Paul Rudd blijft tijdloos tijdens het diner met Dan Levy

Paul Rudd blijft tijdloos tijdens het diner met Dan Levy
Paul Rudd blijft tijdloos tijdens het diner met Dan Levy
Anonim

Paul Rudd bewijst opnieuw dat hij tijdloos is door simpelweg te bestaan. De 52-jarige Clueless-acteur werd gespot tijdens het eten met de maker en ster Dan Levy van Schitt's Creek.

De twee werden gespot in een Indiaas restaurant in Londen genaamd Darjeeling Express, dat beroemd was in Netflix's Chef Table. Het duo poseerde voor een charmante foto met de eigenaar van het restaurant, chef-kok Asma Khan, en fans konden niet anders dan één belangrijk ding opmerken: Paul Rudd is geen beetje ouder geworden.

Rudd zag er fris uit tijdens het uitje, gekleed in een casual zwart button-down overhemd en een donkergrijze spijkerbroek. Zijn vriend, de 37-jarige acteur Levy, schitterde ook in een zwart patroonoverhemd met witte manchetten en zijn kenmerkende bril.

Een fan schreef op Twitter: "Sinds het begin van de pandemie ben ik ouder geworden dan Paul Rudd in de afgelopen 20 jaar."

Een ander zei: "Ik denk dat het leukste aan Twitter dat geobsedeerd is door Paul Rudd omdat hij tijdloos onproblematisch hilarisch en goed is, is dat hij hier niet eens is om het te zien."

The Office-acteur Mindy Kaling schreef komisch: "Ik zag die foto van Paul Rudd en Dan Levy samen Indiaas eten en maakte het op de een of andere manier over mij." Is haar uitnodiging zoekgeraakt in de post?

Schrijver Hanna Ines Flint viel in en maakte een uitstekend punt. Ze schreef: "Elke dag kiest Paul Rudd ervoor om geen miljardair te zijn door te weigeren een huidverzorgingslijn uit te brengen."

Een vijfde fan maakte het over Marvel's aankomende film Ant-Man and the Wasp: Quantumania. Ze schreven: "We hebben het er allemaal over hoe tijdloos Paul Rudd hier is, maar zou dit ook kunnen betekenen dat @danjlevy een rol zou kunnen spelen in Quantumania?"

Sommige fans houden er echter minder van. Een fan logde in op Twitter om hun controversiële mening te tweeten. Ze schreven: "Kunnen we misschien voorbijgaan aan het praten over "Paul Rudd wordt niet ouder"? Het is echt niet zo interessant. Bedankt."

Een ander voegde onder de tweet toe en schreef: "Kijk, we mogen nu toegeven dat Paul Rudd inderdaad ouder wordt. Het is oké! Menselijke lichamen doen dat. Er is geen ontkomen aan. Maar laten we eerlijk zijn erover, weet je?"

Hoewel de "tijdloze" opmerkingen misschien niet universeel worden geaccepteerd, lijkt het alsof fans het geweldig vonden om hun twee "onproblematische favorieten" uit eten te zien gaan. Vele anderen wezen erop dat het een toelatingsreünie was. Rudd en Levy speelden samen met Tina Fey en Lily Tomlin de hoofdrol in de komedie Toelating uit 2013. Wie weet komt er een vervolg aan!

Aanbevolen: