Harry Styles geeft One Direction de schuld van zijn intimiteitsproblemen

Inhoudsopgave:

Harry Styles geeft One Direction de schuld van zijn intimiteitsproblemen
Harry Styles geeft One Direction de schuld van zijn intimiteitsproblemen
Anonim

Harry Styles is een van de meest populaire muzikanten ter wereld, maar hij voelde zich niet altijd op zijn gemak met zijn seksstatussymbool. In een nieuw interview onthult de popster waarom hij zich vroeger schaamde voor zijn seksleven.

Sprekend met Better Homes & Gardens, zei de zanger dat lange tijd "het enige dat van mij was, mijn seksleven was." Hij legde uit dat dit ervoor zorgde dat hij intense druk voelde om zijn seksleven privé te houden.

"Ik schaamde me er zo voor, ik schaamde me voor het idee dat mensen zelfs maar wisten dat ik seks had, laat staan met wie," vertelde Harry.

De reden waarom Harry Styles zich 'beschaamd' voelde voor zijn seksleven

Hij gelooft dat zijn problemen met intimiteit terug te voeren zijn op zijn tijd als onderdeel van One Direction - Harry maakte naam voor zichzelf als onderdeel van de Britse boyband, die Simon Cowell vormde nadat Harry en zijn andere bandleden auditie deden voor The X Factor als soloartiesten.

One Direction kondigde aan dat ze in 2016 voor onbepaalde tijd zouden stoppen na de release van hun album Made in the A. M. Sindsdien heeft Harry een zeer succesvolle solocarrière nagestreefd.

Harry's seksualiteit wordt al jaren gespeculeerd, deels vanwege de uitbundigheid van de zanger en zijn inspanningen om de privacy te behouden.

Tot slot van het interview zei de zanger van "Signs of the Times" dat hij gelooft dat de samenleving aan het verschuiven is en dat seksualiteit minder belangrijk wordt voor iemands wezen.

Ondanks zijn inspanningen om de privacy te behouden, is Harry in de loop der jaren in verband gebracht met een hele reeks beroemde vrouwen, waaronder Kendall Jenner, Tess Ward en Camille Rowe.

Momenteel is de muzikant aan het daten met actrice Olivia Wilde. Het koppel werd voor het eerst gelinkt toen er in 2021 foto's van hen werden genomen terwijl ze elkaars hand vasthielden. Ze leerden elkaar oorspronkelijk kennen op de set van Don't Worry Darling.

Het nieuws kwam maanden nadat Olivia haar 8-jarige verloving met Ted Lasso-ster Jason Sudeikis beëindigde, met wie ze twee kinderen deelt.

Vorig jaar vertelde een bron aan Us Weekly dat het paar "bijna onmiddellijk chemie" had toen ze begonnen samen te werken. Ze lijken meer dan een jaar later nog steeds sterk te zijn.

Aanbevolen: