Hier is waarom Hollywood nog steeds geobsedeerd is door Marilyn Monroe

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Hollywood nog steeds geobsedeerd is door Marilyn Monroe
Hier is waarom Hollywood nog steeds geobsedeerd is door Marilyn Monroe
Anonim

Amerikaanse actrice, zangeres en model Marilyn Monroe is al zes decennia dood, maar Hollywood is nog steeds geobsedeerd door haar. Ze werd beroemd door het spelen van een aantal komische personages als een blonde bom en resulteerde erin dat ze zelfs vandaag nog het populairste sekssymbool werd. Lang na de dood van sekssymbool Marilyn Monroe bleef ze een belangrijk icoon van de popcultuur, vooral toen Monroe poseerde voor Playboy.

Gedurende haar tijd zijn haar films altijd commercieel succesvol geweest en brachten ze destijds zelfs $ 200 miljoen op, wat overeenkomt met ongeveer $ 2 miljard vandaag. Norma Jeane Mortenson werd geboren op 1 juni 1926 en stierf op 4 augustus 1962, maar tot op de dag van vandaag; mensen kennen haar nog steeds en praten nog steeds over haar. Dit zijn de redenen waarom de industrie nog steeds geobsedeerd is door het sekssymbool en waarom ze nog steeds te veel ophef genereert, ook al is ze bijna zestig jaar geleden overleden.

8 Een iconisch symbool

Niet iedereen denkt dat Marilyn Monroe een goede actrice is, maar de actrice heeft onmiskenbaar haar stempel gedrukt op de wereld en is het iconische symbool van Hollywood geworden. De actrice is in haar tijd een fenomeen geworden en zelfs tot op de dag van vandaag kent iedereen haar nog steeds. Marilyn Monroe maakt al bijna zes decennia deel uit van ieders verbeeldingskracht, wat erg lang is voor één beroemdheid.

7 De plotselinge ondergang van de legende

Een simpele reden waarom het uithoudingsvermogen van haar roem diepgeworteld is, is vanwege het voortijdige einde van haar leven. Mensen hebben geprojecteerd en ingebeeld hoe haar leven en carrière eruit zouden hebben gezien als ze nog langer had geleefd. Veel mensen spelen ook enkele logische of onlogische doelen in haar leven. De verbeelding is gedwongen om door te gaan sinds ze stierf tijdens haar hoogtepunt en mensen zullen zich altijd afvragen wat ze zou kunnen worden en of ze ooit kan streven naar een serieuze actrice.

6 Haar vele controverses

De Amerikaanse actrice heeft misschien een kort leven gehad, maar ze leek haar leven ten volle te hebben geleefd. Er werd gemeld dat Marilyn Monroe in de tijd dat ze op het hoogtepunt van haar carrière was, een drugsverslaafde en alcoholist was. Veel mensen beweren ook dat de publiciteit van de Amerikaanse actrice strategisch schandalig was terwijl haar privéleven bijna onbestaande is. Mensen geloofden dat haar imago schandalig was, zodat ze altijd in de schijnwerpers kon staan.

5 Monroe's overweldigende onschuld en seksualiteit

Mensen vinden haar overweldigend en onweerstaanbaar omdat ze de perfecte mix is van industriële seksualiteit en totale onschuld. In tegenstelling tot andere blonde bommen die er zijn, vinden vrouwen het onmogelijk om Marilyn Monroe te haten, aangezien ze een icoon van schoonheid en sexyheid is geworden. Ze was ook charmant en lief op haar eigen manier, wat het voor iedereen moeilijk maakt om echt haat jegens haar te genereren. Hoewel velen jaloers op haar waren, haatte niemand haar echt. Zelfs tijdens het hoogtepunt van haar populariteit was ze in die tijd getrouwd met de grootste Amerikaanse held, honkbalgrootheid Joe DiMaggio, en ze leken alles te hebben.

4 Bovenal een behulpzame en vriendelijke ziel

Tales of Marilyn Monroe's vriendelijkheid en behulpzaamheid is niet iets ongehoords. Veel mensen hebben hun verhalen gedeeld over de puurheid van het hart van de iconische actrice. Een voorbeeld hiervan was met de Amerikaanse zangeres Ella Fitzgerald, Marilyn Monroe hoorde dat Fitzgerald niet mocht optreden op de exacte plek waar Marilyn moest optreden. Toen Marilyn deze discriminatie hoorde, besloot ze te weigeren om op de plaats op te treden, tenzij de organisatoren Fitzgerald meenamen, en als gevolg daarvan hebben ze Fitzgerald ook meegenomen.

3 Het embleem van seksuele revolutie

Marilyn Monroe werd beroemd omdat haar karakterrollen speelden als een komische blonde bom. Hierdoor is ze het meest populaire sekssymbool geworden, niet alleen tijdens haar tijd, maar zelfs tot op de dag van vandaag. Veel mensen geloven dat Monroe heeft gediend als het perfecte symbool van de seksuele revolutie van het tijdperk. Haar sexappeal is onvergelijkbaar en zelfs tot op de dag van vandaag kan niemand haar sexiness verslaan.

2 De vele samenzweringen van de dood van Monroe

Het iconische symbool stierf in 1962 aan schijnbare zelfmoord, maar veel mensen geloofden dat er veel meer in haar dood zit. In bijna alle samenzweringen met betrekking tot haar dood gaat het om haar vermeende affaire met president John F. Kennedy. Ze zou een affaire hebben met de president en daar is de familie Kennedy helemaal niet blij mee. Toen werd later ook onthuld dat ze naar verluidt sliep met de broer van John F. Kennedy, Robert Kennedy. Samenzweringen suggereren dat het Robert was die haar vermoordde om hun affaire te verdoezelen en omdat ze te veel wisten. Er was ook een samenzwering die suggereerde dat ze werd vermoord door een paar CIA-agenten, alleen maar om de Kennedy's pijn te doen. Niemand weet echt zeker wat er is gebeurd en wat er met Monroe is gebeurd, waardoor haar leven en dood tot op de dag van vandaag nog steeds een aantal nieuwsgierige geesten verzamelt.

1 Een krachtige dame in Hollywood

Amerikaanse actrice Marilyn Monroe projecteerde natuurlijke onschuld als een ongelooflijk mooie en sexy actrice. Het was krachtig omdat ze tegelijkertijd onschuld en sexyheid uitstra alt, iets wat niet iedereen kan. Mensen staan versteld van haar vermogen om te dansen, acteren en zingen, iets wat ze heeft geleerd, ook al heeft ze een moeilijke jeugd gehad. Ze leefde als jong kind in armoede en slaagde langzaam in haar leven. Mensen vonden haar empowerment en inspirerend omdat ze al op jonge leeftijd zoveel heeft bereikt.

Aanbevolen: