Is 'Severance' het bekijken waard?

Inhoudsopgave:

Is 'Severance' het bekijken waard?
Is 'Severance' het bekijken waard?
Anonim

Streamingservices zijn inconstante concurrentie met elkaar, en met Netflix als koploper, maken de anderen overuren om ons geweldige projecten te brengen. Apple TV heeft een aantal geweldige dingen aan dek, en de recente release van hun show, Severance, heeft hen een enorme boost gegeven.

Severance heeft een geweldige cast, en het is grotendeels geregisseerd door Ben Stiller, die voorafgaand aan de show uitstekend regiewerk had.

Mensen kunnen niet stoppen met praten over de serie, maar is het het kijken waard? Laten we eens kijken wat er werkelijk aan de hand is.

'Severance' maakt furore op tv

In februari debuteerde Apple TV met Severance, een gloednieuwe sci-fi-show met artiesten als Adam Scott, Zach Cherry, Britt Lower en Patricia Arquette. Het project zag er intrigerend uit en het heeft sinds de release een hoop geroezemoes gegenereerd.

Een opmerkelijk aspect van dit project dat mensen echt verraste, was het feit dat het grotendeels werd geregisseerd door Ben Stiller.

Ondanks dat hij vooral bekend stond als een komische acteur, had Stiller al veel geregisseerd, maar de dingen waren anders toen hij aan Severance werkte, een project dat hij tot leven hielp brengen.

"Ik denk dat dit het langste is waar ik ooit aan heb gewerkt. En als je zo lang aan iets werkt, raak je er zo aan gewend dat het gewoon iets is dat bestaat binnen de kleine groep mensen die eraan werkt Maar nu is het raar - het voelt alsof het bijna heel snel gaat, "zei hij.

Stiller schotelde ook de personages voor en wat het project leuk maakte.

"Met elk van deze personages is er zoveel te ontdekken, want [je vraagt je af], hoeveel ervaren ze eigenlijk wat hun afgehakte zelf is, en welke gevoelens komen er onbewust door voor hen?. Al die dingen maakten deel uit van waar het gevoel van een scène zou kunnen gaan. En dat was echt leuk om te ontdekken, "zei hij.

Severance heeft tot nu toe een behoorlijke impact gehad, en het heeft de critici zeker aan het praten gekregen.

Critici vinden het geweldig

Op Rotten Tomatoes hebben de critici dit uitstekende project momenteel voor maar liefst 98%. Dit maakt het gemakkelijk een van de beste nieuwe shows op televisie, en veel professionals die de serie hebben beoordeeld, kregen veel lof om het te geven.

Tom Fitzgerald en Lorenzo Marquez hadden veel lof voor de show.

"Het voelt alsof je een meester-goochelaar ziet werken aan je verwachtingen en je feilloos misleidt, alleen om iets zo onverwachts te onthullen dat je de aard van de realiteit even in twijfel trekt", zeiden ze.

Catherine Springer van We Live Entertainment gelooft dat dit het beste nieuwe is op tv.

"Met Severance heeft Apple de beste nieuwe show op televisie, een verslavend, duister komediedrama dat een fascinerende, vreemde en angstaanjagende diepe duik in onze psyche geeft die ons doet smeken om meer", schreef ze.

Natuurlijk had niet iedereen het over Severance.

Brandon Zachary van CBR schreef: "Ben Stiller's horrorserie Severance stelt interessante vragen, maar verdwa alt in het geven van antwoorden."

Het is altijd leuk om te horen wat critici zeggen, maar we moeten kijken naar wat het publiek heeft gezegd om te kunnen beoordelen of deze show het bekijken waard is.

Is het de moeite waard om te kijken?

Een 98% bij de critici is indrukwekkend, en nog indrukwekkender, Severance heeft 93% bij het publiek. Dit laat duidelijk zien dat het de moeite van het kijken waard is, aangezien critici en publiek het erover eens zijn dat de show over het algemeen uitstekend is.

Een enthousiaste fan op Rotten Tomatoes deed een gewaagde verklaring.

"Geen woorden aan vuil maken - dit is de beste show van 2021. In een tv-landschap dat oververzadigd is met boekaanpassingen en voorspelbare verhaallijnen, is dit een volledig fris en origineel concept. Schitterende regie, solide acteerwerk, onverwachte wendingen. Binge dit nu."

Een afzonderlijke gebruiker gaf de show echter slechts een halve ster, en ze namen geen blad voor de mond over wat niet voor hen werkte.

"Het te veel vertrouwen van een show op cliffhangers is over het algemeen niet goed en deze serie bewijst het. Elke aflevering is een saai snooze-festijn voor 80% van de looptijd, terwijl de rest zich richt op het plot dat naar de volgende aflevering gaat. serie had gemakkelijk een film of miniserie met 4 afleveringen kunnen zijn, maar de makers slepen elke aflevering met saaie onzinnige dialogen of karakters die opzettelijk onwetend/dom zijn. verhalend."

Dankzij het feit dat er een gemiddelde van 95,5% is tussen critici en publiek, is Severance absoluut het kijken waard. Zorg ervoor dat je het bekijkt nu er een tweede seizoen is aangekondigd.

Aanbevolen: