Wie was Tom Hopper voor 'The Umbrella Academy'?

Inhoudsopgave:

Wie was Tom Hopper voor 'The Umbrella Academy'?
Wie was Tom Hopper voor 'The Umbrella Academy'?
Anonim

Netflix biedt een aantal fantastische projecten die het hele scala aan genres omvatten, en ze hebben voor elk wat wils. Sommigen verwachten misschien niet dat ze geweldige superheldendingen hebben, maar The Umbrella Academy was een verademing.

Seizoen drie van de show staat voor de deur en The Sparrow Academy zal zeker hun aanwezigheid laten voelen. Tom Hopper was briljant in elk seizoen van de show en hij heeft jaren werk verzet om te komen waar hij nu is.

Dus, wie was Tom Hopper voor The Umbrella Academy? Laten we eens kijken en zien!

Tom Hopper is geweldig op 'The Umbrella Academy'

Tijdens de eerste twee seizoenen op Netflix was The Umbrella Academy een van de coolste shows die er zijn. Het is een briljante kijk op het superheldengenre en een van de beste aspecten van de show is de geweldige cast.

Tom Hopper werd gecast als Luther in de show, en hij was uitzonderlijk in de rol.

Een van de meest opvallende fysieke kenmerken die Luther heeft, is zijn grote lichaam, en om dit voor elkaar te krijgen, moest Tom Hopper tijdens het filmen een groot pak dragen.

In een interview vertelde de acteur hoe het was om te filmen terwijl hij het pak droeg.

"We zijn in de zomer begonnen met fotograferen in Toronto, wat een heel, heel hete tijd is en in een pak dubbel zoveel, dus het was bijzonder warm! Maar je raakt er een beetje aan gewend; je lichaam past zich aan en je gaat gewoon door. Het heeft geen zin om over dingen als het pak te zeuren, want het gebeurt, of je het nu leuk vindt of niet! En in zekere zin heeft het me ook echt geholpen om te ontdekken wie Luther is. Luther voelt zich ongemakkelijk in dat lichaam, dus telkens als ik het aantrek, heb ik het gevoel dat ik weet wie Luther is. Je weet wat zijn ongemakken zijn en wat de praktische aspecten zijn van het hebben van zo'n groot lichaam, "zei hij.

Het is echt van de grond gekomen voor de acteur sinds hij op The Umbrella Academy is geland, maar de waarheid is dat hij veel werk verzette voordat hij een hoofdrol in de show scoorde.

Hij was op shows zoals 'Black Sails'

Voor zijn landing op The Umbrella Academy werkte Tom Hopper sinds 2007 voor televisie. In de aanloop naar de rol van Luther verscheen hij in shows als Doctors, Kingdom, Doctor Who, Merlin en Black Sails. Hij had zelfs een korte periode in Game of Thrones !

Hoppers werk aan Black Sails als Billy Bones was echt fantastisch, en veel mensen maakten kennis met zijn werk dankzij zijn tijd op de show.

Hopper was niet alleen geweldig in de show, maar hij was ook een grote fan. In een interview met The Guardian noemde hij een specifieke aflevering van Black Sails als zijn favoriete tv-aflevering die hij ooit heeft gezien.

"Dit is arrogant, maar aflevering vijf van seizoen twee van een show waar ik in zit, genaamd Black Sails, vond ik gewoon een fenomenaal stuk televisie. Het was zo goed gemaakt, en het had een ongelooflijke draai aan het einde. Ik herinner me dat ik het script las en meteen zo opgewonden was. Het was een gamechanger voor kijkers, en ze werden er meteen in gehaakt, "zei Hopper.

De acteur weet duidelijk hoe hij geweldig werk op televisie moet doen, maar hij heeft er ook voor gezorgd dat hij ook filmwerk doet.

Tom Hopper verscheen ook in 'Terminator: Dark Fate'

Tom Hopper als William Hadrell
Tom Hopper als William Hadrell

Op het grote scherm wordt Tom Hopper niet per se beschouwd als een productieve acteur, maar voordat hij de rol van Luther op The Umbrella Academy belandde, kreeg hij filmrollen om zijn acteervaardigheden te verbeteren.

Hij maakte zijn filmdebuut in 2007 in de film Saxon, en van daaruit zou hij te zien zijn in films als Tormented, Northman: A Viking Saga, Kill Ratio en I Feel Pretty.

In hetzelfde jaar dat hij zijn tijd op The Umbrella Academy begon, zou Hopper ook verschijnen in Terminator: Dark Fate.

Voor Hopper moet de film hebben gevoeld als een droom die uitkomt. Blijkt dat hij als kind van de franchise hield, en Arnold Schwarzenegger was zijn fitness-invloed.

De belangrijkste zou Terminator 2: Judgement Day zijn. Ik heb het [toen ik] vrij jonger was dan ik keer op keer op VHS had moeten zien. Ik was geobsedeerd door Arnie. Dat is ook wat mijn liefde voor motoren begon: Arnie die rondrijdt op zijn Harley, "vertelde hij aan Men's He alth.

Seizoen drie van Tom Hopper's Umbrella Academy komt binnenkort uit, dus zorg ervoor dat je de eerste twee seizoenen van tevoren inha alt!

Aanbevolen: