Hoe de gemengde familieband van Kourtney Kardashian en Travis Barker

Inhoudsopgave:

Hoe de gemengde familieband van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Hoe de gemengde familieband van Kourtney Kardashian en Travis Barker
Anonim

Kourtney Kardashian en Travis Barker rijden nog steeds na hun uitbundige huwelijksceremonie in Italië. In het kielzog van hun meerdere bruiloften komt de ontmoedigende taak om hun individuele families samen te voegen tot een enkele gemengde eenheid. Kourtney Kardashian deelt drie kinderen, de 12-jarige Mason, de 9-jarige Penelope en de 7-jarige Reign, met haar ex-vriend Scott Disick. Aan de andere kant is Travis Barker de vader van de 18-jarige Landon, de 16-jarige Alabama en de 23-jarige Atiana.

Hoewel de meeste stellen moeite zouden hebben met het samengaan van zo'n groot gezin, lijken Kourtney en Travis de zaken vrij moeiteloos te regelen. De kinderen van Kourtney en Travis waren ongelooflijk ontvankelijk voor de verbintenis van hun ouders en vormden hechte vriendschappen met elkaar. Dit is hoe de gemengde familie van Kourtney en Travis erin is geslaagd om zo'n hechte band te vormen.

8 Kourtney Kardashian en Travis Barker wonen al jaren in dezelfde buurt

De Kardashians en Barkers wonen al jaren in de buurt. Als gevolg hiervan werden de kinderen van Kourtney en Travis vrienden lang voordat hun ouders besloten om samen te komen.

Kort nadat Kourtney en Travis hun relatie openbaar maakten, vertelde een inside-bron aan US Weekly: De kinderen van Travis en Kourtney zijn heel close. Ze werden vrienden die in dezelfde buurt woonden en gingen veel met elkaar om. Door de vriendschap van hun kinderen brachten Kourtney en Travis veel tijd samen door.

7 Kourtney Kardashian en Travis Barker zijn close met elkaars kinderen

Sinds de bekendmaking van hun relatie in januari 2021, hebben Kourtney Kardashian en Travis Barker zich ongelooflijk uitgesproken over hoeveel ze van elkaars kinderen houden.

Kourtney herhaalde haar liefde voor hun samengesteld gezin in een recente aflevering van The Kardashians en zei: "Hoe meer kinderen, hoe beter. Er zijn meer mensen om van te houden. Ik ben heel close met de kinderen van Travis en ik hou van ze, en het is iets moois."

6 Kourtney Kardashian en Travis Barker maken tijd voor familie

Kourtney en Travis doen vaak hun best om mogelijkheden voor familiebanden te creëren. Kourtney, Travis en hun zes kinderen delen regelmatig familiema altijden, waardoor ze contact kunnen houden ondanks de drukke schema's van hun ouders.

In haar biechtstoel The Kardashians leek Kourtney het succes van hun samengestelde familie toe te schrijven aan het samen doorbrengen van quality time toen ze zei: "Ik denk dat omdat we elkaar allemaal kennen, het het gemakkelijker maakt om onze gezinnen. Het is alles wat ik ooit zou willen."

5 Kourtney en Travis genieten van luxe uitstapjes met hun samengesteld gezin

Sinds hun relatie algemeen bekend werd, hebben Kourtney en Travis meerdere luxe reizen gemaakt met alle leden van hun samengestelde familie.

In april 2021 namen Kourtney en Travis hun samengesteld gezin mee op een skireis naar Deer Valley, Utah, waar Kourtney en Atiana bijpassende sneeuwkleding aantrokken. In 2022 maakten Travis, Alabama, Reign, Atiana en Landon een reis naar Disneyland om Kourtneys 43e verjaardag te vieren.

4 Kourtney en Travis verwennen hun kinderen met oprechte geschenken

Kourtney en Travis 'extravagante uitingen van genegenheid zijn schijnbaar een integraal onderdeel van de band met elkaars kinderen. Op haar negende verjaardag verraste Travis Kourtney's dochter Penelope met een op maat gemaakt state-of-the-art drumstel.

Op dezelfde manier deed Kourtney alles op de 16e verjaardag van Alabama en verraste de tiener met Gucci-wolvendia's ter waarde van $ 500 en een prachtige diamanten enkelband. Een inside-bron vertelde Hollywood Life: Kourtney is zo gul met de kinderen van Travis en hoewel ze alles hebben wat ze nodig hebben, gaat ze een stap verder en denkt altijd goed na over hun geschenken.”

3 Kourtney en Travis' gemengde familie delen zoete vakantiemomenten

Kourtney en Travis zijn zich ervan bewust dat de feestdagen geweldige gelegenheden zijn voor familiebanden. Het stel zorgt ervoor dat hun families op alle belangrijke feestdagen bij elkaar komen.

Van reizen naar Disneyland op 4 juli tot het hosten van een gemengd paasdiner voor het hele gezin en het aantrekken van bijpassende kostuums op Halloween, het paar lijkt geen tekort te hebben aan gezinsplannen op belangrijke feestdagen.

2 De gemengde familie van Kourtney en Travis viert belangrijke mijlpalen

Kourtney, Travis en hun kinderen deinzen er niet voor terug om elkaar te feliciteren met belangrijke prestaties. De kinderen van Kourtney en Travis stonden in de voorhoede van het derde huwelijk van hun ouders in Portofino, Italië.

Kourtney en de kinderen van Travis waren ook ongelooflijk opgewonden door het nieuws over de verloving van hun ouders, waarbij Travis' zoon Landon het pas verloofde stel feliciteerde in een Instagram-verhaal met de tekst: "Gefeliciteerd @kourtneykardash en blij voor jullie, hou zo veel van jullie!"

1 Kourtney en Travis zijn van plan hun samengesteld gezin uit te breiden

Travis en Kourtney maken al plannen om hun samengesteld gezin uit te breiden. In de nasleep van hun verloving bevestigde een bron aan People dat de twee van plan waren meer kinderen te krijgen en zei: “[Kourtney] kan niet wachten om met Travis te trouwen. Ze zou ook graag een baby met hem willen hebben."

Recente afleveringen van The Kardashians geven aan dat het stel al probeert om hun eerste kind te krijgen via IVF.

Aanbevolen: