Jim Carrey probeerde Will Smith ooit te kussen, hier is hoe hij reageerde

Inhoudsopgave:

Jim Carrey probeerde Will Smith ooit te kussen, hier is hoe hij reageerde
Jim Carrey probeerde Will Smith ooit te kussen, hier is hoe hij reageerde
Anonim

Na zijn controversiële 'Oscar'-incident wordt nu alles wat Will Smith heeft gedaan onder een microscoop gelegd. Andere beroemdheden hebben zich uitgesproken over de beproeving, waaronder Jim Carrey, die niet blij was met de acties van Smith. Hoewel fans op hun beurt Jim Carrey in de schaduw zouden stellen voor een 'MTV Awards'-moment naast Alicia Silverstone.

Smith houdt er niet van om gekust te worden, vraag het maar aan de Russische verslaggever Vitalii Sediuk die Smith probeerde te pikken tijdens de première van 'Men In Black', maar werd geslagen door de filmster. Jaren geleden, in de jaren '90, probeerde Carrey ook Will Smith te kussen, maar dat lukte niet. Laten we eens kijken hoe dat moment is verlopen.

Wat is er gebeurd tussen Jim Carrey en Will Smith?

Er was echt geen sprake van ruzie tussen Jim Carrey en Will Smith. Echter, na Smith's klap tegen Chris Rock, had Jim Carrey er veel over te zeggen. Het was duidelijk, de komiek was niet al te blij met de reactie van Will.

"Ik werd misselijk van de staande ovatie. Ik had het gevoel dat Hollywood massaal slap was, en het voelde echt als, oh, dit is echt een duidelijke indicatie dat we niet meer de coole club zijn."

Carrey zou verder bespreken dat hij Will Smith zou hebben aangeklaagd voor $ 200 miljoen vanwege de klap.

Opgemerkt moet worden dat Carrey enige sympathie voelde voor Will en het moment dieper noemde dan alleen een klap voor Smith. Het was meer dan alleen een belediging van iemands vrouw. Jada is een stoere meid. Ze kan zichzelf verdedigen. Ze werd niet fysiek aangevallen. Wat dat was, was iemand die buiten de bandbreedte was, en hij dacht meer na over hoe hij eruitzag op dat moment dan wat het juiste was om te doen.”

De twee zouden elkaar eerder in hun carrière kruisen bij de 'MTV Awards'. Deze keer had Smith plezier met het moment naast Carrey.

Will Smith reageerde beter op het 'MTV Awards'-moment dan op de 'Oscars'

Will Smith houdt er niet van om willekeurig gekust te worden. Vraag het maar aan verslaggever Vitalii Sediuk. Terwijl hij op de rode loper reclame maakte voor 'Men In Black' in Rusland, berispte Smith de interviewer omdat hij te dichtbij kwam. Hij werd ook betrapt toen hij zei: "Hij heeft geluk dat ik hem niet stomp heb geslagen."

Jim Carrey had wat meer geluk tijdens het 'MTV Awards' moment. Zijn gezicht werd niet beschadigd… Het moment vond plaats nadat Will Smith in 1996 samen met Vivica A. Fox de prijs voor 'Best Kiss' mee naar huis nam in 'Onafhankelijkheidsdag'.

Op het luchtige moment wendde Will Smith zich tot Jim Carrey voordat hij zijn prijs in ontvangst nam, waarbij Jim deed alsof hij Smith een kus gaf terwijl de acteur zich inhield.

Deze keer was het allemaal heel leuk, en Smith leek plezier te hebben met de korte ontmoeting.

Het moment werd in 2008 op YouTube geplaatst en heeft nu meer dan 1 miljoen views. Het is duidelijk dat, na Jim Carrey's controversiële verklaring, fans massaal naar de video stroomden om te zien hoe hun eerdere ontmoetingen waren. Fans waren verdeeld over het moment.

Wat vonden de fans van het moment tussen Jim Carrey en Will Smith?

Er zijn fans die Carrey's beweringen proberen te weerleggen, waarbij ze vermelden dat hij overdreven agressief was tegen Alicia Silverstone en Will Smith tijdens de ' MTV Awards', zonder dat dit gevolgen heeft gehad.

Wat betreft de video van Carrey en Smith, de fans waren verdeeld, sommigen genoten van het moment, terwijl anderen de video bezochten na de klap van Chris Rock en de opmerkingen van Jim Carrey.

"Hier na Jim Carrey's interview over Will Smith's klap."

"Lol! Het lijkt erop dat Will na de eerste paar seconden in paniek raakte, alsof hij dacht dat Jim Carrey er echt voor zou gaan. Rofl."

"Daar gaat Will - lachen en meespelen en dan van gedachten veranderen en fysiek worden."

"Als je goed kijkt, was het ofwel vooraf gepland, of een spontane, komische zet van beiden. Will rent letterlijk naar Jim, wetende dat er meer dan alleen een omhelzing op handen is… IT, Will houdt zijn hoofd schuin zoals een persoon doet wanneer hij een kus wil. Het geheel leek in scène gezet voor komische doeleinden tbh."

Na wat er met Will gebeurde tijdens de 'Oscars', zijn dit soort momenten misschien zeldzaam.

Aanbevolen: