Alles wat Billie Eilish tot nu toe heeft gedaan in 2021

Inhoudsopgave:

Alles wat Billie Eilish tot nu toe heeft gedaan in 2021
Alles wat Billie Eilish tot nu toe heeft gedaan in 2021
Anonim

Het v alt niet te ontkennen dat de 19-jarige muzikant Billie Eilish heel snel naar het sterrendom schoot - en de afgelopen jaren is ze een van de meest bekende en getalenteerde jonge muzikanten in de industrie. Gezien het feit dat ze technisch gezien nog een tiener is, heeft Billie Eilish zeker al meer bereikt dan anderen in hun hele leven - in feite is alleen het jaar 2021 tot nu toe behoorlijk bewogen voor de jonge ster.

Vandaag bekijken we alles wat Billie Eilish heeft gedaan sinds het begin van het jaar, en eerlijk gezegd is het behoorlijk indrukwekkend. Van het internet doorbreken met een Vogue-cover tot geschiedenis schrijven bij de Grammy's - blijf scrollen om te zien hoe druk Billie zichzelf heeft gehouden!

10 Ze bracht in januari het nummer "Lo Vas A Olvidar" uit met Rosalía

De aftrap is het feit dat Billie Eilish begin dit jaar het nummer "Lo Vas A Olvidar" uitbracht dat ze samen met zangeres Rosalia zingt. Het nummer - en de bijbehorende videoclip die hierboven te zien is - werd uitgebracht op 21 januari 2021, als onderdeel van de soundtrack van de speciale Jules-aflevering van de tienerdramashow Euphoria.

9 En in februari ging haar documentaire 'Billie Eilish: The World's a Little Blurry' in première

Terwijl Billie in januari nieuwe muziek uitbracht, verraste ze haar fans in februari met de documentaire Billie Eilish: The World's a Little Blurry. De documentaire - die volgde op Billie's roem en het creatieve proces achter haar debuutstudioalbum When We All Fall Asleep, Where Do We Go? - werd al snel een groot succes!

8 Tijdens de Grammy Awards van 2021 won Billie in twee categorieën

Op 14 maart 2021 werd de 63e jaarlijkse Grammy Awards-ceremonie gehouden en niemand was verrast dat Billie enkele van de grootste prijzen mee naar huis nam.

De jonge muzikant won een Grammy Award in de categorieën Record of the Year voor "Everything I Wanted" en Best Song Written for Visual Media voor "No Time to Die".

7 En ze trad op tijdens de ceremonie

Billie Eilish won niet alleen in twee categorieën, maar trad ook op tijdens de prestigieuze muziekprijsuitreiking. Samen met haar broer Finneas gaf Billie de kijkers een ongelooflijke uitvoering van haar hit "Everything I Wanted" - waarvoor ze ook een prijs mee naar huis nam. Gezien het feit dat Billie behoorlijk veel succes had bij haar tweede Grammy's ooit - het is veilig om te zeggen dat haar derde hoogstwaarschijnlijk ook enkele nominaties zal bevatten!

6 En ze verfde haar haar platinablond

Zoals fans van Billie Eilish weten, wiegde de muzikant een tijdje zwart haar met groene wortels - een blik die ze vrijwel de hele quarantaine had. Degenen die Billie Eilish al een paar jaar volgen, weten zeker dat de ster dol is op experimenteren met haar haar - en kort na de Grammy Awards pronkte Billie met haar platinablonde lokken op Instagram!

5 Eind april bracht Billie de single "Your Power" uit

Op 29 april 2021 bracht Billie Eilish het nummer "Your Power" uit, geschreven door haar en haar broer Finneas. Samen met het nummer bracht Billie een prachtige videoclip uit die hierboven te zien is. Het nummer werd uitgebracht als aankondiging voor Billie's aankomende album Happier Than Ever - en het is veilig om te zeggen dat het al een grote hit is!

4 In mei sierde ze de cover van de Britse 'Vogue'

Voor het juninummer van de Britse Vogue was Billie Eilish de coverster en voor het nummer gaf ze een zeer onthullend interview.

De 19-jarige sprak over tal van persoonlijke dingen, maar vooral over haar eigen ontwikkeling en hoe het voelt hoe ze zich in haar vel voelt. Billie erkende ook dat hoewel iedereen een mening over haar leven lijkt te hebben, ze het graag op haar eigen voorwaarden leeft.

3 En voor de fotoshoot gaf ze een nieuwe look

Hoewel het interview zeker een uiterst belangrijk onderdeel is van het juni-nummer van de Britse Vogue, v alt niet te ontkennen dat de bijbehorende foto's een behoorlijk gesprek op gang hebben gebracht. Zowel op de omslag als op de spread in het nummer is Billie Eilish te zien met een heel andere look dan haar gebruikelijke oversized en flodderige mode. Onnodig te zeggen dat fans het absoluut geweldig vinden om Billie met een andere kant van zichzelf te zien pronken!

2 Billie wordt medevoorzitter van het Met Gala 2021

Behalve dat hij ons een iconische Vogue-cover heeft gegeven, is Billie Eilish onlangs ook aangekondigd als een van de co-voorzitters van het Met Gala van dit jaar. Naast de jonge muzikant zijn andere co-hosts Timothée Chalamet, Naomi Osaka en Amanda Gorman. Het evenement vindt plaats op 13 september en het thema van dit jaar is "In America: A Lexicon of Fashion."

1 En tot slot kondigde Billie de release van haar aankomende album 'Happier Than Ever' aan

Tot slot van de lijst is het feit dat Billie Eilish onlangs heeft aangekondigd dat ze op 30 juli 2021 haar tweede studioalbum met de titel Happier Than Ever uitbrengt. De muzikant heeft er ook een tracklist voor uitgebracht, en daarvan drie nummers zijn al uitgebracht - "My Future", "Therefore I Am", en meest recentelijk "Your Power."

Aanbevolen: