Bradley Cooper geeft zijn personages op het scherm de schuld dat ze zelden meer live-interviews doen

Inhoudsopgave:

Bradley Cooper geeft zijn personages op het scherm de schuld dat ze zelden meer live-interviews doen
Bradley Cooper geeft zijn personages op het scherm de schuld dat ze zelden meer live-interviews doen
Anonim

Fans kennen Bradley Cooper van enkele van zijn topfilms en connecties met bepaalde beroemdheden. Wat sommige fans zich echter niet realiseren, is hoe stil Bradley Cooper is als het gaat om zijn persoonlijke leven. De acteur blijft weg van sociale media en doet de laatste jaren veel minder interviews.

Er zit een reden achter, zoals we zullen onthullen en veel ervan heeft te maken met het intact houden van zijn artistieke integriteit. Laten we eens kijken.

Bradley Cooper worstelde achter de schermen voorafgaand aan zijn roem

Sommige beroemdheden maken een spiraal wanneer ze op de top van de Hollywood-berg staan, vanwege de roem en rijkdom die aan hun succes zijn verbonden. Bradley Cooper stond tegenover de andere kant - hij maakte moeilijke tijden door voordat hij beroemd werd.

Cooper herinnert zich dat zijn verslaving het overnam, op dat moment was hij extreem verloren en zonder richtingsgevoel. Cooper was in staat om alles weer op de rails te krijgen voorafgaand aan zijn doorbraak met The Hangover. In werkelijkheid, net daarvoor, was het niet gemakkelijk om gecast te worden, Bradley onthulde dat hij voor verschillende rollen niet knap genoeg werd geacht.

Desalniettemin zorgde hij ervoor dat alles op het juiste moment werkte, "Ik moest al die dingen doorstaan voordat roem zelfs een dagelijkse rol speelde in mijn bestaan", zei hij.

Tijdens zijn nuchtere reis heeft Cooper zijn best gedaan om een bootlading A-lijstacteurs te helpen die met dezelfde verslavingsproblemen te maken hadden. Will Arnett was een van de beroemdheden die Cooper de eer gaf voor zijn opmerkelijke ommekeer, hij hielp de ster ook tijdens zijn donkere periodes.

"Het was geweldig om je hier te zien en je op je gemak te zien", voegde Arnett toe. "Niets heeft me gelukkiger gemaakt. Ik ben blij om je zo blij te zien met wie je bent."

Bradley Cooper luistert niet naar anderen als het om zijn carrière gaat

Het is gemakkelijk om van pad te veranderen in Hollywood, vooral als het gaat om de begeleiding van collega's in het bedrijf, samen met agenten en vertegenwoordiging. Gezien zijn status hoefde Bradley Cooper geen enorme risico's te nemen met zijn carrière. Hij besloot echter precies te doen wat met A Star Is Born.

Dit was een klassiek voorbeeld van de acteur die besloot de dingen op zijn manier te doen. In werkelijkheid werd hij in de tegenovergestelde richting gestuurd, waarbij veel van zijn ondersteuningssysteem hem vertelde de film niet te maken.

“Mensen om wie ik geef, die om mij geven, zeiden dat ik ‘A Star Is Born’ niet moest regisseren, zeiden dat het te moeilijk zou zijn en dat ik met iets makkelijkers moest beginnen. Gelukkig heb ik niet geluisterd.'

“Ik vond het geweldig dat het heel, heel moeilijk was om deze film te maken. Anders zou het niet dezelfde waarde hebben. En dat is altijd mijn doel geweest: iets maken, hoe uitdagend ook, dat zal worden onthouden.”

We weten allemaal wat er daarna gebeurt - de film won verschillende onderscheidingen bij de Academy Awards en bovendien scoorde hij enorme aantallen aan de kassa, wat $ 436 miljoen opleverde. Het belangrijkste was dat Bradley Cooper een geweldig verhaal vertelde en dat hij samen met Lady Gaga misschien wel de beste prestatie van zijn carrière had neergezet.

Bradley Cooper neemt minder interviews aan vanwege de integriteit van zijn personages op het scherm

Gezien zijn bekendheid, gekoppeld aan zijn sympathie en charisma, lijkt het logisch dat Cooper perfect zou passen bij live-interviews. Tegenwoordig wordt echter aangenomen dat de acteur veel voorzichtiger is met de interviews waarmee hij instemt.

Volgens Stars Insider is het gevoel voor Cooper dat hoe meer hij weggeeft over haar persoonlijke leven, hoe minder geïnteresseerd de fans worden van zijn personages op het scherm. Dat kan waar zijn, aangezien sommige van de Hollywood-elite zoals Leonardo DiCaprio zelden over hun persoonlijke leven praten en altijd hun A-game brengen tijdens projecten op groot scherm.

Stars Insider verklaarde: "Bradley Cooper wil dat fans zijn personages kopen, niet zijn persoonlijke leven. Volgens hem geeft hij veel te veel interviews. Hij heeft het gevoel dat hoe meer ze over hem weten, hoe minder ze weten over het karakter."

Een eerlijk standpunt dat we kunnen begrijpen. Bij de man draait alles om zijn vak.

Aanbevolen: