Taylor Swift breekt het internet door populair jargon 'Smol Boi' te gebruiken in TikTok-onderschrift

Taylor Swift breekt het internet door populair jargon 'Smol Boi' te gebruiken in TikTok-onderschrift
Taylor Swift breekt het internet door populair jargon 'Smol Boi' te gebruiken in TikTok-onderschrift
Anonim

Zelfs een wereldwijde superster als Taylor Swift kon niet ontsnappen aan de publieke controle toen ze vorige maand eindelijk besloot een TikTok-account aan te maken.

Ondanks het feit dat ze een behoorlijk niveau van vaardigheid heeft in het filmen en soundtracken van haar video's, is de zangeres van "Blank Space" toch "Millennial" genoemd in haar aanwezigheid op het platform. De ster is geplaagd door fans vanwege het gezinsvriendelijke en op katten gebaseerde karakter van haar inhoud, en haar biografie op het platform luidt: "Dit is zo ongeveer gewoon een kattenaccount".

Nu heeft haar meest recente post alleen maar brandstof op het vuur gebracht en fans voorzien van meer materiaal om de 30-jarige zangeres te plagen. In haar nieuwe TikTok plaatste Swift een video van haar kat Benji die op de top van een bank staat, terwijl Swift hem vraagt of hij denkt dat hij "de leeuwenkoning" is. Het bijschrift van de clip luidt: "smol boi big dreams catsoftiktok."

Hoewel sommige fans dol zijn op het gebruik van de populaire internetjargonterm door de zangeres, zijn anderen huiverig voor Swifts keuze voor het bijschrift. Een Twitter-gebruiker schreef: "de gedachte dat Taylor Swift zelf 'smol boi grote dromen' typte, troost me meer dan ik dacht dat het zou doen", terwijl een andere gekscherend tweette: "Ik vergat dat Taylor een millennial was totdat ik zag dat ze 'small boi' zei ".

Fans van de Miss Americana-ster hebben ook een velddag, waarbij Swift's gebruik van slang in haar nieuwste video contrasteert met de vaak uitgebreide taal die ze gebruikt in haar songwriting. Men schreef: "Taylor Swift: 'small boi', Ook Taylor Swift: 'calamitous liefde en onoverkomelijk verdriet'". En een ander twitterde: "TAYLOR freakin SWIFT die zoiets zegt als 'small boi' terwijl hij ook liedjes als de meren heeft geschreven, is eigenlijk verbijsterend".

Swift haalde vandaag ook de krantenkoppen toen ze de eerste single uitbracht van de langverwachte heropname van haar album uit 2012, Red. "Wildest Dreams (Taylor's Version)" kwam vanmorgen op de muziekstreamingplatforms, voorafgaand aan de volledige release van Red (Taylor's Version) op 19 november.

Een Twitter-gebruiker suggereerde zelfs dat Swift's veelbesproken TikTok van haar kat de voorbode was van de release van haar nieuwe single vandaag. Ze schreven: "Taylor Swift plaatste gisteren letterlijk een tiktok met de vraag aan Benji of hij dacht dat hij de leeuwenkoning was, en ondertitelde de video 'smol boi big DREAMS' zoals in de wildste dromen. Zoals in er zijn d leeuwen in de wildste dromen muziek video".

Swift kondigde oorspronkelijk in juni van dit jaar Red (Taylor's Version) aan in een Instagram-bericht. Ze onthulde ook dat haar aankomende album dertig nummers zou bevatten, waaronder meerdere ongehoorde nummers, "From The Vault".

Aanbevolen: