Christine's terugkeer naar het kantoor in Oppenheim is minder dan hartig

Inhoudsopgave:

Christine's terugkeer naar het kantoor in Oppenheim is minder dan hartig
Christine's terugkeer naar het kantoor in Oppenheim is minder dan hartig
Anonim

Het is de tweede aflevering van Selling Sunset's vijfde seizoen, en fans zijn nog steeds duizelig over het nieuws dat Chrishell en Jason nu aan het daten zijn. Terwijl de andere agenten van de Oppenheim Group zich druk maken over het feit dat Heather nooit een Oreo heeft gehad, keert Chrishell terug naar kantoor en alle ogen dwalen naar haar.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Episode 2: 'New Blood'

Christine stelt Jason opnieuw voor aan Chelsea

Geclusterd in hun iconische bureaus met twee rijen, gunnen de dames Chrishell geen moment rust, klaar om te nippen aan de thee die ze moet morsen. Chrishell onthult dat een relatie met Jason niet bij haar opgekomen was totdat hij zijn ware gevoelens aan haar onthulde op de avond van Heathers verlovingsfeest.

Ze leek nog steeds verbijsterd totdat ze kusten, wat haar gevoelens en hun relatie versterkte. Terwijl collega's zoals Maya en Amanza onzeker blijven over Jasons bedoelingen gezien zijn datinggeschiedenis, bedenken de andere meiden de beroemdheidsnaam "J-shell" voor het paar.

'Selling Sunset'-sterren Chrishell Stause en Jason Oppenheim
'Selling Sunset'-sterren Chrishell Stause en Jason Oppenheim

Terwijl het kantoor gonst van de roddels over J-shell, gaat Jason koffie drinken met Christine. Christine begint met haar excuses aan te bieden voor het te laat komen opdagen op dat feest van seizoen 4 waar de andere agenten Christine uitriepen voor haar gedrag en wandaden. Jason vergeeft haar traagheid en vertelt haar dat hij haar graag terug op kantoor zou willen hebben.

Christine Quinn poseert in roze tweed mini-jurk
Christine Quinn poseert in roze tweed mini-jurk

Hoewel Christine nog steeds aarzelt om terug te keren naar het kantoor, omringd door vrouwen met wie ze geen oog in oog ziet, heeft ze goede hoop dat makelaar Chelsea misschien een vriendin van de Oppenheim Group voor haar kan zijn. Daarmee betreedt Chelsea links het podium en gaat koffie drinken met Jason en Christine.

Fans vangen een glimp op van Chelsea's thuisleven

Chelsea ha alt Jasons herinnering naar boven toen hij een paar jaar geleden een huis aan haar man Jeff had verkocht. Vervolgens plaagt ze Jason door hem te vertellen dat ze in Manhattan Beach woont en een groot potentieel ziet om aanbiedingen uit het gebied naar de Oppenheim Group te brengen. Jason is onder de indruk van haar verkoopstervaardigheden en besluit het gesprek met: "Breng me een aanbieding en we praten."

Thuis werft Chelsea de hulp van haar zoon, Maddox, om een outfit te vinden. Chelsea vertelt dat ze moeder is voor haar 2 kinderen en vertelt dat ze al meer dan 5 jaar getrouwd is met haar man Jeff. Chelsea bespreekt de positie van haar moeder als rolmodel in haar leven, na een succesvolle carrière in het Amerikaanse bedrijfsleven.

Hoewel haar vastgoedcarrière op pauze kwam na het krijgen van kinderen, is Chelsea klaar om weer op het paard te stappen. Ze vertelt Jeff dat ze een mogelijke vermelding in de maak heeft en vraagt wat hij denkt als ze een baan aangeboden krijgt bij de Oppenheim Group. Ondersteunend en vertederend, Jeff geeft een volmondig ja, opgewonden over de kansen voor zijn vrouw om te komen.

Christine wordt het gespreksonderwerp bij meer dan één diner

Jason en Chrishell zitten in Tesse Restaurant te wachten op Brett en zijn vriendin Tina die, zoals Jason opmerkt, 45 minuten te laat zijn. Tijdens het eten vraagt Brett aan Chrishell om samen met hem een huis van meer dan 10 miljoen dollar in Beverly Hills op de lijst te zetten. Terwijl Chrishell haar dankbaarheid en opwinding uitdrukt, weet ze in haar achterhoofd dat ze wat flauwekul zal krijgen voor vriendjespolitiek.

Ondanks het goede nieuws, wordt de stemming van Chrishell naar beneden gehaald door Jasons opmerking dat Christine waarschijnlijk weer naar kantoor zal komen. Ze merkt haar teleurstelling op en voegt eraan toe dat Christine Chrishell in wezen beschuldigde van het bedriegen van Jason in de roddelbladen. Chrishell zet haar tirade voort en zegt: "het meisje zou geen huis kunnen verkopen als haar ziel ervan afhing", en spoort Jason en Brett aan om te overwegen Christine te laten gaan.

Jason en Chrishell tijdens het diner
Jason en Chrishell tijdens het diner

Bij een borrel met Christine is Amanza die Christine probeert te smeken om te begrijpen waar de miscommunicatie tussen haar en de andere agenten ligt. Terwijl Christine met de vinger wijst naar de andere dames omdat ze meedogenloos zijn, probeert Amanza Christine uit te leggen dat mensen als Mary en Chrishell zich ook gekleineerd voelen.

Amanza Smith
Amanza Smith

Amanza vraagt Christine ook naar haar vriendschapsstatus met bestie Davina, waarbij Christine antwoordt dat ze geen vrienden zijn, en voegt eraan toe dat Davina "alles zal doen om geaccepteerd te worden". Christine heeft een hekel aan Amanza's verdediging van de andere meisjes en weigert te luisteren naar Amanza's stem van de rede.

Gemengde emoties plagen het kantoor terwijl Mary's gepromoveerde en Christine terugkeert

Terwijl ze naar hun werk lopen, bespreken Jason en Mary Jasons behoefte aan extra leiderschapshulp op kantoor, gezien hun nieuwe kantoorlocaties en de steeds drukkere schema's van hem en Brett. Daarom biedt hij Mary een functie aan als Managing Partner van de makelaardij. Mary neemt het graag aan, opgewonden over de promotie, maar nerveus over het managen van de verschillende persoonlijkheden die deel uitmaken van het LA-kantoor.

Terwijl de dames samenkomen voor de dag, onthult Jason dat Christine langs zal komen en vraagt Emma om van haar bureau weg te gaan. Brett vraagt Chrishell vervolgens om updates met betrekking tot hun co-beursgenoteerde huis, en Davina's wenkbrauw trekt op wanneer Chrishell onthult dat de aanbieding $ 10 miljoen is. "Het is super moeilijk om een vermelding van $ 10 miljoen te krijgen", zegt Davina, sceptisch dat de nieuwe relatie van Chrishell tot vriendjespolitiek heeft geleid.

Afbeelding
Afbeelding

Christine loopt dan het kantoor binnen, zegt hallo tegen Jason en Brett en wordt door de andere agenten begroet met een ongemakkelijke stilte. Terwijl de dames kletsen over Heathers vrijgezellenfeest en proberen de niet-zo-vriendelijke opmerkingen van Christine te negeren, verzamelt Jason het kantoor en onthult hij het nieuws dat Mary is gepromoveerd tot Managing Partner.

Daarmee verzamelt Christine haar spullen en loopt de deur uit. Is dit het begin van het einde van Christine's relatie met de Oppenheim Group? Ontdek het de volgende keer, alleen op Netflix.

Aanbevolen: