Alles wat Miley Cyrus in 2021 heeft gedaan tot nu toe

Inhoudsopgave:

Alles wat Miley Cyrus in 2021 heeft gedaan tot nu toe
Alles wat Miley Cyrus in 2021 heeft gedaan tot nu toe
Anonim

Miley Cyrus heeft bewezen een kracht te zijn om rekening mee te houden, en ze laat niets haar in de weg staan. Ze heeft 2021 stormenderhand veroverd en is actief betrokken geweest bij de muziekwereld, door haar hete geluiden te creëren, te promoten en te verspreiden onder haar miljoenen fans en volgers.

Miley Cyrus blijkt absoluut in vuur en vlam te staan met nieuwe deuntjes en leuke evenementen, Miley Cyrus is haar fans blijven betrekken op sociale media en ze heeft het erg druk met haar schema 2021. Met nog vijf maanden te gaan in dit jaar, is het niet te zeggen wat ze hierna zal bedenken, maar hier is een greep uit alle coole dingen die ze tot nu toe heeft gedaan…

10 Ze belde het jaar door op te treden

Miley Cyrus bewees dat ze 2021 door de regeringen veroverde en luidde het nieuwe jaar in door op te treden op Dick Clark's New Year's Rockin' Eve. Er is geen groter feest dan dit, en het lijkt erop dat Miley haar 2021-status heel duidelijk maakte toen ze op oudejaarsavond het podium betrad… 2021 arriveerde met een knal en werd een doorlopend feest voor de ster.

9 Ze hield haar familie dichtbij

Nooit iemand die vergeet wat echt belangrijk is in het leven, Miley Cyrus herinnert zich altijd haar roots en dit jaar heeft ze heel veel familieliefde getoond op haar sociale media-accounts. Ze schreeuwde het uit naar al haar broers en zussen en heeft een aantal zeer speciale foto's en video's van haar moeder, Tish, zus Noah en natuurlijk ook haar beroemde vader, Billy Ray Cyrus, gedeeld.

8 Ze heeft de video van Angels Like You uitgebracht

Van alle nieuwe muziek die Miley Cyrus dit jaar aan de wereld heeft voorgesteld, stond de Angels Like You-video voorop. Miley Cyrus gaf aan hoezeer ze het optreden miste en wat een diepgaand effect het maken van dit nummer op haar leven had. Terwijl ze eindelijk uit de COVID-schaal kruipt waarin ze gedwongen werd, gaf de starlet fans een speciale traktatie met de release van deze hete, nieuwe video.

7 She Rocked The TikTok Tailgate Show

Als het op teasers aankomt, is Miley Cyrus all-in. Ze gaf een zeer sexy, energieke show voor de TikTok Tailgate-show, een enorm teaser-evenement voor de Super Bowl. Ze prikkelde fans met haar outfits en domineerde het podium met haar gedurfde aanwezigheid, schudde de microfoon en gaf haar fans en volgers een voorproefje van de liveshow-geest die ze de afgelopen maanden zo veel hadden gemist.

6 Ze bracht de jaren 80 tot leven tijdens Super Bowl 2021

Alle aanloop naar de TikTok Tailgate-show was natuurlijk een introductie tot de ongelooflijke Super Bowl 2021-show. Miley Cyrus stelde zeker niet teleur. Ze bracht een onmiskenbare energiekracht naar het podium, en ze liet de jaren '80 op hetzelfde moment herleven! Haar optreden met een jaren 80-thema schudde het podium op en ze gaf fans alles waar ze zo naar verlangden.

5 Ze maakte deel uit van de opening van de Ayu Night Club

4 juli kwam binnen met een enorme knal voor Miley Cyrus-fans, toen ze het nieuws naar buiten bracht dat ze de hoofdact zou zijn op de Love Money Party in Las Vegas. Cyrus promootte het evenement zwaar op haar sociale media-accounts en de reacties van fans explodeerden onmiddellijk met enorme dankbaarheid en opwinding over de show. Vuurwerk sloot de avond af, voor het perfecte einde.

4 Ze nam vrijaf voor waterspel

Miley Cyrus werkt hard, en ze speelt zeker ook hard. Ze nam in 2021 wat vrije tijd om het water op te gaan voor wat watersport en buitenplezier. Ze had duidelijk de tijd van haar leven toen ze een reeks foto's en video's plaatste waarin ze in het water dartelde en genoot van wat rust. Fans vonden het geweldig om de meer natuurlijke, afgezwakte kant van Miley te zien en moedigden haar aan om meer openhartige leuke dingen hun kant op te sturen.

3 Ze organiseerde een Pride Special

Het begin van de Pride-maand was één groot feest voor Miley Cyrus en al haar fans. Ze organiseerde Stand By You, een feest gewijd aan de viering van de LGBTQ-gemeenschap, en ze vulde het met heel veel muziek, een heleboel kostuumwisselingen en verpakte het met ongelooflijk veel plezier voor al haar fans. Cyrus hield zich niet in en gaf fans een groot feest van ongefilterde liefde.

2 Ze kondigde provocerend haar tour aan

Zodra het nieuws bekend werd dat live-evenementen weer opengingen, trakteerde Miley Cyrus haar fans op extra speciaal nieuws, op de meest provocerende manier. Ze besloot de plannen voor haar tour te hervatten en begon deze aan te kondigen door in bikini te poseren, met haar tourdata over haar hele rug geschreven, bovenop de afbeelding. Cyrus zette al haar tatoeages volledig tentoon zodat fans ze konden zien, en het is eerlijk om te zeggen dat ze heel veel aandacht heeft gegenereerd voor haar tour.

1 Ze werkte samen met Magnum Ice Cream

Fans van Magnum Ice Cream krijgen een wilde traktatie, aangezien Miley Cyrus samen met het merk een unieke, exclusieve ervaring promoot. Ze gaf een exclusief virtueel concert dat was gemasterd in 8D-geluid om aan haar wereldwijde fanbase te demonstreren dat "Pleasure Has More Than One Layer", een perfecte draai voor het ijsmerk is. Het optreden zorgde voor een persoonlijke sensatie toen fans afstemden met een koptelefoon, en opnieuw verbaasde Miley fans met haar kenmerkende geluiden.

Aanbevolen: