Zijn Kyle en Deepti uit 'Love Is Blind' seizoen 2 aan het daten?

Inhoudsopgave:

Zijn Kyle en Deepti uit 'Love Is Blind' seizoen 2 aan het daten?
Zijn Kyle en Deepti uit 'Love Is Blind' seizoen 2 aan het daten?
Anonim

Waarschuwing: spoilers in het verschiet.

Fans vragen: wat is de werkelijke score tussen Love is Blind-deelnemers Kyle Abrams en Deepti Vempati? De twee waren niets tijdens hun deelname aan het tweede seizoen van de realityshow, maar nieuwsgierige volgers willen meer weten zoals ze nu misschien zijn!

Voor de onwetenden is Love is Blind een realityshow die deelnemers helpt een partner te vinden, maar er gelden wel specifieke regels. Gedurende 10 dagen krijgen ze de kans om met elkaar te daten in 'pods', waar ze kunnen praten maar elkaar niet kunnen zien. De enige keer dat een paar elkaar persoonlijk kan ontmoeten, is wanneer een huwelijksaanzoek plaatsvindt. Het voorstel wordt gevolgd door een bezoek aan een resort waar ze elkaar beter kunnen leren kennen en andere stellen kunnen ontmoeten.

Later verhuizen ze naar een appartement, ontmoeten ze elkaars ouders en plannen ze hun bruiloft. Op de trouwdag beslissen ze of ze "I do's" willen ruilen.

Deepti koos ervoor om met Abhishek 'Shake' Chatterjee te daten, maar beëindigde uiteindelijk hun run op hun trouwdag. Hun relatie was niet zonder controverse, aangezien Shake's opmerkingen achter Deepti's rug verrassend hard waren.

Kyle werkte ondertussen samen met Shaina Hurley, maar alles ging bergafwaarts na hun Mexico-reis, wat leidde tot hun scheiding. Tegenwoordig suggereren fans dat Kyle in wezen een wandelende rode vlag is, maar dat betekent niet dat Deepti niets in hem ziet.

Kyle en Deepti hadden misschien geen happy end met hun respectievelijke partners toen hun seizoen eindigde, maar aanwijzingen laten zien dat er iets moois zou kunnen beginnen tussen de twee. Inderdaad, liefde beweegt op mysterieuze manieren.

Kyle onthulde zijn gevoelens tijdens de reüniespecial

Tijdens de reünie-aflevering van de Netflix-datingshow deelde Kyle dat zijn grootste spijt het voorstel aan Shaina was en niet aan Deepti. Spijt komt altijd te laat, maar Kyle zorgde ervoor dat Deepti wist wat hij voor haar voelde.

"Ik heb enorm veel spijt. De grootste spijt is dat ik Deepti ten huwelijk had moeten vragen", vertelde Kyle. "Dat is wat ik het meest heb geleerd. Ik f het op. Ik had meer mijn best voor je moeten doen. Ik hou zoveel van haar, ze is de beste. En ik wou dat ik zag wat er recht voor me was en dat is mijn grootste spijt. Het spijt me." Deepti nam alles met een glimlach in zich op.

Kyle kreeg zelfs een prik op Shake tijdens dezelfde aflevering voor het verspillen van "een goede kans" toen zijn relatie met Deepti afbrokkelde.

Kyle was Deepti's nummer twee in de pods

Sinds Kyle's bekentenis tijdens de reünie, wordt er volop gespeculeerd over zijn relatie met Deepti. Vragen begonnen zelfs te groeien toen Deepti in een We Have the Receipts-podcast deelde dat Kyle haar tweede keuze was in de pods.

"Het is grappig dat ze dit niet laten zien, maar eigenlijk was Kyle mijn nummer twee persoon in de pods, en ik worstelde echt tussen de twee [Shake]", vertelde Deepti. Ze dacht dat het leuk zou zijn om Kyle in de buurt te hebben vanwege zijn spontaniteit en avontuurlijke geest, maar ze wist niet zeker of het zou lukken.

"Ik koos de stabiele route, denk ik, en hij voelde duidelijk Shaina en Caitlin [McKee], geloof ik. Hij vertelde me dat hij dacht: 'Je houdt van Shake, dus de enige manier waarop ik' Ik zou ooit met je trouwen als je het mij zou vragen,'' voegt Deepti eraan toe, en legt uit dat Shake toen de veilige keuze was omdat ze allebei Indisch zijn.

Kyle en Deepti werden samen gespot

Hoe onthullend hun bekentenissen ook zijn over hun connectie, alles is nog steeds vaag over de echte deal tussen Kyle en Deepti. Voeg de schijnbaar flirterige reacties op elkaars Instagram-berichten toe en fans willen graag meer weten.

Om het nog spannender te maken, deelde Kyle een TikTok-video met Deepti op de achtergrond en nog een, maar met mededeelnemers Natalie Lee en Mallory Zapata. Niet alleen dat, TikTok-gebruiker Evan Mills deelde een bericht toen hij Kyle en Deepti ergens in Wicker Park, Chicago zag.

Voortzetting van de TikTok-escapades van het duo, een andere mede-co-ster, Danielle Ruhl, gaf een nog grotere hint toen ze een video over "Keeps" deelde als een 'echtpaarnaam' voor Kyle en Deeps. Al die beelden dragen bij aan geruchten dat de twee officieel aan het daten zijn. Toch blijft het speculatie zonder enige bevestiging.

Zijn Deepti en Kyle echt aan het daten na 'Love Is Blind'?

Kyle's februari-interview met Extra TV zei dat hij vrijgezel was, maar sindsdien is er misschien veel veranderd. Aan de andere kant is Deepti genereuzer in het praten over haar connectie met de man. In een exclusief interview met Elite Daily vertelde de informatiedata-analist dat ze nu een hechte band met Kyle heeft, maar dat ze nog steeds 'de dingen aan het uitzoeken zijn'.

Deepti heeft het naar zijn zin en zegt "mensen worden gek" met de speculaties, maar geeft toe "het is leuk om naar te kijken." In een ander interview met Daily Mail zei Deepti dat Kyle haar beste vriend en grootste ondersteuningssysteem is, maar verduidelijkt dat ze gewoon "goede vrienden" zijn.

Vrienden of meer dan dat, fans hebben een leuke tijd om de twee te "verzenden", duidelijk te zien aan de bovengenoemde TikTok-video's die miljoenen views hebben verzameld.

Misschien leren Kyle en Deepti elkaar nog steeds romantisch kennen of zijn ze gewoon goede vrienden, vooral omdat ze een gedeelde ervaring van de show hebben. De tijd zal leren of de datinggeruchten waar zijn. Hoe het ook zij, fans blijven vragen: is 'Keeps' voor altijd?

Aanbevolen: