Love On The Spectrum': Is Abby nog steeds bij David?

Inhoudsopgave:

Love On The Spectrum': Is Abby nog steeds bij David?
Love On The Spectrum': Is Abby nog steeds bij David?
Anonim

Realityshows gericht op het vinden van liefde zijn niets nieuws, maar als ze goed worden uitgevoerd, kunnen ze een enorme hit worden op televisie. De Bachelor is bijvoorbeeld meer een competitie, terwijl Married at First Sight meer een experiment is dat gemengde resultaten heeft opgeleverd.

Love on the Spectrum heeft zojuist zijn Amerikaanse versie uitgebracht en fans hebben er veel over te zeggen. Deze datingshow richt zich op personen met autisme die door de datingwereld navigeren, en tijdens het debuutseizoen konden fans zien dat David en Abbey het met elkaar eens waren.

Dus, zijn David en Abbey nog steeds samen? Laten we eens kijken en zien!

'Love On The Spectrum US' is een hit

De afgelopen weken is Love on the Spectrum een van de populairste realityshows geworden. Deze show is gebaseerd op de populaire Australische realityserie en gaat over de liefdesrelaties van mensen met een autismespectrumstoornis.

Net als zijn voorganger, richt de Amerikaanse versie zich op een aantal jonge mensen, van wie velen wat hulp van een deskundige nodig hebben.

De sociale uitdagingen die gepaard gaan met autismespectrumstoornis worden volledig weergegeven en het geeft het oorzakelijke publiek een glimp van waarom autisme een breed spectrum is. Alle deelnemers aan de show vallen op verschillende punten in het spectrum, en ze worden allemaal geconfronteerd met unieke uitdagingen als het gaat om het navigeren door de datingscene.

Zoals je je kunt voorstellen, is deze serie enorm populair geweest en veel mensen gingen terug om de Australische versie te bekijken kort nadat ze de nieuwste hadden verslonden. Simpel gezegd, het is een geweldige show waarvan fans hopen dat er in de nabije toekomst meer seizoenen zullen volgen.

Het Amerikaanse seizoen bevatte een aantal opmerkelijke dates en romances, en voor velen was de relatie tussen Abby en David echt speciaal.

Abbey en David sloegen een romance op de show

Abbey was de hoofdrolspeler in de show, en degenen die haar op sociale media hadden gevolgd voorafgaand aan het debuut van het seizoen, waren enthousiast om een glimp op te vangen van haar leven en de dynamiek van haar familie. Gelukkig werd ze gekoppeld aan David, een jonge man in het spectrum die een perfecte match bleek te zijn voor Abby.

Volgens ScreenRant: "De twee kregen een band over de Afrikaanse leeuw, die verrassend genoeg hun beide favoriete dieren was. Kort daarna gingen ze op hun tweede date en tegen het einde van de show vroeg David Abbey om zijn vriendin."

Het was hartverwarmend om te zien hoe deze twee een band kregen en elkaar leerden kennen. Ze hadden veel gemeen en genoten oprecht van elkaars gezelschap. Onnodig te zeggen dat hun vertederende relatie een van de beste aspecten van de show werd.

Aan het einde van het seizoen hoorden de kijkers dat de relatie van het duo al na de indiening had geduurd, maar dit was een jaar geleden gedaan, waardoor velen zich afvroegen of het paar de zaken heeft laten werken.

Zijn ze nog steeds samen?

Dus, zijn Abbey en David van Love on the Spectrum nog steeds samen? Gelukkig is onthuld dat het paar het goed doet!

Volgens Distractify: "Sinds de opnames eind 2021 zijn afgerond, zijn David en Abbey tot op heden blijven doorgaan. Abbey's moeder, Christine Romeo, deelde een TikTok met de Love on the Spectrum U. S.-ster om fans de laatste update te geven "Is hij [David] nog steeds je vriendje?" Vraagt Christine in de video. "Ja!", roept Abbey uit, voordat ze eraan toevoegt dat ze graag op date gaat met David naar de Santa Monica Pier, de Cheesecake Factory en The Grove.

Dit is geweldig nieuws voor fans om te horen, omdat ze eerder relaties van de show op de lange termijn hebben zien haperen.

Chloe en Mark uit de Australische versie van de show zijn bijvoorbeeld een voorbeeld van een liefdevol stel dat niet in staat was om het vol te houden toen de camera's stopten met draaien. Ondanks dat hij niet aan het trainen was, heeft Marks ervaring met de show, met name wat hulp krijgen bij het daten, een positieve invloed op zijn leven gehad.

"Ik heb geleerd veel vragen te stellen en te praten en me te gedragen tijdens het daten. Het hebben van deze vaardigheden heeft mijn zelfvertrouwen echt vergroot en het heeft me een nieuwe kans gegeven in de prachtige maar gecompliceerde wereld van liefde en relaties, " zei de realityster.

Abby en David van Love on the Spectrum bloeien nog steeds op in hun romance, en fans zouden niets liever willen dan ze te zien verschijnen in het volgende seizoen van de show wanneer deze in de toekomst op Netflix verschijnt.

Aanbevolen: