Waarom werd Taylor Swift geblokkeerd voor de Twilight-franchise?

Inhoudsopgave:

Waarom werd Taylor Swift geblokkeerd voor de Twilight-franchise?
Waarom werd Taylor Swift geblokkeerd voor de Twilight-franchise?
Anonim

Als een van de beroemdste mensen ter wereld is Taylor Swift geen onbekende in het krijgen van veel persaandacht. Of het nu gaat om haar liefdesleven, juridische zaken of haar vriendschappen met andere sterren, Swift heeft een manier om in de krantenkoppen te blijven.

Onlangs vond Swift haar weg naar de krantenkoppen weer, maar deze keer was het te wijten aan het missen van een kans een aantal jaren geleden. Mensen waren verrast om te horen dat een grote filmfranchise haar verhinderde om een verrassingsoptreden te maken.

Laten we eens kijken naar Taylor Swift en ontdekken waarom ze niet in Twilight verscheen.

Taylor Swift heeft de wereld van de muziek veroverd

Als het gaat om de grootste muziekartiesten in de moderne geschiedenis, is het moeilijk om er een te vinden die zo populair en succesvol is als Taylor Swift. Ze heeft een indrukwekkende erfenis opgebouwd op het gebied van muziek, en ze heeft genoeg tijd om toe te voegen aan haar toch al indrukwekkende lijst van persoonlijke prestaties.

Swift werd aanvankelijk bekend als een tienersongwriter die een geweldig begrip had van songstructuur en melodie. Ze was de lieveling van countrymuziek en nadat ze dat genre had veroverd, was ze in staat om haar geluid te veranderen en over te steken zoals weinig anderen voor haar hadden gedaan.

Dankzij haar mainstream populariteit en haar vermogen om muziekliefhebbers te raken, is Swift een krachtpatser geweest in de wereld van albumverkoop.

Volgens best verkochte albums, "Verkocht Taylor Swift meer dan 70. 075. 475 albums, waaronder 50. 951.000 in de Verenigde Staten en 3. 819.000 in het Verenigd Koninkrijk. Het best verkochte album van TAYLOR SWIFT is 1989, waarvan meer dan 14, 332, 116 exemplaren zijn verkocht."

Op dit moment zijn er maar weinig artiesten in de geschiedenis die haar succes kunnen evenaren. Swift's plaats in de muziekgeschiedenis staat buiten kijf en na verloop van tijd zou ze haar weg naar de top van de lijst met meest succesvolle artiesten aller tijden kunnen voortzetten.

Swift heeft niet alleen succes gevonden in de muziek, maar ze heeft haar bereik ook uitgebreid naar andere vormen van entertainment, met name acteren.

Taylor Swift wilde in 'Twilight' zijn

Hoewel ze niet bekend staat als een productieve actrice, heeft Taylor Swift wel een aantal indrukwekkende credits op haar naam staan. Ze had ook een aantal projecten waar ze in wilde zijn, waaronder een rol in de Twilight-franchise.

De franchise, die was gebaseerd op de bestverkochte boekenreeks, was een grote speler op het grote scherm. Het had misschien veel kritiek gekost, maar het was in staat om zijn concurrentie aan de kassa te verpletteren en in de loop van de tijd miljarden dollars te verdienen.

Twilight had een aantal uitzonderlijke artiesten, maar de meeste van hen waren geen bekende namen toen de films voor het eerst werden gemaakt. Het succes van de franchise veranderde het echter snel. Zelfs nu zijn veel van de sterren uit die films enorm populair in entertainment.

Terugkerend naar Swift, wilde ze heel graag in de franchise, maar ze werd de kans afgewezen.

Waarom dat nooit is gebeurd

Dus, waarom werd Taylor Swift geblokkeerd voor deelname aan de Twilight-franchise? Nou, dat komt grotendeels doordat ze te herkenbaar is.

Tijdens zijn toespraak op de Twilight Effect-podcast onthulde regisseur Chris Weitz wat er gebeurde.

"Taylor Swift was een enorme Twihard, " onthulde hij, voordat hij doorging dat hij door het management van Swift werd gecontacteerd voor een optreden.

"Hij zei zoiets als: 'Taylor zou graag in deze film willen zijn… ze zal zijn als, je weet wel, iemand in de kantine, of het restaurant, of wat dan ook, maar ze wil gewoon in deze film zijn, '" vervolgde de regisseur.

Ondanks de interesse van de ster op de A-lijst, wist Weitz dat haar aanwezigheid de film negatief zou hebben beïnvloed.

"Op het moment dat Taylor Swift ongeveer vijf minuten op het scherm loopt, zal niemand iets kunnen verwerken", voegde hij eraan toe.

Al met al was het de juiste beslissing om te nemen. Het had heel goed een grote afleiding voor het publiek kunnen zijn.

Weitz erkent echter wel dat het een geweldige kans had kunnen zijn op persona-niveau.

"Ik trap mezelf er ook voor, want ik had zoiets van, wauw, ik had met Taylor Swift kunnen rondhangen. We hadden vrienden kunnen zijn," zei hij.

Helaas was Taylor Swift te beroemd en te herkenbaar om deel te nemen aan de T wilight-franchise. Het komt zelden voor dat iemand te beroemd is voor een kans om in een film te spelen, maar dit laat alleen maar zien hoe groot Swift al jaren is.

Aanbevolen: