Heeft Russell Brand zijn personage 'Vergeet Sarah Marshall' geïmproviseerd?

Inhoudsopgave:

Heeft Russell Brand zijn personage 'Vergeet Sarah Marshall' geïmproviseerd?
Heeft Russell Brand zijn personage 'Vergeet Sarah Marshall' geïmproviseerd?
Anonim

14 jaar later is Forgetting Sarah Marshall nog steeds een hitkomedie. Geproduceerd door Judd Apatow, was de film behoorlijk revolutionair toen hij voor het eerst uitkwam in 2008. Het is een herbekijkbare raunch-com die zelden voorkomt met een emotioneel mannelijk hoofdpersonage gespeeld door Jason Segel. Dan is er het scène-stelende personage van Russell Brand, waar de meeste mensen hem om herinneren (behalve dat hij de ex-man van Katy Perry is). Sommigen zeggen dat de rol is gemaakt met de acteur in gedachten, terwijl anderen denken dat hij het personage zelf heeft gemaakt. Dit is het waargebeurde verhaal achter Brands reis naar het spelen van de Engelse rocker Aldous Snow.

Hoe kwam Russell Brand aan zijn rol in 'Vergeet Sarah Marshall'?

Vergeet Sarah Marshall was Brands Hollywood-filmdebuut. Maar toen was hij al beroemd in Groot-Brittannië. Toen hem werd gevraagd hoe hij auditie deed voor de film, beschreef Brand het in kleurrijke termen. "Ik vond het geweldig. Ik denk dat je in een auditiesituatie moet erkennen dat er een bepaalde hoeveelheid voorspel nodig is voordat je aan volledig opgeblazen audities begint", vertelde hij aan Female. "Ik zie het als een sjabloon voor het leven. Je kunt niet meteen geleerd worden, rechtop en opgewekt, effluvium spuitend willekeurig. Allereerst moet ik hoffelijk, hoffelijk en beleefd zijn."

Hij sprak destijds ook over zijn roem in Engeland. "Ik ben een zeer succesvol persoon. Kijk naar al deze dingen die ik heb kunnen krijgen. Ik heb deze zelf met geld gekocht. In Engeland, ja, ik ben een succesvolle komiek. Het is echt goed. Ik kan heb dit kapsel en niemand twijfelt meer", zei hij, terwijl hij een vergelijking van zijn populariteit met Hugh Grant toevoegde."Nou, het is een veel meer op tabloid gebaseerde roem dan dat," zei hij over zijn sterrendom. "Tenzij, natuurlijk, Hugh Grant met prostituees naar bed is geweest, dan staan we natuurlijk ongeveer gelijk."

Toen hem werd gevraagd wat zijn grote schandaal zou zijn, antwoordde hij: "Oh, jezus. Womanizing en fluzzying over. Weet je dat sommige kranten in het Verenigd Koninkrijk de absolute lef hebben om vrouwen na het opstaan met me naar bed te sturen comedyshows en dan schrijven ze erover in de kranten? Gelukkig is de grammatica erbarmelijk omdat de vrouwen uiteindelijk mietjes zijn en geen pen mogen oppakken."

Hoe creëerde Russell Brand zijn personage in 'Forgetting Sarah Marshall'?

Aanvankelijk wilde Brand dat zijn personage een schrijver zou zijn, geen rocker. "Nou, ik ben een beetje zoals elke auteur en auteurs kunnen behoorlijk extreme karakters zijn zoals Hemingway, een schrijver, die zeker geen muurbloempje of Jean-Genee was," onthulde hij."Dus binnen de literatuur zijn er mensen die behoorlijk decadent en hedonistisch zijn, nietwaar? Henry Miller. Dus ik dacht dat ik hem gewoon zou spelen alsof hij een soort sexy auteur van Henry Miller was. Toen dachten ze dat het gemakkelijker zou zijn om hem gewoon als een rockster te casten in plaats van te proberen een man te rechtvaardigen die boeken schrijft voor de kost met zoveel eyeliner op."

Hij voegde eraan toe dat hij bijna de hele tijd improviseerde. "Bijna helemaal. We waren daar twee weken, maar ze leerden me paardrijden en ze leerden me surfen. We hadden twee weken workshop en het schrijven van het script en ze waren ongelooflijk gul en gaven me ontzettend veel van vrijheid", zei hij over zijn improvisatie. "Ik moet zeggen dat het geweldig is. Het is zo genuanceerd en briljant. Jason schreef een prachtig verhaal en een prachtig script en nog steeds van binnen dat ze dat ethos toestonden en me toestonden om regels te improviseren. Dat was briljant en bevrijdend voor mij omdat als een stand-upcomedian Ik ben gelukkiger als ik mijn eigen materiaal en zo schrijf. Dus het was ongelooflijk bevrijdend en bevredigend. Ik improviseerde ladingen en ladingen."

Was Russell Brand dichtbij met de cast van 'Vergeet Sarah Marshall'?

Het is niet duidelijk of Brand door de jaren heen goede vrienden is gebleven met de cast. Maar hij had de aardigste dingen te zeggen over Segel en Kristen Bell. "Hij is een briljante en genereuze acteur. Hij is erg bekwaam en grappig en altijd op zoek naar de lach, maar ook goed met subtiele dingen", zei hij over Segel. "Hij werkt heel snel het ritme van een artiest uit en geeft je de ruimte om dat te ontwikkelen. Hij is echt een zeer bekwame acteur en een aardige kerel. Ik hield van hem."

Hij had ook een geweldige tijd om met Bell samen te werken. "Maar ze is echt goed. Ze zijn allemaal erg getalenteerd en goed", zei Brand over haar. "Ik ben normaal gesproken een stand-upcomic en ik doe mijn eigen tv-show en dus ben ik niet echt gewend om met andere mensen om te gaan en dus werk ik op een nogal insulaire manier en dus om met deze mensen te werken en deze mensen goed te vinden was spannend. Het was echt spannend. Ik vond het geweldig."

Aanbevolen: