Bridgerton seizoen drie richt zich op deze personages en verhaallijnen

Inhoudsopgave:

Bridgerton seizoen drie richt zich op deze personages en verhaallijnen
Bridgerton seizoen drie richt zich op deze personages en verhaallijnen
Anonim

Sinds het debuut in december 2020 heeft Bridgerton fans geboeid met zijn schattige ensemble-cast, adembenemende romantiek, unieke verhaallijnen en betoverende deconstructie van het Engelse Regency-tijdperk. De serie, gebaseerd op de romans van Julia Quinn, vertelt het leven van de Bridgertons, een gezin bestaande uit een matriarch en acht kinderen, terwijl ze het wagen om geschikte matches te vinden in de high society van Londen.

Na een spectaculair seizoen twee hebben fans met ingehouden adem gewacht op een derde deel van het oogverblindende historische drama. Gelukkig ging Netflix een stap verder dan verwacht en verlengde de hitserie met nog twee seizoenen. Hier is alles wat we weten over de verhaallijn, cast en productiestatus van Bridgerton seizoen drie.

8 Bridgerton seizoen drie zal de focus verleggen naar Colin en Penelope

Net als zijn voorgangers, zal Bridgerton seizoen drie zich concentreren op een aparte broer of zus van Bridgerton. Deze keer krijgen kijkers de kans om getuige te zijn van de reis van Colin Bridgerton (Luke Newton) en Penelope Featherington (Nicola Coughlan) naar een lang en gelukkig leven.

Bridgerton-showrunner, Jess Brownell, legde de beslissing uit om zich te concentreren en Penelope en Colin zeiden tegen Variety: "Ik heb echt het gevoel dat het de tijd van Colin en Penelope is. Omdat we beide acteurs sinds seizoen 1 op onze schermen hebben bekeken, hebben we al een beetje in hen geïnvesteerd."

7 De meeste leden van de Bridgerton-familie zullen hun rol opnieuw opnemen

Anatomy of a Scandal's Hannah Dodd voegt zich bij Bridgerton seizoen drie cast. Dodd neemt de rol van Francesca Bridgerton over van Ruby Stokes, die Bridgerton verliet om een nieuwe Netflix-serie te leiden.

Fans zullen echter blij zijn te weten dat de rest van Bridgertons ensemblecast, waaronder Phoebe Dynevor (Daphne Bridgerton), Luke Thompson (Benedict Bridgerton), Jonathan Bailey (Anthony Bridgerton), Luke Newton (Colin Bridgerton), Nicola Coughlan (Penelope Featherington) zal hun rol in seizoen drie opnieuw opnemen.

6 The Sharma Sisters maken mogelijk cameo's op Bridgerton seizoen drie

Na hun adembenemende optreden in seizoen twee snakken fans misschien naar cameo's van Kate (Simone Ashley) en Edwina (Charithra Chandran) Sharma in seizoen drie.

In een gesprek met Entertainment Weekly, hintte voormalig Bridgerton-showrunner Chris Van Dusen op de mogelijkheid dat Kate en Edwina cameo's zouden zeggen: Alles wat ik kan zeggen is dat ik het hoop. Ik mag niet praten over dingen die voorbij zijn dit seizoen. Maar ik zou ze graag in de toekomst een deel van deze show zien.'

5 Bridgerton seizoen drie zal meer komedie en gelach bevatten

Bridgerton seizoen drie zal afwijken van zijn voorgangers door meer komedie en gelach te integreren in de verhaallijn.

Jess Brownell legde de afwijking uit aan Variety en zei: "Ik zie Colin en Pen als personages die veel komedie in de show brengen. Dus ik denk dat we daar dit seizoen veel van gaan spelen. Maar ik wil dat in evenwicht brengen met nogal wat sexiness en romantiek."

4 Hoe zal Bridgerton seizoen drie verschillen van het boek van Julia Quinn?

Net als zijn voorgangers zal de verhaallijn van Bridgerton seizoen drie enigszins verschillen van het vierde boek van Julia Quinn, Romancing Mister Bridgerton. Seizoen drie zal bijvoorbeeld niet ingaan op de problemen van Penelope met haar uiterlijk, ondanks dat dit een centraal punt in het boek is.

Brownell verbrak deze discrepantie in zijn interview met Variety en zei: "[Penelope] is een muurbloempje in onze show, ik denk dat het meer om haar zelfvertrouwen gaat dan om haar uiterlijk. Dus ik denk dat dat meer is wat we spelen met dit seizoen."

3 Luke Newtons gedachten over Bridgerton seizoen drie

Luke Newton (Colin Bridgerton) zal in het derde seizoen van Bridgerton in de schijnwerpers staan. Newton is verheugd om in de verhaallijn van Penelope en Colin te duiken.

De ster gaf commentaar op de nieuwe verhaallijn in een interview met Netflix's Tudum en zei: Ik vind het geweldig dat we een relatie onderzoeken die zoveel mensen hebben gehad, waar je een vriendschap vormt en je elkaar leert kennen tot de kern. Dan vonkt het iets van daar.”

2 Nicola Coughlan's gedachten over Bridgerton seizoen drie

Nicola Coughlan (Penelope Featherington) zal samen met Luke Newton schitteren in Bridgerton's vrienden-tot-geliefde trope van seizoen drie. Coughlan deelde haar gedachten over het nieuwe seizoen in een interview met Access Hollywood. Tijdens het interview erkende de ster dat ze enthousiast was over de rol, ondanks dat ze geïntimideerd was door het vooruitzicht om intieme scènes te filmen.

De Ierse actrice gutste ook over haar co-ster, Luke Newton, en zei: "Hij is zo geweldig. Ik ben opgewonden dat wij met z'n tweeën op deze reis samen zijn. … Vrienden voor geliefden."

1 Wanneer zal Bridgerton seizoen drie beginnen met streamen op Netflix?

Bridgerton seizoen drie zal naar verwachting begin deze zomer beginnen met filmen. Ergo, de serie is mogelijk pas begin 2023 beschikbaar voor streaming.

Spreken met Entertainment Vanavond in maart bevestigde Shonda Rhimes dat het productieteam van Bridgerton "al hard aan het werk was om seizoen 3 te schrijven. Dat is al aan de gang en je zult zien. Geef het tijd."

Aanbevolen: