Gary King en Scarlett Bentley gaan door met flirten ondanks de fall-out

Inhoudsopgave:

Gary King en Scarlett Bentley gaan door met flirten ondanks de fall-out
Gary King en Scarlett Bentley gaan door met flirten ondanks de fall-out
Anonim

Nadat Gabriela's vervanging, Scarlett, zich bij de bemanning van de Parsifal III voegde op Below Deck Sailing Yacht Aflevering 12, begon de jaloezie van een dronken Ashley weg te sijpelen nadat hij getuige was geweest van Gary die flirt met Scarlett.

Om Ashley's afkeer van haar nieuwe kamergenoot te vergroten, vertelde Daisy Ashley dat zowel zij als Scarlett de positie van junior stoofpot zouden bekleden, waardoor Ashley's onuitblusbare behoefte om aan de top van de stewardess-hiërarchie te staan, zou worden verpletterd. Ondanks Ashley's pogingen om Scarlett ervan te weerhouden met Gary te flirten, lijkt er een romance tussen de twee te ontstaan, waarbij Gary een kus van Scarlett steelt in de wasruimte net voor de aankomst van de chartergasten.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Aflevering 13: 'Budding Boatmance'

Marcos en Glenn streven ernaar de gasten koste wat kost te plezieren

Primaire gast, Keely, arriveert met haar vrienden op sleeptouw, opgewonden voor een jachtavontuur van luxe eten en zeilen. Helaas voor de gasten besloot de wind niet te komen opdagen tijdens het charter, hoewel de bemanning hen bezighield met andere wateractiviteiten, zoals van de boomschommel springen en een rondleiding in de tender maken.

Glenn komt op het idee om de kapitein van een nabijgelegen schip, La Cattiva, te rekruteren voor een race als de wind belooft, in de hoop de verloren vaartijd aan het begin van het charter in te halen. Hij bereidt zijn schip en zijn gasten voor op een confrontatie die ze niet snel zullen vergeten.

Ondertussen worstelt Marcos met het bereiden van ma altijden voor de gasten gezien hun dieetbeperkingen. Tijdens het diner met pruiken en pailletten van de eerste nacht, serveert Marcos de chartergasten eend, in de hoop dat dit aan al hun voedingsbehoeften zal voldoen. Sommige gasten lijken echter niet tevreden te zijn met de selectie omdat ze niet eerder eend hebben geproefd.

Marcos benedendeks zeiljacht
Marcos benedendeks zeiljacht

Dus, voor de tweede nacht van het charter wil Marcos ervoor zorgen dat de gasten tevreden zijn met het 10-gangenmenu dat ze hebben aangevraagd. Met de hulp van zijn medebemanningsleden bereidt en serveert hij 80 gerechten, en tot zijn grote tevredenheid wordt hij goed ontvangen door de gasten die vol en verzadigd naar bed gaan.

Gary's verliefdheid op Scarlett begint een tol te eisen van Daisy's staf

Voordat Gary de chartergasten meeneemt op de tedere cruise, werft Gary Scarlett aan om hem te helpen drankjes te serveren tijdens de rit. Daisy ruikt echter een bijbedoeling en vraagt zich af waarom Gary een stoofpot nodig heeft om hem te helpen.

Gary wijst op zijn beurt met de vinger naar Daisy en beschuldigt haar ervan onprofessioneel te zijn en de gasten niet op de eerste plaats te zetten omdat ze geen bemanningslid wil sparen om te helpen bij de aanbesteding. Daisy vat de aanval persoonlijk op en begint Scarlett te luchten terwijl de twee de belangrijkste gastenhutten schoonmaken.

Gary en Scarlett flirten benedendeks zeiljacht
Gary en Scarlett flirten benedendeks zeiljacht

Scarlett vermoedt dat Daisy, net als Ashley, ook gevoelens voor Gary heeft, vandaar haar frustratie over de situatie. Daisy is niet alleen boos over Gary's implicaties, maar ze begint Scarlett's valkuilen op te merken, zoals het missen van handdoeken voor de gasten of het achterlaten van vingerafdrukken op de spiegels van de gastenhut.

Gary verontschuldigt zich uiteindelijk bij Daisy voor zijn gedrag en wijst op de onbillijkheid van zijn beschuldiging. De twee knuffelen het uit terwijl Scarlett erbij staat, haar ogen wijd opengesperd bij de omhelzing, zich voortdurend afvragend of de concurrentie om Gary verder reikt dan Ashley.

Fans gapen naar Gary's vermogen om aantrekkingskracht te veronderstellen

Sinds het begin van het seizoen - en in het verleden van het seizoen - is Gary een magneet voor vrouwen in de jachtwereld. Nu, tijdens seizoen 3, is Gary erin geslaagd om te kussen en of te slapen met Gabriela, Ashley, Daisy en nu Scarlett. Terwijl fans Gary charmant vinden en genieten van zijn aanwezigheid in de show, vragen ze zich af wat het aan hem is dat hem onweerstaanbaar maakt voor de vrouwen op de Parsifal III.

Misschien is het het accent of een gewaagde houding achter de schermen, maar de aantrekkingskracht op Gary lijkt zowel kijker als schrijver te ontwijken. Misschien zorgt het ontbreken van menselijke interactie, behalve voor bemanningsleden, voor wanhopige maatregelen, maar het kan in het belang van de stoofschotels aan boord van de Parsifal III zijn om de verlangens naar werk en plezier te scheiden.

Daisy verdient meer dan een verhoging

Na een seizoen dat gevuld was met niets minder dan chaos, heeft Daisy verrassend genoeg bewezen de meest stabiele van de bemanningsleden te blijven. Ondanks het drama tussen haar tweede en derde stoofpot met betrekking tot titel en Gary, heeft Daisy haar kalmte behouden en heeft ze menig succesvolle charter kunnen behalen, waarmee ze haar capaciteiten als hoofdstoofpot bewijst.

Benedendeks Daisy en Gary
Benedendeks Daisy en Gary

Op dit moment lijkt het erop dat Daisy misschien beter geschikt is voor een jachtbemanning die niet bezwijkt voor drama, maar eerder voor professionaliteit. Kapitein Glenn zou in ieder geval het initiatief moeten nemen en Daisy een loonsverhoging aanbieden en nog wat, in de hoop te compenseren voor het geweldige werk dat ze aan boord van de Parsifal III heeft gedaan.

Aanbevolen: