Alles wat Harry Styles en Olivia Wilde tot nu toe samen hebben gedaan

Inhoudsopgave:

Alles wat Harry Styles en Olivia Wilde tot nu toe samen hebben gedaan
Alles wat Harry Styles en Olivia Wilde tot nu toe samen hebben gedaan
Anonim

Voormalig One Direction-lid Harry Styles en actrice Olivia Wilde zijn sinds eind 2020 aan het daten. Hoewel de twee hun relatie niet verbergen, onthullen ze er ook niet te veel over. Zoals fans weten, was Olivia Wilde voorafgaand aan Harry Styles samen met acteur Jason Sudeikis met wie ze twee kinderen heeft - een zoon, Otis, geboren in 2014, en een dochter, Daisy, geboren in 2016.

Vandaag nemen we alles onder de loep wat Harry Styles en Oliva Wilde samen hebben gedaan. Van werken aan Don't Worry Darling tot vakantie in Italië - blijf scrollen om te zien wat de twee hebben uitgespookt!

8 Harry Styles en Olivia Wilde werkten samen aan een film

Laten we beginnen met het feit dat Harry Styles en Olivia Wilde elkaar ontmoetten op de set van de nog te verschijnen thrillerfilm Don't Worry Darling, geregisseerd door de actrice. Styles werd gecast om acteur Shia LaBeouf te vervangen, die werd ontslagen door Olivia Wilde na een botsing met de cast en crew. De actrice onthulde waarom ze hem castte: "[Kostuumontwerper Arianne Phillips] en ik deden een klein overwinningsdansje toen we hoorden dat we officieel Harry in de film hadden omdat we wisten dat hij een echte waardering heeft voor mode en stijl", zei ze..

"Deze film is ongelooflijk stilistisch. Het is erg hoogstaand en weelderig, en ik ben echt dankbaar dat hij zo enthousiast is over dat element van het proces - sommige acteurs interesseren het gewoon niet. Voor mij is hij erg modern, en ik hoop dat dit soort vertrouwen als een man dat Harry heeft - echt verstoken van alle sporen van giftige mannelijkheid - een indicatie is van zijn generatie en dus van de toekomst van de wereld", vertelde ze aan de publicatie, eraan toevoegend: "Ik denk dat hij is daar in veel opzichten voorstander van, en loopt daarin voorop. Het is behoorlijk krachtig en buitengewoon om iemand in zijn positie te zien herdefiniëren wat het kan betekenen om een man met vertrouwen te zijn."

7 Harry Styles en Olivia Wilde woonden de bruiloft van zijn manager bij

Harry Styles en Olivia Wilde haalden voor het eerst de krantenkoppen in januari 2021 toen ze niet alleen werden gespot op de bruiloft van de manager van Styles, maar ook hand in hand. Destijds onthulde een bron voor People: "Ze waren aanhankelijk in de buurt van hun vrienden, hielden elkaars hand vast en zagen er erg gelukkig uit. Ze zijn een paar weken met elkaar uitgegaan."

6 Harry Styles en Olivia Wilde brachten veel tijd door in Londen

Tegen februari 2021 waren de opnames van Don't Worry Darling voltooid en vertrokken Harry Styles en Olivia Wilde naar Engeland, waar ze veel tijd samen doorbrachten.

Een insider van Us Weekly onthulde dat de twee naar Engeland gingen om hun privacy te beschermen. "Mensen hebben de neiging om de privacy van mensen in Londen te respecteren, dus ze voelen zich waarschijnlijk op hun gemak als ze alleen rondlopen en hebben niet het gevoel dat ze een lijfwacht nodig hebben", aldus de bron.

5 Olivia Wilde woonde de concerten van Harry Styles bij

Olivia Wilde werd gespot bij talloze "Love on Tour"-concerten die ze vaak bijwoonde met haar kinderen en Harry Styles' moeder Anne. Een bron onthuld aan E! Nieuws na een show in Las Vegas: "Ze was zo blij en danste de hele nacht! Het was heel schattig. Ze zong mee met bijna elk nummer en had plezier met de mensen met wie ze was."

4 Olivia Wilde woonde Coachella bij terwijl Harry Styles optrad

In april 2022 werd Olivia Wilde gespot terwijl ze door de Coachella-menigte liep, kort voordat Harry Styles het podium betrad. Gezien het feit dat Wilde talloze Harry Styles-concerten bijwoonde, is het niet verwonderlijk dat ze ook aanwezig was op Coachella.

3 Harry Styles en Olivia Wilde gingen op vakantie naar Italië

In de zomer van 2021 ging het stel op vakantie naar Monte Argentario, Italië. Daar werden ze gefotografeerd door paparazzi terwijl ze zoenden op een jacht.

Een bron voor Us Weekly onthulde: Olivia is echt verliefd op Harry. Hij maakt haar echt gelukkig. Het is alsof hij deze duizelingwekkende kant van haar naar boven heeft gehaald. Wat voor hen werkt, is dat ze hun relatie van het publiek. Het maakt ze niet uit wie er op de pda naar ze kijkt.

2 Harry Styles brengt veel tijd door met de kinderen van Olivia Wilde

Gezien het feit dat Harry Styles en Olivia Wilde sinds december 2020 aan het daten zijn, is het niet verwonderlijk dat de zangeres veel tijd doorbrengt met Oliva Wilde's kinderen Otis en Daisy. Sommige fans geloven zelfs dat Harry's nieuwste single "As It Was" ook naar hen verwijst in de tekst "Leave America, two kids follow her."

Een bron voor People onthulde: "Harry leert langzaamaan haar kinderen kennen. Olivia brengt ook tijd door met Harry's moeder. Olivia vliegt non-stop tussen L. A., waar haar kinderen wonen, om met Harry op tournee te gaan. Ze lijkt altijd gefocust om het allemaal te laten werken. Ze is echt Harry's grootste fan."

1 Harry Styles en Olivia Wilde steunen elkaar

Ten slotte, hoewel de twee erin zijn geslaagd een nogal privé-paar te blijven, is het duidelijk dat ze absoluut verliefd op elkaar zijn. Een bron voor Us Weekly onthulde dat de twee elkaar ook hun eigen leven lieten leiden: "Olivia en Harry hebben een gemakkelijke relatie, ze houden van elkaar en steunen elkaar, maar laten elkaar ook vrij zijn en voor zichzelf werken. Beiden respecteren elkaars werk en willen elkaar nooit in de weg lopen."

Aanbevolen: