De babysitter van Elon Musk heeft onthuld hoe het is om voor zijn drieling te zorgen

Inhoudsopgave:

De babysitter van Elon Musk heeft onthuld hoe het is om voor zijn drieling te zorgen
De babysitter van Elon Musk heeft onthuld hoe het is om voor zijn drieling te zorgen
Anonim

De rijkste man ter wereld, Elon Musk, geeft zich niet alleen uit in zijn verbazingwekkende vermogen van $ 218 miljard, maar ook in zijn reis naar het vaderschap!

Zijn bekendheid vanwege zijn rijkdom en bijdragen in zijn verschillende bedrijven zoals PayPal, Tesla en natuurlijk SpaceX!

Hoe is het om op de drieling te passen?

Een aspirant-actrice en huidige oppas, Ai Yamato, vertelde haar unieke verhaal over hoe ze op de drieling van Elon Musk kwam passen! Ze vertelde haar verhaal en deelde het op het socialemediaplatform TikTok, met meer dan 10 miljoen views, met veel sceptische opmerkingen die de commentaarsectie overspoelden.

Yamato deelt dat ze 3 dagen oppaswerk heeft aangenomen. Bij aankomst deelde de moeder met haar dat er een stel jonge drieling was, Kai, Saxon en Damon, die kwamen logeren.

Hoe nerveus ze ook was, de vader bleef thuis en ze hoefde niet alleen voor de vele kinderen te zorgen. De volgende dag nam ze de kinderen mee uit eten bij niemand minder dan hele voedingsmiddelen, omdat ze vertelt dat de kinderen erg bewust waren van hun gezondheid.

Terwijl de drieling werd opgehaald, werd onthuld dat de kinderen waarop ze aan het babysitten was, niemand minder waren dan de kinderen van Elon Musk met zijn eerste vrouw, Justine Musk!

Hoeveel kinderen heeft Elon Musk?

Elon Musk heeft nu in totaal 10 kinderen met 3 verschillende vrouwen.

Ten eerste trouwde Elon Musk in 2000 met de Canadese auteur Justine Wilsonin. Helaas stierf hun eerstgeboren kind 10 weken na zijn geboorte in 2002 als gevolg van het kinderdoodsyndroom. Het echtpaar wendde zich tot IVF, wat heel goed voor hen werkte. Ze verwelkomden in 2004 een tweeling, Griffin en Vivian. In juni 2022 kwam Vivian uit de kast als transgender. Ze besloot dat ze haar voornaam wilde veranderen en Elon's beruchte achternaam wilde laten vallen en die van haar moeders wilde aannemen. Ze bespreekt haar reden in de juridische aanvraag.

In 2006 verwelkomden Elon en Justine een drieling, dezelfde kinderen waar Ai Yamato haar oppasverhaal over vertelde! Helaas ging het paar 2 jaar later uit elkaar.

Misschien was zijn meest populaire relatie met Claire Boucher, beter bekend als de ruimteminnende, synthpop-creërende muzikant Grimes! Ze begonnen te daten in 2018 en veroverden het internet stormenderhand toen ze hun eerste zoon X AE A-XII in mei 2020 noemden. Hun tweede kind werd in december 2021 via surrogaat geboren, kort na hun splitsing in september. Ze is Elons eerste dochter onder zijn vele kinderen, naar wie ze Exa Dark Sideræl Musk hebben genoemd.

Onlangs werd onthuld dat Elon een tweeling heeft verwelkomd met een oude collega en de huidige directeur van operaties en speciale projecten van Neuralink, Shivon Zilis. De tweeling werd geboren in november 2021, maar hun geboorte werd onthuld in juni 2022. Zilis was ook projectdirecteur bij Tesla van 2017 tot 2019. Dit roept de vragen op over daten op de werkplek en misschien oneerlijke behandeling binnen de bedrijven van Elon.

Waarom wil Elon Musk zoveel kinderen?

Terwijl zijn kroost blijft groeien, rijst de vraag: waarom heeft Elon Musk zoveel kinderen? De reden is simpel. Elon heeft verklaard dat hij de onderbevolkingscrisis wil helpen en dat hij 'zijn deel wil doen'.

In de moderne wereld neemt de angst om kinderen te krijgen toe, wat leidt tot snel dalende geboortecijfers. Deze angst komt voornamelijk voort uit problemen met klimaatverandering en de daaropvolgende vraagtekens bij de levensduur van de aarde, en Elon Musk merkte eind 2021 op dat deze angst niet zo'n grote barrière zou moeten zijn als het is geworden om geen kinderen te krijgen. Hij zei dat "de beschaving zal afbrokkelen" als mensen zich voeden met deze angst en zich onthouden van voortplanting.

Onlangs nadat het nieuws zich verspreidde dat Elon Musk en Shivon Zilis eind vorig jaar een kind hadden gekregen, tweette Elon als reactie op enkele haatreacties.

Shivon is dol op Elon en zijn doelen, en schreef een ondersteunende tweet die laat zien dat hun perspectieven en moraal op één lijn liggen. In 2020 zei mevrouw Zilis op Twitter:

Aanbevolen: