Melanie Lynskey klapte terug naar body-shaming fans die 'om haar gezondheid geven

Melanie Lynskey klapte terug naar body-shaming fans die 'om haar gezondheid geven
Melanie Lynskey klapte terug naar body-shaming fans die 'om haar gezondheid geven
Anonim

Getalenteerde actrice Melanie Lynskey, vooral bekend van haar hilarische rol in Two and a Half Men, heeft onlangs de beste comeback getweet naar fans die "bezorgdheid hebben geuit" over haar gezondheid nadat ze haar bodyshamed hadden. Sinds haar nieuwe serie Yellowjackets in première ging, is Melanie aan de ontvangende kant van body-shaming opmerkingen op sociale media en ze wordt er behoorlijk moe van. Dit is wat ze te zeggen heeft tegen fans die commentaar op haar uiterlijk blijven geven:

"Het verhaal van mijn leven sinds de première van Yellowjackets. Het meest flagrante zijn de "Ik geef om haar gezondheid !!" mensen…[expletive] je ziet me niet op mijn Peleton! Je ziet me niet door het park rennen met mijn kind. Mager is niet altijd gezond."

Melanie's reactie was op een inmiddels verwijderde tweet die commentaar gaf op haar gewicht, wat volgens Melanie "het verhaal van haar leven" was.

Melanie is dapper genoeg geweest om open te staan over deze kwetsende en ongepaste opmerkingen over haar gewicht. In een interview met het tijdschrift Rolling Stone sprak Melanie over hoe producers op Yellowjackets hadden aangeboden om iemand als een personal trainer in te huren om Melanie weer in vorm te krijgen, waarbij ze de plank volledig misslaan. De opmerkingen over haar gewicht in combinatie met mensen die aandringen op hulp waar ze nooit om heeft gevraagd en die de actrice niet hoeft te frustreren. Misschien is haar vermogen om "sudderende woede te projecteren onder een kalme buitenkant" precies hoe ze zich in het echte leven heeft gevoeld sinds Yellowjackets in première ging en de onvriendelijke opmerkingen begonnen.

Melanie's man en acteur Jason Ritter heeft ook iets te zeggen tegen mensen die opmerkingen maken over het lichaam van zijn vrouw:

"Als iemand verder nog ongevraagde opmerkingen heeft over iemand het lichaam van iemand anders, kunnen ze die gerust met permanente inkt op hun eigen voorhoofd schrijven en de zwaan rechtstreeks in de zon duiken."

Fantastisch advies, Jason.

Fans waren blij om te zien dat Melanie openhartig was over de opmerkingen die ze regelmatig ontvangt, waarbij ze ook hun beschamende verhalen op Twitter deelden en Melanie steunde. Het lijkt erop dat voornamelijk vrouwen dit soort dingen hebben meegemaakt.

"Mij werd eens verteld dat ik "mager werd" tijdens een familie-evenement. Ik had niet de kleinzieligheid in me om hen te vertellen dat het was omdat ik een ED had, maar ik wilde het echt" een Twitter-gebruiker reageerde dapper op de tweet van Jason Ritter.

"Ik had eens een oom die zei: "Eh, je hebt een beetje vlees op je botten." Direct nadat mijn ED voor het eerst begon. Dat maakte het zo veel erger, "antwoordde een ander.

"Mijn eigen moeder heeft me verteld dat ik te mager was en zou moeten aankomen omdat ik er echt oud en gerimpeld uitzie. Ja, sorry, ik ben vorig jaar afgevallen omdat ik ziek was door covid en mijn metabolisme raakte helemaal in de war. Ik zal proberen het beter te doen. Mensen moeten "gewicht" buiten discussies houden ", zei een andere Twitter-gebruiker.

Een andere Melanie-fan zei vriendelijk: "Er is niets mis met het lichaam van die vrouw. Ze is zo prachtig dat ik haar haat. Niet echt een statement om mijn jaloezie te benadrukken. Ze zag er goed uit bij 2,5 man en toch ziet er goed uit. Ik zal altijd aan je denken als Rose."

Een andere Twitter-gebruiker merkte bemoedigend op: "Mensen die commentaar geven op het lichaam van andere mensen, moeten stoppen en zichzelf afvragen wat ze moeten winnen door zich in het leven van iemand anders te begeven. Wat maakt het voor jou uit? Als een persoon zit gelukkig in hun vel, wat maakt het jou uit hoe ze eruit zien? Wees geweldig Melanie!!!"

Helaas is Melanie niet de enige - veel vrouwelijke beroemdheden zijn ook het onderwerp geweest van bodyshaming. Ariana Grande is in het verleden beschaamd door trollen omdat ze 'er uitzag als een 12-jarige'. Bodyshaming is wreed en kan iemands zelfvertrouwen vernietigen. Fans van Madonna, berucht om het "pronken met haar spullen", waren verrast om te horen dat zelfs zij met lichaamsproblemen te maken heeft gehad en last heeft gehad van bodyshaming.

Zoveel mensen zijn naar sociale media gegaan om Melanie te vertellen hoe mooi ze is, dat er niets mis is met haar lichaam of de manier waarop ze eruitziet, en om haar te vertellen wat een geweldige actrice en inspiratie ze is. Hopelijk zijn dat het soort opmerkingen waar Melanie meer aandacht aan schenkt.

Er waren ook mensen die commentaar gaven om over de show te speculeren en Melanie te vertellen dat ze dol zijn op haar rol in Yellowjackets, een psychologisch drama over een team van vrouwelijke middelbare schoolvoetballers die een vliegtuigongeluk diep in de wildernis van Ontario overleven. Melanie Lynskey schittert naast Tawny Cypress, Christina Ricci en Juliette Lewis als de volwassen tegenhangers die de waarheid onthullen over wat er met hen als tieners is gebeurd na de crash die 25 jaar geleden plaatsvond.

Het moet voor Melanie moeilijk zijn geweest om zoveel beschamende opmerkingen te lezen en om mensen die zichzelf 'fans' noemen die 'om haar gezondheid geven' zo onvriendelijk te zien en ongevraagd advies te geven. Melanie is prachtig en gezond en hopelijk zullen degenen die de behoefte voelen om iets over haar gewicht te zeggen haar niet anders overtuigen.

Hier hopen we dat Melanie ook de vriendelijkere opmerkingen heeft gelezen van echte vrienden en fans die haar altijd zullen steunen en haar altijd zullen steunen, wat er ook gebeurt.

Aanbevolen: