Daisy Kelliher en Scarlett Bentley krijgen een verhitte discussie over Gary

Inhoudsopgave:

Daisy Kelliher en Scarlett Bentley krijgen een verhitte discussie over Gary
Daisy Kelliher en Scarlett Bentley krijgen een verhitte discussie over Gary
Anonim

Na een Below Deck Sailing Yacht charter zonder zeilen, heeft kapitein Glenn het ingenieuze idee om naar het nabijgelegen jacht, La Cattiva, te bellen en om een race te vragen. Terwijl de twee schepen zich voorbereiden, raakt de Parsifal III achterop, maar met de steun van de chartergasten en de bemanning kan hij als winnaar uit de bus komen op La Cattiva.

Terwijl de chartergasten inpakken en de bemanning vaarwel zwaaien, checkt Daisy in bij Ashley om ervoor te zorgen dat het avondje uit van de bemanning niet wordt verpest door haar en Gary's flirt. Colin spoort Gary aan om met Ashley te praten en de lucht te klaren, hoewel de gevolgen onvoorzien lijken te zijn.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 14: 'Smashley'

Scarlett doet een stapje terug van Gary na een gesprek met Daisy

Na de tipbijeenkomst trekt Gary Ashley opzij naar de boeg om een gesprek te voeren over hun status. Hij vraagt hoe ze over hun relatie denkt en noemt zijn gevoelens voor nieuwe stoofpot, Scarlett.

Ashley houdt vol dat ze Gary niet vertrouwt en voelt een gebrek aan respect van hem vanwege zijn flirtende neigingen. Het gesprek mondt uit in het vertrek van Ashley, waarna ze zich tot Daisy wendt voor advies. De twee zijn het erover eens dat Gary, bij gebrek aan een beter woord, een 'fck boy' is, en omstander Scarlett lijkt zich gevangen te voelen in het midden van een ongemakkelijk liefdesplein.

Scarlett Benedendeks Zeiljacht
Scarlett Benedendeks Zeiljacht

Tijdens het eten gaat het gesprek rond Gary verder met Daisy die Scarlett aanspoort om voorzichtig te zijn als het om Gary gaat, en haar zegt: "kom niet tegen me zeuren als het je in je kont bijt." Scarlett voelt zich vervreemd en lost op in een plas tranen waarvoor Daisy de volledige verantwoordelijkheid op zich neemt.

Terug op het schip deelt Daisy een brutale kus met Barnaby, hoewel het lijkt alsof haar genegenheid naar Gary wijst. Hoewel Gary lijkt te reageren, zoent hij uiteindelijk met Scarlett in het bubbelbad en zegt hij: "Ik wil seks met je hebben." Maar na een tumultueuze en emotionele nacht laat Scarlett Gary hangen en merkt ze op hoeveel respect ze voor zichzelf heeft.

Marcos ontvangt droevig nieuws van thuis

De 8e charter van het seizoen begint anders dan andere, aangezien kapitein Glenn harde wind opmerkt die richting Menorca gaat. Dus besluit de bemanning de gasten tevreden te stellen met wateractiviteiten, zoals het gebruik van de touwschommel.

Parsifal III
Parsifal III

De gasten komen bijeen voor de lunch en bespreken de bemanningsleden, en een gast merkt op dat "elke Ashley die ik heb ontmoet een 'smashley' is geweest", wat erop duidt dat Ashley misschien een wilde kant aan haar heeft. Hij deelt de opmerking met haar waarop Ashley antwoordt dat ze een paar weken eerder een "shtface" kreeg en als eerste uit haar bed viel.

Daisy waarschuwt Ashley dat er een dunne scheidslijn is tussen het toestaan van de gasten om als vrienden te worden gezien en het bieden van 5-sterrenservice aan hen. Na de lunch genieten de gasten van wat wateractiviteiten terwijl een uitgebrande Marcos probeert het diner op tijd klaar te maken voor het witte feest van de gasten.

Terwijl Marcos echter zweet in de keuken, krijgt hij te horen dat de moeder van zijn beste vriend is overleden. Marcos probeert zijn zus, Marinella, tevergeefs te bellen en besluit dat "koken het laatste is wat ik nu wil doen." Met nog maar een paar charters over, hopen fans dat Marcos het lang genoeg volhoudt om het seizoen te voltooien.

Kijkers bevragen Gary's motieven met Scarlett

Sinds Scarlett's aantrekkingskracht op Gary aan het licht kwam, heeft Daisy geprobeerd haar van hem af te houden, door vol te houden dat bemoeienis met een relatie binnen de crew alleen maar problemen voor haar zal veroorzaken. Gary heeft gezegd dat hij een echte band met Scarlett voelt, waardoor fans zich misschien afvragen of zijn sentiment oprecht is. In de laatste aflevering lijkt het erop dat Gary's motieven meer worden gevoed door zijn seksuele drift dan door zijn emoties. Zal zijn onvermogen om kwetsbaar te zijn een belemmering blijken te zijn in zijn relatie met Scarlett?

Daisy moet eerlijk zijn tegen zichzelf over haar gevoelens voor Gary

Ondanks Daisy's vermeende ware bedoelingen om Scarlett te "helpen" om de negatieve kant van het nastreven van een relatie met Gary te zien, lijkt het erop dat haar motieven meer egocentrisch zijn dan ze aanvankelijk lijken te zijn. Nadat ze weken eerder een verduisterde kus met Gary had gedeeld, lijkt het erop dat Daisy is blijven flirten met Gary en strijden om zijn aandacht, ondanks zijn relaties met stoofschotels Ashley en Gabriela, en nu Scarlett.

Daisy en Gary Kiss benedendeks zeiljacht seizoen 3
Daisy en Gary Kiss benedendeks zeiljacht seizoen 3

Het is duidelijk dat Daisy een connectie voelt met Gary en stiekem hoopt ze dat haar gesprekken met Scarlett haar ervan zullen weerhouden een extra concurrentie met Gary te worden. Maar nu Gary Scarlett heeft gevraagd met hem naar bed te gaan, lijkt het erop dat Daisy's pogingen zullen mislukken.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van Below Deck Sailing Yacht, maandag om 20.00 uur EST, alleen op Bravo.

Aanbevolen: