessyndroom' Tweet:

Meer dan 9K mensen vonden het leuk, en honderden anderen steunden het met hun eigen Tweets.

"Ik kijk niets met haar erin en voelde de eigenzinnige meisjesaura van een miljoen mijl afstand", beaamt een Twitter-gebruiker. "Dat soort energie is niet te bevatten."

Reacties als "deze video heeft mijn dag verpest" en "dit is echt eng" blijven maar komen, terwijl meer fans dingen zeggen als "mee eens, ik werd er gek van."

Anderen noemen haar de blauwdruk

Zooey's fans slaan HARD terug tegen de haat die ze nu online krijgt. Deze reactie op die duistere Tweet heeft meer dan 175.000 likes: "ze heeft het letterlijk uitgevonden, ze kan alles doen wat ze wil idc."

Anderen noemen Zooey 'het eigenzinnige meisje', 'de blauwdruk' en 'de enige persoon die een pas krijgt voor dit gedrag'.

"SYNDROOM???" leest een ander. "Zij is de wetenschapper erachter."

Het belangrijkste is dat Zooey's eigen vriendje echt van haar sfeer houdt. Jonathan Scott schreef: "Ik ben een grote fan van dat gezicht" onder Zooey's IG-bericht van die verborgen/smiley TikTok. Aw.

Aanbevolen: