Heeft het teruggaan met JLo het vermogen van Ben Affleck verhoogd?

Inhoudsopgave:

Heeft het teruggaan met JLo het vermogen van Ben Affleck verhoogd?
Heeft het teruggaan met JLo het vermogen van Ben Affleck verhoogd?
Anonim

Bijna twee decennia nadat ze uit elkaar gingen, gingen Ben Affleck en Jennifer Lopez verder waar ze waren gebleven. Slechts enkele weken na haar breuk met Alex Rodriguez, was JLo van de markt. De verzoening verliep echter niet zo gehaast als velen denken. Ben en Jennifer communiceerden maandenlang voordat ze weer bij elkaar kwamen. Ze begonnen te e-mailen toen JLo Shotgun Wedding aan het filmen was in de Dominicaanse Republiek, rond de tijd dat fans voor het eerst roddels hoorden over problemen tussen de Let's Get Loud-zanger en Alex.

Fans raakten enthousiast over meer dan alleen de timing van deze e-mails: het is de inhoud die ertoe doet, omdat ze naar verluidt liefdesbrieven van Ben bevatten. Velen zijn het erover eens dat hij een goede schrijver moet zijn, omdat Jennifer meer van hem begon te zien nadat ze klaar was met filmen. Maar pas toen J. Lo en Alex uit elkaar gingen, begon het serieus te worden met Ben. Nu wil iedereen weten: heeft het teruggaan met JLo het vermogen van Ben Affleck verhoogd?

Ben Affleck is een van de best scorende acteurs in Hollywood

Ben Affleck is een bekende Amerikaanse acteur, filmregisseur en scenarioschrijver. Hij is ook een producer en een filantroop. De acteur heeft tijdens zijn carrière twee Academy Awards en drie Golden Globe Awards ontvangen. Hij heeft geld verdiend met het regisseren van films als Gone Baby Gone, The Town en Argo. Voor de verkoop van het Good Will Hunting-scenario verdienden hij en Matt Damon $ 300.000.

De film met de titel Reindeer Games hielp hem $ 6 miljoen te verdienen. Ter vergelijking: Ben kreeg slechts $ 250.000 betaald voor zijn hoofdrol in Pearl Harbor. Voor The Sum of All Fears and Changing Lanes rekende de acteur 10 miljoen dollar voor elke film. Bovendien hielp Daredevil hem om $ 11,5 miljoen te verdienen. Gigli hielp Ben $ 12,5 miljoen aan zijn bankrekening toe te voegen. Vanaf 2021 heeft de getalenteerde ster een vermogen van $ 150 miljoen.

'Bennifer': wie heeft het hoogste vermogen?

Als een van de meest winstgevende acteurs in Hollywood kan Ben het zich veroorloven om enkele van de duurste huizen van het land te kopen. Samen met JLo gaf hij $ 17,5 miljoen uit om een huis te verwerven in de wijk Pacific Palisades in Los Angeles, Californië. Het paar bleef tot 2018 in dit huis wonen nadat Jennifer het huis uit was en de kinderen het huis uit waren. Het huis heeft negen slaapkamers, zeven middelgrote slaapkamers, een groot openluchtzwembad, zes open haarden en een open tuin. Ben en JLo hebben het pand echter in 2019 verkocht aan Adam Levine voor $ 32 miljoen.

In 2018 gaf Ben $ 19 miljoen uit om een herenhuis in de Pacific Palisades te kopen. Hoewel zijn vermogen van $ 150 miljoen behoorlijk indrukwekkend is, is J. Lo rijker. De On the Floor-zanger heeft een vermogen van $ 400 miljoen. Als ze hun fortuin zouden willen combineren, zou het vermogen van Ben aanzienlijk kunnen toenemen.

Hoe hebben Ben Affleck en Jennifer Lopez opnieuw contact gemaakt?

Toen het nieuws bekend werd dat Jennifer en Alex hun verloving afzegden, was Ben vrijgezel. Hij had zijn relatie met Ana de Armas maanden eerder beëindigd en de voormalige vlammen bevonden zich weer rondhangen. Ben bezocht Jennifer bij haar thuis, en ze werden later gezien terwijl ze aan het kletsen en lachen waren tijdens de VAX LIVE: The Concert to Reunite the World.

Toen de exen in mei een weekend samen wegliepen in Montana, leek het erop dat de vriendschap was geëvolueerd naar iets meer, en het internet brak. De media hebben misschien geen antwoord kunnen krijgen over "Bennifer 2.0" van het paar, maar ze probeerden het op één na beste: hun exen vragen. Alleen ging het niet zo goed. Hoewel een vertegenwoordiger van voormalig Yankees-speler Alex Rodriguez onthulde dat hij geschokt was door hoe plotseling Jennifer verder leek te zijn gegaan, heeft Alex zelf geprobeerd er diplomatiek over te zijn. Toen hem werd gevraagd wat hij van het nieuws vond, zei hij gewoon: "Go Yankees!"

Dit is niet alleen een opmerking over zijn voormalige team. Het was een subtiele prik tegen Ben, die een grote Mets-fan is. Alex is misschien niet onder de indruk van de ontwikkeling tussen Jennifer en Ben, maar het is een ander verhaal voor Ben's ex. Jennifer Garner, die ook de moeder is van zijn drie kinderen, wil gewoon dat hij gelukkig is. Een woordvoerder van de actrice vertelde ET Online: "Het belangrijkste voor haar is dat Ben een geweldige vader is. Ze zitten al een tijdje in een goede groef als het gaat om co-ouderschap, en het geluk van hun kinderen is Jen's belangrijkste prioriteit."

Ben Affleck's acteercarrière

Ben begon zijn acteercarrière tijdens zijn jeugd toen hij begon te verschijnen in de PBS-educatieve serie getiteld The Voyage of the Mimi. Hij speelde verder in Dazed and Confused, Mallrats, Chasing Amy en Dogma. Ben, samen met zijn vriend genaamd Matt Damon, kreeg echter meer erkenning toen ze de Golden Globe en de Academy Award voor Beste Originele Scenario ontvingen voor het schrijven van Good Will Hunting, dat in 1997 werd uitgebracht. Dankzij zijn harde werk heeft de acteur een groot fortuin vergaard, en nu kan hij genieten van zijn luxe leven naast J. Lo.

Aanbevolen: