This Is Us Stars hebben deze memorabele items uit de set gestolen

Inhoudsopgave:

This Is Us Stars hebben deze memorabele items uit de set gestolen
This Is Us Stars hebben deze memorabele items uit de set gestolen
Anonim

Na zes jaar en 106 afleveringen op NBC stopte het populaire familiedrama This Is Us met zijn laatste aflevering op 24 mei 2022. Fans van de serie hebben hun gevoel van verlies uitgesproken na het dramatische einde van de show, en zijn nog steeds bezig met het doorzoeken van specifieke verhaallijnen die opvielen in alle zes seizoenen.

Hetzelfde geldt voor de meeste leden van de illustere cast van het ensemble, die op dezelfde manier hun verdriet hebben geuit over het afscheid. Zoals vaak gebruikelijk is in Hollywood, kregen de acteurs echter de kans om specifieke herinneringen van de set mee te nemen, van hun tijd tijdens het werken aan de show.

Dit is wat elk van de castleden van This Is Us besloot te 'stelen' van de set.

9 Mandy Moore (Rebecca Pearson)

This Is Us is een show die altijd een significante betekenis zal hebben voor Mandy Moore. Ze kwam naar verluidt dicht bij het stoppen met acteren voordat ze werd gecast voor de Dan Fogelman-serie, waardoor ze in wezen haar carrière veranderde.

Om haar tijd in de show te herinneren, droeg Moore een aantal items van de set bij zich. "Ik heb mijn Steelers Jersey van de Super Bowl-aflevering, mijn trouwring [van Jack, niet die van Miguel], mijn maanketting en een paar andere kostuums," zei ze.

8 Chrissy Metz (Kate Pearson)

Net als Mandy Moore bood This Is Us ook veel uitstel voor Chrissy Metz toen ze zich bij de cast voegde. Op het moment dat ze het optreden landde, had ze naar verluidt minder dan één dollar op haar bankrekening. Metz liep weg van de set van de show met twee ziekenhuisarmbanden die haar personage Kate droeg.

Ze onthulde ook dat als ze de kans had gehad, ze graag een piano had willen nemen die van Kate en Toby (Chris Sullivan) was."Er zijn zoveel herinneringen, niet alleen rond de piano, maar muziek in het algemeen, en ik heb er een perfecte plek voor", legde ze uit. "Dus ik hoop, vingers gekruist."

7 Milo Ventimiglia (Jack Pearson)

De patriarch van de Pearson-familie zou er uiteindelijk heel anders uit kunnen zien, aangezien de producenten van This Is Us hem bijna doorgaven voor de rol van Jack Pearson.

Terwijl andere castleden nadachten wat ze van de set moesten meenemen, had Ventimiglia eigenlijk het tegenovergestelde gedaan. Een horloge uit de jaren 70 dat door Jack tijdens de show werd gedragen, was een persoonlijk verzamelobject dat hij besloot toe te voegen aan zijn karakter. Hij vroeg echter op het laatste moment om een paar Evel Knievel-laarzen, ook gedragen door Jack.

6 Sterling K. Brown (Randall Pearson)

Sterling K. Brown's keuze om mee te nemen van de set van This Is Us is ook vrij uniek. Zijn karakter, Randall is getrouwd en heeft drie kinderen. Aan het einde van de show nam hij een van de familieportretten mee als aandenken.

"Ik zal ze in de toekomst als een deel van mijn familie beschouwen", zei Brown over de acteurs die de familieleden van zijn personage speelden. "Dat is alles wat ik nodig had. Ik had alleen de foto nodig."

5 Chris Sullivan (Toby Damon)

Hoewel Dan Fogelman altijd wist dat hij wilde dat This Is Us zes seizoenen zou duren, was Chris Sullivan onvermurwbaar dat de show nog een extra seizoen had moeten doorgaan.

Sullivan ging een unieke richting in bij het kiezen van een souvenir uit de show: hij vroeg om de beroemde Pearson-familie Grand Wagoneer te kopen. "Mijn vrouw en ik praten al heel lang over die auto", onthulde hij. "Ze gaan het aan mij verkopen… en ik wil dat het onze familie Wagoneer wordt."

4 Susan Kelechi Watson (Beth Pearson)

De fysieke en emotionele investering van het filmen voor This Is Us was zo veel voor Susan Kelechi Watson, dat ze een maand pauze moest nemen nadat de hoofdfoto's waren ingepakt.

Net als haar schermechtgenoot Sterling K. Brown, werd Watson aangetrokken door de familiefoto's en kneep ze er zelf twee. Ze droeg ook een beeldje bij zich dat deel uitmaakte van de armaturen in de familiekeuken van haar personage.

3 Jon Huertas (Miguel Rivas)

Jon Huertas regisseerde twee afleveringen van This Is Us, en hij koos er een uit om zijn aandenken te kiezen. Aflevering 3 van het laatste seizoen bevatte een Big Green Egg-grill en houtskoolroker.

"Ik zal wat kip en groenten roken, en ik denk dat we klaar zijn," zei Huertas.

2 Justin Hartley (Kevin Pearson)

Zoals de meeste van zijn collega's op This Is Us, hielp een knap salaris op de show om het vermogen van acteur Justin Hartley aanzienlijk te vergroten.

In een Oscar-waardig optreden grapte Hartley dat hij een auto van de set van de show had gehaald en dat niemand ervan wist. In werkelijkheid kreeg de voormalige acteur van Smallville een schilderij van zijn personage van Dan Fogelman, dat hij naar verluidt in de sigarenlounge van zijn huis hangt.

1 Eris Baker en Faithe Herman (Tess en Annie Pearson)

Eris Baker en Faithe Herman speelden de schattige dochters van Randall en Beth, Tess en Annie Pearson. Baker, niet veel anders dan haar tv-moeder, onthulde dat ze enkele van de sieraden die Tess droeg wilde erven, terwijl Herman gehecht was aan een pop waar Annie in de vroege seizoenen mee zou spelen.

De geadopteerde zus van Tess en Annie, Déjà, werd gespeeld door Lyric Ross, die vertelde over het dragen van enkele stripboeken van haar personage.

Aanbevolen: