The Umbrella Academy': fans hebben een theorie over wie vijf werkelijk is

Inhoudsopgave:

The Umbrella Academy': fans hebben een theorie over wie vijf werkelijk is
The Umbrella Academy': fans hebben een theorie over wie vijf werkelijk is
Anonim

Netflix's "The Umbrella Academy" is gemakkelijk een favoriet bij fans geworden. Hoewel we maar door kunnen gaan over de show, willen we je waarschuwen dat als je seizoen 1 en 2 nu nog niet hebt gezien, je dan voorbereidt op spoilers! De show richt zich op Reggie Hargreeves en zijn 7 geadopteerde kinderen, die allemaal een specifieke superkracht bezitten. Nummer Vijf, het enige personage in de show waarnaar zijn nummer verwijst, is onder andere in staat om in de tijd te reizen.

Terwijl we hem door zijn post-apocalyptische tijd zagen navigeren, slaagde Number Five, die momenteel online een hot topic is, erin terug in de tijd te komen om zijn familie te waarschuwen voor wat komen gaat. Nadat het eerste seizoen was uitgezonden, kwamen fans meteen met een aantal theorieën over wie Number Five werkelijk is, en deze is zeker de moeite waard om te vertellen, ook al is het misschien een beetje vergezocht. Laten we beginnen!

Wie is nummer vijf?

Aidan Gallagher Umbrella Academy
Aidan Gallagher Umbrella Academy

Na 40 jaar in een post-apocalyptische wereld te hebben doorgebracht, waar Number Five voor The Commission werkte, kwam hij eindelijk terug naar huis, maar tegen een prijs. Vijf waren als 13-jarige jongen teruggekeerd naar zijn familie, ondanks dat zijn geest hetzelfde was gebleven. Dit zorgde voor een behoorlijk interessante verhaallijn, en daarom is Five in beide seizoenen zo'n focus. Hoewel hij op tijd bij zijn broers en zussen is om hen te waarschuwen voor wat komen gaat, gebeurt het onvermijdelijke nog steeds, maar niet voordat de tijd teruggaat naar de jaren zestig.

Hoewel de regels van tijdreizen verschillen tussen mediums, hebben talloze fans de indruk dat Number Five ook dezelfde persoon is als een ander personage in de show. Nadat hij zijn bewustzijn had geprojecteerd in een kwantumstaat die op alle tijdstippen bestaat, begonnen fans te speculeren dat Number Five en Reginald Hargreeves dezelfde persoon zijn! De theorie in het bijzonder, die begon op Reddit, beweert dat het bewustzijn van Five mogelijk uit elkaar is gesplitst en hem in staat heeft gesteld om op twee plaatsen tegelijk te zijn over verschillende tijdlijnen.

Umbrella Academy Netflix
Umbrella Academy Netflix

Aangezien Reggie een behoorlijk uitgebreide kennis heeft van tijdreizen, waarvan hij veel deelt met Nummer Vijf, is het heel goed mogelijk dat ze dezelfde persoon kunnen zijn. Hoewel de theorie zelf in feite fascinerend is, maken die-hard fans van de Gerard-Way-strips waarop de Netflix-show is gebaseerd, de theorie volledig onmogelijk. Hoewel de strips misschien in één richting werken, veranderen of veranderen veel shows het pad waarin het originele verhaal wordt verteld, dus hoewel de theorie misschien niet mogelijk is, wie weet waar de schrijvers de dingen zullen brengen.

Onmiddellijk nadat seizoen 1 was afgelopen, geloofden fans dat deze theorie in seizoen 2 werkelijkheid zou worden. Nou, dat bleek niet zo te zijn. Hoewel de Reddit-gebruiker misschien een aantal geweldige punten en connecties heeft gegeven, is het veilig om te zeggen dat Number Five en Reginald Hargreeves niet dezelfde persoon zijn … of wel?

Aanbevolen: