Hier is hoe Johnny Depp David Letterman constant zou trollen tijdens interviews

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Johnny Depp David Letterman constant zou trollen tijdens interviews
Hier is hoe Johnny Depp David Letterman constant zou trollen tijdens interviews
Anonim

David Letterman had meer dan een paar klassieke interviews op zijn 'Late Show'. Of hij Donald Trump nu in zijn gezicht sloeg, of door Chris Rock werd uitgelachen over zijn huwelijk, de interviews waren altijd een must-see televisie.

Er was nog een geweldig interview met Johnny Depp. Tegenwoordig kijken fans naar alles wat Depp uit zijn verleden heeft verteld. Zijn tijd op de 'Late Show' was altijd memorabel. Laten we eens kijken naar zijn vele optredens en hoe hij er altijd in slaagde de gastheer te trollen.

Wat is er gebeurd tussen David Letterman en Johnny Depp?

Dingen waren heel anders voor Johnny Depp tijdens zijn optredens in de 'Late Show' in de jaren 2010. Er was geen onenigheid in de media over zijn persoonlijke leven en relatie met Amber Heard. In plaats daarvan was het niets anders dan humor, aangezien Depp het eigenlijk had over de ring die hij voor Heard had gekocht tijdens de show… oh wat zijn de tijden veranderd.

Zoals Johnny onthulde, was de ring te groot voor Heard, dus besloot hij hem zelf te dragen.

"Ik heb een vrouwelijke verlovingsring. Ik was te groot voor mijn meisje Amber, ze draagt de andere."

“De ring is te groot voor haar, maar hij past perfect bij jou”, merkte Letterman op.

"Ik denk dat mensen te bang zijn om commentaar te geven: 'Waarom draagt een volwassen man een verlovingsring voor een vrouw?'", grapte Depp.

Er waren toen veel verschillende omstandigheden, Depp had een behoorlijk gevoel voor humor toen hij naast Letterman in de show verscheen.

Het lijkt erop dat hij langzaam weer op zijn plek komt, vooral gezien zijn reacties op sommige capriolen die in de rechtszaal gaande zijn. Johnny is een man met een geweldig gevoel voor humor, en dat bleek tijdens zijn vele keren met Dave. Laten we eens kijken hoe de ster Letterman zou trollen tijdens zijn vele optredens.

Johnny Depp zou nooit weten welke clip David Letterman liet zien

"Laten we ze hier een clip laten zien Johnny. Public Enemies opent op 1 juli, en wat gaan we zien?" Depp zou reageren door te zeggen: "Eh… ik weet het niet."

Dit werd een constant thema voor Depp, elke keer dat het tijd was voor de acteur om een scène uit de film die hij promootte, uit te leggen of te hypen met Letterman.

"Wat is de clip hier Johnny," zou Letterman zeggen, "Ik heb geen idee", reageert Johnny. Letterman verloor het van tijd tot tijd een beetje en zei "oh in godsnaam", wat alleen maar bijdroeg aan het lachen.

Depp nam zichzelf nooit al te serieus en dat zou zo blijven tijdens bepaalde Late Show-segmenten. Letterman zou zeggen: "Dit is mooi, dit ziet eruit als een ouderwetse, ik weet het niet, sloep? Is het een sloep of zoiets? Is het een jacht?"

Hilarisch keek Depp naar de foto en zei: "Ik weet het echt niet… het is maar een boot." het publiek at het antwoord volledig op.

Depp zou ook verklaren dat hij nooit de schermrichting zou lezen, noch de films waarin hij zou verschijnen, opnieuw, Letterman zou versteld staan van deze antwoorden, en het was allemaal leuk.

Hij creëerde zoveel memorabele momenten in de show, en het is duidelijk dat fans ervan genoten.

Fans waren dol op Depps interviews op Letterman's 'Late Show'

Titled, "Letterman heeft het moeilijk met Johnny Depp" op YouTube, de briljante en hilarische compilatie heeft meer dan 17 miljoen views op het platform. Het is duidelijk dat fans het fantastisch vonden met Depp's optredens in de show en het was nogal duidelijk met de feedback van de fans, aangezien iedereen de acteur prees.

"Zodra de klus geklaard is op de film, is het echt mijn zaak niet" freaking epic love it."

"Waar ik altijd van heb gehouden, aan deze kerel is dat hij op het ritme van zijn eigen trommel loopt."

"Het is alsof hij acteren als zijn werk ziet en hij is in de war over waarom iedereen hem daarvoor bekoort. Best wel gezond."

"Dit wordt nooit oud. Johnny is heel oprecht, eerlijk en nuchter. Hij is gewoon zichzelf."

"Johnny Depp is de man op de middelbare school die nooit voor een toets heeft gestudeerd, maar de klas heeft gehaald."

Het is duidelijk dat fans de interviews geweldig vonden en nu maar hopen dat als het hofdrama eenmaal voorbij is, Depp weer zijn oude zelf kan worden en in zulke luchtige interviews kan verschijnen.

Aanbevolen: