Hoe is TikTok-ster Jenna Palek zo populair geworden?

Inhoudsopgave:

Hoe is TikTok-ster Jenna Palek zo populair geworden?
Hoe is TikTok-ster Jenna Palek zo populair geworden?
Anonim

Jenna Palek is een 24-jarige uit Austin, Texas, die gespecialiseerd is om ervoor te zorgen dat je weekdagen net zo leuk zijn als je weekenden. Palek kwam tot de conclusie dat de wereld vijf dagen van hun week aan het verspillen was, alleen maar omdat ze die dag moesten werken. De influencer implementeerde een strikt regime gericht op het nemen van risico's, het verkennen van nieuwe kansen en het hebben van plezier! Dit stadsmeisje heeft een podcast gemaakt met de naam 'Fun on Weekdays', wat echt een aanrader is om te luisteren.

Terwijl iedereen druk aan het wachten is op vrijdag… maakt Jenna Palek het beste van al haar dagen. Jenna is erin geslaagd om bijna 500K volgers op TikTok te krijgen. Deze inwoner van Ohio heeft een achtergrond in mode, marketing, verkoop en reclame, wat echt bijdraagt aan haar inhoud. Jenna Palek heeft haar volgers geleerd om zichzelf te zijn en gedurfde bewegingen te maken.

7 Hoe Jenna Palek haar droombaan kreeg

Jenna Palek kreeg een openbaring tijdens een sollicitatie tijdens een wereldwijde pandemie. Het proces is niet alleen irritant, maar kan ervoor zorgen dat de gemiddelde persoon het opgeeft. Toen Jenna een sollicitatie voor TikTok zag, bleef ze de hele nacht op om het perfecte cv samen te stellen totdat de post werd verwijderd. "TikTok heeft alles te maken met het benadrukken van je creativiteit, en ik moest iets anders doen om opgemerkt te worden", zegt Palek. "Wat is een betere manier om mijn toewijding te tonen dan door een video te maken waarin wordt uitgelegd wie ik ben, mijn werkervaring en waarom ik perfect ben voor de functie?" Haar TikTok ging viraal en ze werd gebeld door TikTok's leidende talentacquisitiemanager.

6 Jenna Palek verhuisde van Cleveland naar Austin

Voor ze het wist zat Jenna in een vliegtuig naar Austin, Texas! Ze onthulde: "Ze vonden het geweldig dat ik het platform op zo'n unieke manier kon gebruiken, en innovatie is waar het bij TikTok om draait." Haar unieke TikTok-sollicitatievideo is meer dan 1,6 miljoen keer bekeken. Jenna bleef tijdens het sollicitatieproces tegen zichzelf zeggen: "Ik kon niet alleen een baan vinden, maar ook een geweldige." Jenna zou niet zijn waar ze nu is als ze geen risico's zou nemen en zichzelf naar buiten zou brengen!

5 Jenna Palek host de 'Fun On Weekdays'-podcast

Jenna Palek begon zes maanden geleden met de podcast "Fun on Weekdays" en heeft onlangs haar fulltime baan bij TikTok opgezegd om zich erop te concentreren. Palek moedigt spontaniteit aan voor elke dag van de week. Haar biografie luidt: "Jenna Palek is een vrolijke meid uit Ohio die in Austin, Texas woont. Ze moedigt haar luisteraars aan om van elke dag te genieten als een nieuw avontuur, te stoppen met wachten op het weekend om plezier te hebben en om hun dromen waar te maken. De podcast "Fun on Weekdays" geeft een kijkje in Jenna's leven als een stadsmeisje van in de twintig dat alles draait om kansen creëren, risico's nemen en onbeschaamd stoutmoedig zijn bij het nastreven van haar passies."Sommige van haar populaire podcasttitels zijn: "How to Heartbreak", "Fun on Fashion" en "What zelfs is post-grad?" Haar herkenbare inhoud is waarom Palek de kans kreeg om haar baan op te zeggen en een succesvolle podcast te lanceren.

4 gastoptredens van 'Bachelor' Alum Nick Viall en meer

Omdat er maar vierentwintig podcastafleveringen zijn… Jenna Palek weet zeker hoe ze haar gasten moet kiezen. Tot nu toe heeft Jenna gesproken met vrijgezel-alum Nick Viall, tv-commentator Zachary Reality, podcast-host "Drinking Game" Stephen Antonini, TikToker Louis Levanti, contentmaker Danielle Carolan, influencer Kennedy Eurich en natuurlijk Connor Saeli. Jenna Palek is nieuw in de podcast-business, maar maakt al naam voor zichzelf.

3 De relatiestatus van Connor Saeli en Jenna Palek

Connor Saeli was een deelnemer aan Hannah Brown's seizoen van The Bachelorette. Saeli verscheen ook op Bachelor In Paradise, maar staat sinds zijn verschijning op televisie in 2019 niet echt in de schijnwerpers. Onlangs heeft Connor op TikTok samengewerkt met influencer Jenna Palek. Gebruikers van sociale media hebben een relatie tussen hen opgebouwd sinds het paar begon rond te hangen.

2 Connor Saeli's gedachten over een romance met Jenna Palek

Toen Us Magazine-redacteur Sarah Hearon Connor confronteerde met hun potentiële romance, zei hij: "Om eerlijk te zijn, ik ben single. Jenna, de situatie met haar, we hebben elkaar iets minder dan een jaar geleden ontmoet en zijn het afgelopen jaar een beetje heel, heel goede vrienden geworden.” De Bachelorette-alumnus vervolgde: "En dan hebben we de laatste, weet je, drie maanden of zo steeds meer tijd met elkaar doorgebracht. [We zijn] heel dichtbij gekomen. En ik zou zeggen dat er vragen zijn gekomen, zoals: 'Oké, vinden we elkaar leuk? Is dit meer dan vrienden?' Ik denk dat het iets is dat we nog steeds proberen uit te zoeken.' Ik heb het gevoel dat ze het door hebben!

1 Jenna Palek's appartement inrichten

Jenna staat bekend om haar modedecor, maar Connor ha alt het binnen. De fans hebben gesproken en ze willen dat Connor Jenna's stadsappartement inricht en herschikt. Zijn interieurkunsten blinken op dit moment echt uit, en hij heeft een aantal goede punten. Hun volgers kunnen niet wachten om te zien hoe haar appartement wordt!

Aanbevolen: